|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() NIE CHCE WARNA;<
USUNIĘTE PRXZEZ AUTORA (przeze mnie ;D) Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 22-04-2008 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Łaa. Sorry! I ratunku. Nie mogłem wejść na kompa. I nie spamować więcej! ;p
Uwaga! Pamparampam. Oficjalna lista graczy pierwszej sesji (xd): - KalasantyX - X-Zero - Dark Alphadron Nie męczyć i nie pytac, dlaczego oni. Ja tak wybralem, bo uwazam ze sa najlepsi. Sorry za opoznienia. PS. jeszcze raz sorry za opoznienia. niektore osoby, ktore sie zglosily, a nie zostaly wybrane, zostana wykorzystane jako postacie pojawiajace sie w grze! Jutro zaczynamy! PS. 2 sorry Voon, nie moglem czekac, bo by mnie zlinczowali. ale naspamowaliscie xD Ostatnio edytowany przez Kedven - 21-04-2008 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Cytuj:
Mnie nie licz, ja już nie chce ![]() ![]() Pozdro~ @down: Cieszy mnie to ![]() @3dit Czas na mój czas, czymś sie musze wykazać, "Hyuuganowi zaiskrzyło w mózgu" Ostatnio edytowany przez Hyuu - 21-04-2008 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() lol będę siedział codziennie i oglądał ale mam pytanie, Czy to oni robia obrazki czy oni Tobie tylko mówią co chcą robić, a ty robisz obrazki? aha i jeszcze jedno. Lol jak będę jakimś kurduplem to mój NPC może decydować co wydarzy się na tych np. 5 obrazkach?
Przykład: Bohaterowie spotykają mnie. Są ze mną przez 4 obrazki. Mogę w tym czasie powiedziec co chcę zrobić, np. nie sprzedać im tego i tego a zaoferować cos innego, czy to ty decydujesz? Wytłumacz mi te dwie sprawy. Edit: @up. Ja zato chce. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... Jakby co to ja będę się starał wejść tu raz na dzień przynajmniej na moment, ale czasem to jest nie możliwe... Więc sorry z góry XD I dzięki że mnie wybrałeś.
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kedven
A będzie można sterować swoją postacią czy ty o tym decydujesz? @Down Ja cem być 4'tym graczem ;< Bo się nad outem trochę napracowałem ;<
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 21-04-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
![]() |
![]() bylo dosc duzo zgloszen i (tak mi sie wydaje) jeszcze kilka osob chcialoby wziac udzial. najprawdopodobniej wystapia postacie okresowe, czyli osoba, ktora nie zostala wybrana na gracza, pojawi sie w grze, jednak tylko przez moment. na dodatek bedzie mogla robic to co chce, to, na co ma ochote. nie bedzie jednak graczem, a "NPC". jeszcze nie wiem jak go nazwac xDD
@up nie moge obiecac, ze wszyscy sie pojawia, ale ci, ktorzy zbudowali interesujaca historie i dali ladny out maja jakies szanse. : ) patrzylem tez ogolnie na graczy. jacy sa, jak sie zachowuja, czy robili jakies fake'i, a jesli tak, to jakie itp. ^^ Ostatnio edytowany przez Kedven - 21-04-2008 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() @Avios
Też trochę się narobiłem (jak wszyscy), a jednak nie zostałem wybrany... Trudno... porażki trzeba umieć przyjąć... A własnie ty dawałeś ten outfit na zamówienia? Bo tak mi się coś kojaży
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 21-04-2008 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cieszy mnie, że się dostałem. Trochę to niesprawiedliwe z mojej strony, bo historię postaci wymyślałem 5 (dosłownie!) minut, a zgłosiłem się tuż przed końcem... ale to już nie mój problem.
![]() Historia tego outa jest dość ciekawa, ale też nie narobiłem się długo. ![]() PS. Wydaje mi się, że NPC tacy jak handlarze będą mieli wolny wybór. Będzie ciekawie, bo tak naprawdę większość z nas będzie graczami, ale tylko nasza trójka stałymi. (PS. Zauważyliście, że tylko ja nie mam X w nicku? Co prawda kiedyś miałem, ale nie używam go od dziesięciu z górą lat ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Trudno
Mam nadzieje że będę jakimś przystojnym npc ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Szkoda, ze mnie nie wybrales, ale ok. Wiem, pewie myslisz ze niezrobilem zadnego fake, masz racje pod tym nickiem nie, ale pod nickiem Aress15, zrobilem december storm. Mam nadzieje ze jako NPC(moze nazwij to gracz drugoplanowy) bede mogl wystopic wiecej razy niz tylko raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Korupcja i kumoterstwo! Wiedziałem, że wybierzesz tych co więcej zapłacą, ty $#%!#%! Eeee... aaa... ;] bardzo uczciwy i obiektywny wybór, gratuluję trzeźwego umysłu.
Powinieniem być o ustalonej porze.
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Ja też chciałbym być NPC'em fajnym. Też chciałbym być dług w grze
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down: Jeśli chcesz marnować sobie życie, nie wchodź tutaj: Ukryty tekst:
@2xdown: Pewnie dzisiaj ![]() Więcej nie powiem, bo się boję że Kedven się obrazi i mnie od razu zabije ;<
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-04-2008 o 15:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
![]() |
![]() Taak. Jak ktos nie dostawal samych 11/10 w swoich fake'ach, to nie wybieralem -.-
Starelem wybrac tych ludzi, dzieki ktorym gra bedzie dosc ciekawa ^^ @up wypadasz z gry! ;< wieczorem cos dam. Ostatnio edytowany przez Kedven - 22-04-2008 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() w sumie racja... Kiedy 1 part?? Nie moge się doczekać
![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() No ba, jeśli te sesje nie ruszą, stworze coś podobnego [Sesje RPG]
![]() Trzymak kciuki żeby to wypaliło. Jeśli dzisiaj nie ruszy to jutro będzie rekrutacja do mojego ![]() P.S: Kedven... gg włącz... |
![]() |
![]() |