|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6882 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slovik i Jechacz~ pomylili forum z piaskownicą...
Ktoś się pytał kto to jest Jechacz...to Biały, który kupił/dostał Yaykama od swojego RL i pytał się czy ma hunta na forum.tibia.com xDDDDD
![]() |
#6883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() to slovik napisał... jak to zobaczyłem to nie wiedziałem czy płakać czy śmiać z slovika głupoty...... slovik widze, że ty bardzo dobrze wiesz kto ile k na jakim lvlu może wbijać na godzine... pewnie już 200 lvl masz i bijesz 1mln na h co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: California
Stan: Na Emeryturze
Imię: Alexis Brain
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Rain
Świat: Antica
Poziom: 122
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() ja pierdole 2 debile się znalazly... Był film na forum to trzeba było nie patrzeć się za afroamerykankami w californi tylko obejrzeć
"rzal i bul" ja się smieje lizodupy z waszej głupoty i łatwo was sprowokować, jak buraki po piwie ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=170094 Film pod 8.1 na cam, tak więc trzeba umieć odpalić tibiacam Tv mam nadzieje, że umiecie ![]() @up aa i chciałeś ip masz accmakera tam jest all www.tibia.com Ostatnio edytowany przez Slovik - 19-04-2008 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6886 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie sądziłem, że kiedyś to napisze, ale Slovik ma racje. Widziałem filmik jak 190+ MS bije all respy frostow, ciągle po 3-4 frosty z UE, a jak jakiś 1 frost się nawinął to bił go z SD. Za nim biegał 100+ ek i zbierał loot. Wychodziło ok 800-900k/h.
![]() |
#6887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Apr 19 2008, 18:07:41 CEST Killed at Level 89 by Ratillt
Etteron chyba zapomniał że jest "wojna" expiac na malpach latał i mi je wybijał Ostatnio edytowany przez Grzechu_xD - 19-04-2008 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6888 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: California
Imię: Alexis Brain
Gildia: The Rain
Świat: Antica
Poziom: 122
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cytuj:
po pierwsze znow widze ze boli cie to ze mieszkasz gdzies na wsi z 1 sklep i 1 droga... wiec ja sie ogladam za afroamerynkami w californi a ty za psami i krowa w swojej wsi;] po 2... ogladalem ten filmik i czytajac te twoje 900k/h przypomnialo mi sie lecz bylem przekonany ze koles wykrecil tam 700k/h... nie chce mi sie tego ogladac ani czytac postow... no to teraz wez pod uwage na jakim siwecie on gral... ile osob jest tam online... oraz jaki mial resp... jesli masz racje to zwracam honor (co nie zmienia faktu ze jestes nadal dla mnei zwyklym zerem) po3... jesli czegos nie potrafie to sie za to nei biore... zlota rada chlopczyku... bo bycie smiesznym i rzucanie dobrymi dowcipami nie jest twoja mocna strona... wiec zbastuj z postami typu acc maker na tibia.com bo chocby to bylo smieszne i tak sie nikt nie zasmieje bo nikt cie tu nie lubi... po4... podaj sume jaka cie usatysfakcjonuje za przestanie udzielanie sie na na forum... (platnosci moge dokonac na swiatach: Antica,Nova,Furora,Padnoria,Galana)
![]() |
![]() |
#6889 |
Użytkownik Forum
|
![]() Own3d<15znakow>
![]() |
#6890 |
Zbanowany
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Zachęcam do odwiedzania dział "Filmy"Tam jest w huj filmów z Huntem na frosty i sobie popatrz ile w ciagu 1h sorc robi expa -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6891 |
Guest
|
![]() s£owik i tak cie kochamy nie odchodz! ^^
|
![]() |
![]() |
#6892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Świat: Furora
Poziom: 100
Poziom mag.: 75
|
![]() ja stawiam na zwidka ;]
juz 199 xd
![]() |
#6893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
|
![]() ![]()
![]() |
#6894 |
Użytkownik Forum
|
![]() GZ ponownie!
Kto teraz wbije 200? Vuaevo? Sowx? Yeetro?
![]() |
#6895 |
Guest
|
![]() Ja najbardziej z tych zbliżających się do 200 lubię Czipsa ewentualnie Yeetro. Co do Czipsa to on już dawno mógł mieć 200 lvl no ale cóż widocznie nie chce. Btw. Mam nadzieje że Spaaw wyprzedzi gościa na taifunie (kto nim teraz gra bo chyba nie Petro). Pozdro.
Gz 200 Zwidku ![]() |
![]() |
![]() |
#6896 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz dla Zwidka ! Mam nadzieje że nie zaprzestanie bicia lvla na 200
![]() Edit: Glaca masz najzajebistszy rare set na sobie na tym screenie ![]() Ostatnio edytowany przez Voyphox - 20-04-2008 o 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: jest nieokreślona
Imię: Kay'ek
Profesja: Elite Knight
Świat: F(ajt)rora
![]() |
![]() Wielkie gz :d wkońcu jest ...
Ejj spaww ma Bloodhoud fulla? I może selnąć scroola?
![]() |
#6898 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Slovik - 20-04-2008 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |