![]() |
#3501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() ja jebe ale wy macie nasrane w tej bani -.- od was padaja na expie my piszemy posty? robcie tak dalej a tylko utrzymujecie nas w przekonaniu ze to jednak wy a nie my boicie sie przeciwnikow i to wy a nie my macie obnizone morale. keep going!
edit oo mekkron w wojnie xD c ya mate ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 21-04-2008 o 18:02. |
![]() |
|
![]() |
#3502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nom Russel coraz bardziej pokazuje calej Morganie, że jest idiota i tyle na ten temat.
|
![]() |
![]() |
#3503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
|
![]() W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.
Dzisiejszy dzień jest jednym z najsmutniejszych dla Morgany. 21 kwietnia 2008 roku. Prawdopodobnie największa tragedia w historii istnienia tego servera. Otóż tego dnia mój wierny druh, Uriza został zhakowany. Ostatni bastion sprawiedliwości padł. Moją propozycją jest aby wszyscy gracze, którzy to czytają nosili do końca tego tygodnia czarne outfity na znam żałoby za jednym z najwybitniejszych osób żyjących na Morganie. Przekażcie tą wiadomość swoim przyjaciołom, aby ci również pogrążyli się w żałobie. Prosiłbym też obie strony na wojnie o zaprzestanie walki na ten tydzień. Myślę, że nie wymagam wiele w zamian za uszanowanie pamięci Urizy. Jednak nie smućcie się. Pozostała nam tylko wiara i nadzieja, że nasz bohater kiedyś powróci i nadal będzie kontynuować swoje szlachetne dzieło, jakim było stworzenie enklawy radości i bezpieczeństwa na Morganie. Na końcu chciałbym poprosić wszystkich graczy, którzy mają jakiekolwiek informacje o hackerze, aby przekazali je mnie, na forum, w postaci prywatnej wiadomości. I jeszcze na sam koniec chciałbym zdementować plotki, jakoby niejaki Skunabaki rzekomo miał należeć do naszego elitarnego grona. Bez urazy, ale czymże jest mała wredna mucha, w porównaniu do potężnego i dumnego giganta? Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
![]() |
![]() |
#3504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() buahuahauahu xD o jaaa
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#3505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() Hhahahah na russela juz naprawde nie ma słów xddd. No sory ale ziomus nie byl na ani jednym openie a pierdoli jakby niewiadomo co zrobil dla RC xddd.
|
![]() |
![]() |
#3506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Dari
Chłopie ja Cię już lubie ![]() @Victorin Był na opence @Nightre~ Skad wiadomo że Mekkron w wojnie ? Ostatnio edytowany przez SirAravras - 21-04-2008 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#3507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
|
![]() @up
Książke piszesz? |
![]() |
![]() |
#3508 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Imię: Uriza
Poziom: za~
Skille: wyjeba~
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() @Dari
Buhahha Weź przestań pisac te posty bo kiedyś padnę z śmiechu ![]() @Victeron Znowu chciałeś expic ,Ale nie wychodzi ci ten exp w czasie WAR ![]() |
![]() |
![]() |
#3510 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Polska
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Pay No Play
|
![]() Cytuj:
btw nie wiem czy juz widzieliscie http://pl.youtube.com/watch?v=3uqqjvs9UaM tym razem zrobiona przez Vigrosso Ostatnio edytowany przez Prezes-Portas - 21-04-2008 o 19:26. |
|
![]() |
![]() |
#3511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
@Geturekkkk w wojnie hahahahahahahahahahahaahahahhahahaaaahhahahahahahh aa @Topic A na Morganie wieje nudą... hiszpanie w*****ają na vencie... |
|
![]() |
![]() |
#3512 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
Jak byś nie wiedział znam Vica z Rl. Po 2 Nie gram na Morganie narazie może kiedys zagram ;P Teraz niegram w Tibie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3514 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() @2up
SORRRRRRRY ! JA PI***OLE NIE UMIEMY ZROBIC FILMU JAK MI PRZYKRO KOLEGO ! ![]() btw. Co do tego Dilame to złożył się jak sork ![]() ![]() @SiurekBaki Noob wyjdzie z Carlin ale Carlin nie wyjdzie z Nooba ![]() PRZEPRASZAM MAME ZE KUPILEM POSTAC I TATE ZE NIE CHCIALO MI SIE GRAC TYLKO ZABIJAC I PRZEPRASZAM TIBIJCZYKOW ZE NIE UMIEM TEGO ROBIC ![]() Ostatnio edytowany przez MatiStw - 21-04-2008 o 20:02. |
![]() |
![]() |
#3517 |
Zbanowany
|
![]() Vigross sie pomylil poprostu , ludzka rzec
![]() ![]() Btw. dzieki za wyroznienie na koncu 0o |
![]() |
![]() |
#3518 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Dzisiaj tak nas zaprosiliscie na ob ze skitraliscie sie na deserta i daliscie masslogout. Co , tacy z was spontaniczni goscie, potega morgany po ch*ju, ze nie daliscie rady dzisiaj wyjsc ? Za malo czasu zeby kopengasow zawolac na chary czy elf bota + combo bota zalczyc ? Zgassss....
Troche mnie ponioslo, ale po ch*j prowokuje takimi debilnymi komentarzami jak wszyscy widza jaka jest rzeczywistosc. Banda napinaczy na forum wola o OB a jak przyjdzie OB to ich GOWNO widac tylko biegaja za kopengasami z rogstahem na czele jak barany. Nawet jak wygracie ta wojne to nie bedzie to wasza zasluga, kazdy zapamieta was jako Solle,Kinia,Rogstah,Vildingen ,ktorymi combo botem tna na OB kopengasi, bo nic specjalnego w tej wojnie pozatym pokazac nie potraficie (odrazu zaznaczam ze nie mowie jacy to my swietni jestesmy ,ale sam sprowokowales). Bey |
![]() |
![]() |
#3519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Tenszuś po co te nerwy :'(
|
![]() |
![]() |
#3520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Świat: Aurea
|
![]() Za to waszymi charami na*******a selena aldora kyra furora morgana (na zyczenie kolegi co napisal na dole) i chuj jeden wie kto jeszcze.
@ down thx Ostatnio edytowany przez Gustaw_konrad - 21-04-2008 o 21:27. |
![]() |