![]() |
#6341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Imię: Brynio Axeman
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
|
![]() @Ude: Sam sie wQrwiłem jak sie dowiedziałem, to nie wiem co bym zrobił na twoim miejscu. Człowiek cięzko pracuje, wiele ryzykuje by zdobyc coś wyjątkowego i należy mu sie to, a tu byle kto podjebie loota.
Ale i tu szczęście w nieszcześciu: lepiej żeby to był Hemol niż ten rasista Hoyts czy Ragha. Niestety o Thunder Hammerze nie moge tego powiedziec... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Flamess (forever dopóki będzie)
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
|
![]() Hoyts miał orshabala polacy mieli ferumbrasa i tyle brynio ma racje.
![]() |
![]() |
![]() |
#6343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() Mi to samo sie dzieje -.-
![]() |
#6344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() @tibicam
Musicie miec tibie 8.1 bo tibie 8.11 nie czyta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chopines
Gildia: Infernal TEAM
Poziom: 130
Skille: 90+/86+
Poziom mag.: 8
|
![]() ja mam tibie 8.11 skrocilem nazwe i dziala dobrze
![]() |
#6346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Jaslo
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Gotti,Cruel Hunters
![]() |
![]() Nooby xDDD
![]() |
#6347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Polska
Imię: Khorinisanczyk
Profesja: Knight
Gildia: Winter Warriors
Poziom: 62
![]() |
![]() Black Knight quest
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...174ef3e1a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...dadbf9293.html Któryś z koleji dl http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...713c32f46.html Szkoda, że dziś dedzik i trzeba odrabiać, ale z tym niema problemu . ![]()
![]() |
#6348 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://rapidshare.com/files/109479783/ferekude.rec.html
Mój view, ladnie tam widac jak hemol stoi z boku nic nie robiąc i tylko czai się na loota. Furious dał mi przynajmniej 1kk za tego TH bez gadania... Ostatnio edytowany przez Udenix - 22-04-2008 o 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Udenix nie przejmuj sie trudno sie mowi ;/ Moze i straciles hata ktory Ci sie nalezal ale masz ta satysfakcje ze zblokowales Feru.. To tez sie liczy nie tylko hat
![]()
![]() |
#6350 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: Daleko
Imię: Tillmis Silo
Gildia: Infernal Team
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Piszesz tak jakbyś chciał wywrzeć na Hemolu reakcje oddania części kasy która jest wartością Hata, Hemol ją podkosił i jest "Jego" nie musi nikomu płacić, to jego sprawa a że blokałeś Ferumbrasa to gratz. Moim zdaniem Hemol dobrze zrobić robiąc addon do maga nawet jak dostanie haka będzie miał to na wieki, Amen. ![]() Wasz Ulubieniec, Third<3
================================================== ===== Udenix Knight ---Podpis "Nie level sie liczy, liczy sie czlowiek" Udenix Knight ---Gildia "Recruting levels 100+, only Pl." ---------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Imię: Sheylia
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nietykalni
Poziom: 105
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() A widzisz Ude, trzeba było lepszego bota do przeciągania loota :X
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Darkside the ghost
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6354 | |
Frequenter
|
![]() Cytuj:
A tak w ogóle to Hemol ładnie wyglądasz w tym hacie xD Pzdr Yours Piternet P.S. Trwają prace nad filmikiem na youtube, może tym razem się nie zmaże ;] (corel rox)
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6355 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sask'Van Der
Poziom: 130
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Na każdym normalnym servie była by loteria, ale nie na manerze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6356 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: Daleko
Imię: Tillmis Silo
Gildia: Infernal Team
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
********[31]: udenix jebak zrobil se full nightmara i sie cieszy Gratz ![]() ![]()
================================================== ===== Udenix Knight ---Podpis "Nie level sie liczy, liczy sie czlowiek" Udenix Knight ---Gildia "Recruting levels 100+, only Pl." ---------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Third<3 - 22-04-2008 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6357 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ude~ mówisz że Hemol nic nie robił a to :
Hemol The Warrior [112]: Exeta Res Hemol The Warrior [112]: Exeta Res Jest tego więcej na Twoim filmiku. Z tym Mwalem to ktoś ostro przejebał xD Gdybyś mógł też byś zajebał: 15:26 Maciej Polody [118]: zajeb hata bedziesz bogiem TO JEST MOJE ZDANIE! Sell War Horn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Huragan Blade
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Wesoło się czyta, nie ma co. Pierwszy raz od miesiąca mam jakis dostep do netu i odrazu widzę duzo fajnych ssków.
Za Ferumbrassa to nawet nie wiem komu gratulować. LOL. Udeczku, Ty już z doświadczenia powinieneś wiedzieć że Ci co zazwyczaj najwięcej się naharują, to guzik mają. Miej satysfakcje że walczyłeś z kolejnym bossem, bo w Tibie grają tysiące ludzi, lecz niewielu ma szanse/okazje na tego typu zajawke. Hemol, Ty powsinogo, spłać team i bedzie good. Też wolę żeby addona miał polak, niż brki. I please, zareagujcie na gówniane posty np. Hoytsa na forum menery, bo wstyd. Po orszu, wiadomo było że hata ktoś pewnie też zwinie, jak ferdek padnie, no nie Vizek? W sumie, tak na koniec, już wiem komu pogratulować! Gratuluje każdemu, kto poszedł walczyć, nie bał sie o pixele i czerpał z tego przyjemność. Buziak dla Madzi i kuksaniec w ziobro dla Bryna (nie martw się bedzie jeszcze napewno okazja, żebyś zdobył czape i dokończył addony). P.S: Pozdrawiam wszystkich (bez wyjatku) Miejcie zabawe z gry i trzymajcie dystans do wydarzeń ![]() "Jeszcze tu wrócę" hahahaha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6360 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zhilaor
Świat: Olympa
|
![]() hmmm... ;> nie zdarzylem ss zrobic i jakos teraz wpadlem na pomysl ze trzeba sie pochwalic nb skillem xD
16:07 You advanced in shielding. (81) pozdro i gratulacje FUNE,HEMOL & reszta ;d ;*** Ostatnio edytowany przez lipus17 - 22-04-2008 o 17:07. |
![]() |
![]() |