![]() |
#10321 |
Użytkownik Forum
|
![]() a pierwszy knight na neranie z h mlvlem to trupinio -.-
|
![]() |
|
![]() |
#10322 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Zreszta, nieustanne uzeranie sie z plebsem pokroju Speedy, Xaszkil i reszta cioterskiej ekipy brzydkich gimnazjalistow jest troche meczace ![]()
![]() |
#10323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Łęczna
Stan: Usunięty
Imię: Vaderick
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 117
|
![]() takie cuś ;s jak pacc bedzie bede robil inne
![]() ![]() ..jak ktos niewie to full citzen i full beggar <bez 20k i staffa> @edit Lv odrobiony ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KaRoLeCZeQ - 22-04-2008 o 15:18. |
![]() |
![]() |
#10324 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo Choopaki
Gz Reexi :*Jedziesz dalej Szkapciu co tak slabiutko gz Lvka ![]() a no i Gz Bodziu dajesz 200 :> a tu cos z innej gry w ktora teraz pogrywam ;] ![]()
#10325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: Polska
Stan: Początkujący
Imię: Solewer
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 50
|
![]() @Szkapus
Ale mi nie chodzilo o wszystkich tylko o to ze na glownej stronie tibia.pl dali ss'ik Bodzia i Undeada ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Solewer - 22-04-2008 o 15:17. |
![]() |
![]() |
#10326 |
Użytkownik Forum
|
![]() Solewer ty pucusiu jesli Bodzio'Szajs czy jak temu noobkowi sie zwie jest twoim Pro to widac ze ty jak on ci skopiuje napis You advanced to sie czepiesz przed monitorem . Skumaj Bodzio jest noobem i kazdy o tym wie ma swoja pedalska czapke do garnituru i nikt tego nie zmieni , jest taki sam jak shareza lamus i tyle i kazdy na serwerze to powie a jesli ty tak nie mowisz to znaczy ze tez jestes lamusem skumaj to i mozesz wtedy cos tutaj pisac inaczej sie zastanów co ty wogule piszesz !!!
BODZIO TY NOOOOOOOOBIE idz expowac na piraty recznie Pozdro Placki .... Ostatnio edytowany przez Danyziom - 22-04-2008 o 15:24. |
![]() |
![]() |
#10327 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @Gridlok a ja znowu podbijam Nebule : )
Solawer nie uwazam sie za pro.. Ssów nie daje bo po co frosty,frosty,frosty ^^ |
![]() |
![]() |
#10328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Crouch
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Elysia
Poziom: 45
Skille: 80/66
Poziom mag.: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10329 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#10330 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Nebula przesrany swiat ehhhhhhhhhh, ale co sie wojowało to sie wojowało ![]()
![]() |
#10331 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
A propo piratów czy czegokolwiek innego... Expie ręcznie bo nie używam bota, bo gram w to dla przyjemności, a nie dla lvla jak Ty, co sam sobie nie radzi i wspomaga się botem. Odnośnie Ciebie... Czy ja mówie, że wyglądasz jak Mamut, czy cokolwiek innego?? A jeżeli uważasz, że ja chodze z czapką do garnituru to pzdro... Widać nie wiesz co to są fotki humorystyczne... @Reexi Gz Kamil:* Oby tak dalej ![]() @Yumiyo Miluś:* Nic dodać, nic ująć... Wiesz o czym mówie?? ![]() IDEAŁ |
|
![]() |
![]() |
#10332 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Olsztyn
Skille: 81/50
Poziom mag.: 16
|
![]() Jezeli chodzi o Nebule to tam na*******aja juz kogo moga jeszcze jak ja gralem to juz tak bylo czyli jakis rok temu ,ale teraz to ja nie wiem jak tam sytuacja stoi
![]() |
![]() |
![]() |
#10333 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie przejmuj się Dawiś takim plebsem intelektulanym jaki on reprezentuje ;*
KoFuSiAm sPeEeEeDiEgO <3 Ostatnio edytowany przez Yumiyo - 22-04-2008 o 16:08. Powód: błędy |
|
![]() |
![]() |
#10334 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Royal Buszownik
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
z twojego ostatniego zdania wnioskuje ze uważasz Bodzia za lamę go nie gra na bocie?? tzn mnie to trochę dziwi bo mało jest osób które maja lvl 100+ i bota nie używały... Ja B'S za lamę uważam ale to sprawa bardziej osobista... potym jak sie zachował ostatnio... btw. Znam go w rl i nie raz byłem u niego jak expił i nigdy nie zastalem go na wyłaczaniu czy właczaniu bota... Ostatnio edytowany przez ShicuDelete - 22-04-2008 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |
#10335 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wee Mi tu wytlumacz o co tu chodzi ;p Bo nie czaje jak mozna miec fhui exploitow itd i nie miec hakxzza?
|
![]() |
![]() |
#10336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: Cze100chowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pan Majda
Profesja: Elder Druid
Poziom: 8
Poziom mag.: 30
|
![]() @up
gdy sciagasz jakis programik/gierke skanujesz, sprawdzasz programem, ktory wykrywa niewidzialne procesy i wiesz czy masz czy nie masz kl ;] pozdro
#10337 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty grasz dla przyjemnosci ?? wrucmy pare stron tego tematu i jest : Bodzio'Szajs dzien 67 nerany atak ferumbrasa , dzien 145 Bodzio'Szajs Expi na hydrach . Stary ty sie idz lecz niechce mi sie szukac tej strony ale widzialem tego twojego posta ... Po 2 grasz dla przyjemnosci doszly mnie sluchy ze podobno chciales wyrywac laski na swojego 130 najta przeciez to jest zal i szkoda mi ciebie Po 3 jesli ta pedalska czapka ktora miales na glowie podczas robienia twojego "humorystycznego" zdjecia jest zabawna to ja nadal mysle ze ty jestes spedalonym lamusem owned |
|
![]() |
![]() |
#10340 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Frolix Spectro
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam :)
Poziom: 50
Skille: 82->95
Poziom mag.: 14
|
![]() Gratuluje wszystkim. Mam prośbę, nie kłóćcie się o byle co bo to nie ma sensu, Admin się czegoś dopatrzy i 550+ stronek pujdzie hen hen i jeszcze troszkę dalej...
Tak pozatym: Buy 2 BP OF SMALL STONES BUY MMS Pally Rox xD ![]() |
![]() |