|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Debica
Imię: Noilleth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: We Rule Again
Świat: Furora
|
![]() Odzywa sie jakis pajac co pewnie siedzi z kompem w piwnicy i w californi jest HAHA ! Btw. co ty mozesz wiedziec jak nigdy nie byles z nami i jak bys nie wiedziale to draco nas sponsorowal na wojnie w duzej mierze, ale ty lepiej wiesz bo byles w WRA, nie?
|
![]() |
#6922 |
Użytkownik Forum
|
![]() slovik wydaje ci sie ze jestes kozakiem bo sie napinasz na forum a kazdy z ciebie brechta i traktuje cie jak psa. ... zalosne
Diabel\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6923 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
down A ja wlasnie upierał bym się ze slovik mniej się napina niż lis przynajmniej potrafi napisać posta bez słowa kurwa ![]()
Odmienny stan świadomości. Ostatnio edytowany przez Elisabett - 21-04-2008 o 18:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6924 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: California
Stan: Na Emeryturze
Imię: Alexis Brain
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Rain
Świat: Antica
Poziom: 122
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cytuj:
No i znow chlopek z wioski... Kurwa masz pecha bo bylem u ciebie w Debicy 2 tyg po tym jak kibice zasztyletowali 20+ letniego kolesia... Przyznam sie ze nie dziwie sie ze dochodzi tam do przemocy skoro ludzie bija sie tam o jedzenie... mieszkacie tam kurwa w roz*******ajacych sie osiedlach i barakach... nie smieje sie z waszego statusu spolecznego jak i finansowego ale stul pysk biedaku... nie mieszkam w piwnicy tylko w Akademiku... no i kurwa szacunku troche nastoletni gnoju... bo kurwa jak ja walczylem na tym serverze to ty po drzewach latales z kolegami... CYA wiesniaku mieszkajacy w szafie pozdrawiam edit nie... bo przemek mial jakis udzial w losach serverach.... last edit-.- slovik mimo iz nadal cie nie lubie po napisaniu PM mam do ciebie troche szacunku bo jestes nie co madrzejszy niz pokazujesz na forum.....
bananowy dzieciak Ostatnio edytowany przez Firenzik - 21-04-2008 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6925 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() narq @up przyznaje się, nigdy nie miałem tu postaci ![]() Troche wam powiem od siebie : Ani net-bone, ani pall-bone to nie były moje postacie, tylko kumpla, który już dawno nie gra na furorze, tylko na Harmonii, Guardii czy gdzie tam w każdym razie gra jeszcze w Tibie. Ja na furorze poza lognięciem kilka razy na acc nie zrobiłem nic, nawet nie zrobiłem tu postaci. Tak więc Khazul nie hunciłeś mnie w ogóle, tylko mojego kumpla, który cierpiał przez to, że robiłem tu mooocną napinke. Troche mi źle z tym, że kumpel przez moją głupote padał, ale życie ![]() Lece melanżowcy narq Ostatnio edytowany przez Slovik - 21-04-2008 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6926 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: BWO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lisek Van Liden
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Poziom: 143
Skille: 92\88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6927 |
Zbanowany
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() @up
Lol jak wy byliście na przegranej pozycji to nawet tu nigdy nic nie napisales teraz jak znowu panujecie to probujesz udawac kogos co zrobil duzo w wojnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() @edit
Co ty gadasz, to przeciez nasz słynny sanczo pies z którego piała cała furora, wyjebali go z 3 razy, tasiemiec zawsze wraca ![]()
![]() |
#6929 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ty jak i inne osoby jak np. twój bóg drako o którym piszesz w co drugim poście nie interesują mnie. ![]() A płacił nie będe bo już nie mam takiej możliwości i wyobraź sobie że to nie jest spowodowane przez to że napisałes tak na forum.
Odmienny stan świadomości. Ostatnio edytowany przez Elisabett - 21-04-2008 o 19:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Lisek Chytrusek, na chuj pierdolisz o płaceniu jak dobrze wiesz, że prędzej czy później sytuacja się odwróci? Ja pamiętam jak razem z Dusk stałem w pz ponad 3 miechy i też sytuacja była beznadziejna, a jednak się odwróciła
![]()
![]() |
#6931 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Bardzo Ci przeszkadzało to, że nie uzyjesz w tym zdaniu słowa kurwa, zeby zaprzeczyc komus tam UP UPU P ?Xd
![]() |
![]() |
#6932 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: BWO
Imię: Lisek Van Liden
Gildia: Duskiness
Poziom: 143
Skille: 92\88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Czemu chytrusek ![]() ![]() @elis~ 3 razy ![]() Ostatnio edytowany przez ELVL - 21-04-2008 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() A bo mi się tak skojarzyło, że jak Lisek to Chytrusek, taka opowiastka była kiedyś dla dzieci chyba
![]()
![]() |
#6934 |
Użytkownik Forum
|
![]() W takim razie się pomyliłem, ale jesteś jego RL więc byłem blisko. Właściwie to Biały nie pisałby (chyba) tak idiotycznych postów.
![]() |
#6935 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: jest nieokreślona
Imię: Kay'ek
Świat: F(ajt)rora
![]() |
![]() po pierwsze to Firezik zakochałem sie w twym avarcie xD.
A wRa&Ishion oficjalnie przegrało ? ;d czy też pastrzesz sie z tym nei zgadza ?
![]() |
#6936 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: California
Imię: Alexis Brain
Gildia: The Rain
Świat: Antica
Poziom: 122
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Elisabett podoba cie sie sempion ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6938 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie podoba mi się poprostu wykupił miejsce reklamowe w moim podpisie
![]() ![]()
![]() |
#6939 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() co jest ?;p mam prosbe. Wysylac mi na pm kto moze teksty z "twoja stara" bo mi potrzebne ;p, ale bez nawiazywania do tibi ;] dzieki