|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: ??
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jaik
Profesja: Sorcerer
Świat: AStera
Poziom: 10+
Skille: 10
Poziom mag.: 10
|
![]() Siemka mam Sobie Knighta 25 lvl skille 64/64 (aktualnie trenie do 70/70)
Eq: demonka dsm crus helmet k legs i tu sie pojawiaja pytania: - na co najpierw uzbierac w eq czy zmienic helmet na royala czy na bohy? - jakich potem broni uzywac(chodzi mi jak bs stanie sie za slaby) to jest jakis 40 lvl - od jakiego lvl-u moge huncic gsy - od jakiego moge na nich expic - d lair na jakim tam tez moge expic i to samo mintwail chodzi mi o exp na 0 albo na niewielkim + lub -
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() boh
cos co jest jednoreczne i pasuje na twoj lvl gs huncic mozesz juz na 30+ inna sprawa ze nie oplaca sie ? expic 150+? 70+ 30+
You have control over My Body & ivaded My Mind But there is something a Sayans always keeps.... YOU FALL TO THE GROUND WITH THE SUDDEN RUSH OF POWER. AS YOU LIFT YOUR HEAD, YOU FEEL THE BLOOD FLOWING THROUGH YOUR VEINS. YOUR FADES...YOUR WEAKNESS BECOMES STRENTH...YOUR PAIN BECOMES ENJOYMENT & YOUR DESTINY IS TO BE THE BEST! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Cytuj:
Szukaj to nie boli naprawde ;< Ostatnio edytowany przez YoomeN - 20-04-2008 o 11:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam pytanie czy bylbym w stanie tam expic i prosze o jakis poradnik na temat tego miejsca bo go zupelnie nie znam... sam szukalem i niestety nie znalazlem
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Imię: Reddox Blacksword
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 19
Skille: Niecne
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Którego kupiłem na allegro -.- poraz pierwszy gram knightem ale looz
jak chcialem wyszukac takiego poradnika to pojawilo sie ponad 30 stron sie wyswietlilo
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Po 1 po co ci takie rzeczy, padniesz i stracisz max 2 itemy, więc do 60lvl starczy ci k set, bohy, crus helm i jakaś vampirka, zacznij zbierać eq, gdy będziesz mieć aola, polecam exp na efie, lecz jeśli uparłeś się na dragi to 60lvl + mystic blade(lub jej odpowiedniki) i skille po 75 wyniosą Cię na duży plus, knightem GSów się nie hunci(na 95lvl 86/84 wychodziłem rzadko na +), więc są nie opłacalne, dużo biją, na wyższym lvlu możesz lurować z 4 pod temple na pohu i exori gran up/down, każdy sposób jest dobry, jeśli się pomyśli.