![]() |
#3541 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
No to gz xddddddddddd |
|
![]() |
|
![]() |
#3542 |
Użytkownik Forum
|
![]() Solved
dziękuję NPNP za szybką reakcję. Nie ma co piętnować dalej chłopaka postem. Ostatnio edytowany przez Imperek - 22-04-2008 o 23:14. |
![]() |
![]() |
#3545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() Niebedzie chyba Kosmosu.... heh
Ostatnio edytowany przez xMaGiCx - 22-04-2008 o 23:29. |
![]() |
![]() |
#3547 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() Cytuj:
NPNP zabija was za byle co złego powiecie (patrz Elvim) a wy pozwalacie sobie tak wrzucać. Padliście za niepomaganie im i pewnie nie raz padniecie ale wy wolicie siedzieć na dupie i tak się dawać. Życzę wam żeby NPNP zrobiło z wami porządek. GOGO NPNP |
|
![]() |
![]() |
#3548 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
idz że sie napinać gdzie indziej |
|
![]() |
![]() |
#3549 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedzial prawde ;0 sibuna daje soba pomiatac (peace and love!)
#3550 |
Użytkownik Forum
|
![]() sibuna stara Sie Nie mieszac w wiecznego Wara... Bo to nie jest pierwszy taki war i nie ostatni Jak NPNP przegra to znowu beda walczyc tak jak i Roxando.....
|
![]() |
![]() |
#3551 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() Cytuj:
![]() Edit: Wierzycie w to, że można być wiecznie neutralnym? Ja w to wątpię ... @down. No właśnie, rozwiązują pokojowo bo dają sobie pomiatać, nie chcą odzyskać utraconych "rzeczy", wolą być pomiatani niż odzyskać to co utracili bądź co do nich należy. Dlatego powinni dostać kopa w dupę i mam nadzieję, że npnp nie zawiedzie. Ostatnio edytowany przez Komentatorek - 22-04-2008 o 23:58. |
|
![]() |
![]() |
#3552 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewiem czy sibuna daje sobą pomiatac czy nie. Wiem ze rozwiązuje wiekszosc problemów w sposób pokojowy i za to szanuje tą Gildie.
![]() Nie no wiecznie na pewno nie będą neutral. Poczekajmy do Następnego War, Ale najpierw ten sie musi Skonczyc. @up. Ale W tej grze nie chodzi tylko o to żeby kogoś za coś ubic.Czasami Trzeba To rozwiazac pokojowo bo można poniesc jeszcze większe straty. Ostatnio edytowany przez xMaGiCx - 23-04-2008 o 00:04. |
![]() |
![]() |
#3553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() w Tibi nigdy nie bylo, nie jest i nie bedzie pokoju.Zawsze sa jakies awantury. To jest taka gra( nie mowie o non-pvp).
|
![]() |
![]() |
#3554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Poprostu pokazują jak bardzo zależy im na tej wojnie idioto, a nie dają sobą pomiatać. To że Ci nie wyszło w tibi, nie tyczy się do reszty.
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Pensive - 23-04-2008 o 00:19. |
![]() |
![]() |
#3555 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie licząc czasów bycia w Hurricane czy prób robienia rebelii przeciw Nizahe 1000 lat temu nigdy mi sie nie marzyla wladza, wiec nie bardzo mam o co tutaj walczyc - o kumpli tez nie bardzo, bo sa po obu stronach.
Nie wiem czemu ludziom przeszkadza pokojowa gildia, która z przyjemnoscia wszystkim pomaga. Jak NPNP wygra wojne, to z wielka frajda wysle naszych knightow na POI z Victeronem, Kafarem i innymi osobami, do których nabrałem dużego szacunku podczas tej wojny. Jeśli wygra RC to zrobie co sie da, by moich znajomych z NPNP jak najłagodniej z tej wojny wyciagnac. To samo zrobie w druga strone dla ludzi z RC, którzy są tego warci, jak choćby Komisarz, który chyba tutaj sie cieszy sporym szacunkiem. Gramy po to, zeby sobie pograc, poganiać za questami, porobić addony. Nie widze wiekszego sensu z zabierania ludziom tego, co sam w grze najbardziej lubie. Nie pomagamy w wojnie o władzę, bo też do tej władzy pchać się nie będziemy. No i ciezko nazwac pomoca zabijanie wlasnych znajomych. Zaczniemy walczyc dopiero wtedy, kiedy ktos nam bedzie zabieral to, co lubimy najbardziej. Pod tym wzgledem zarowno spinka z Elvimem, jak i teraz z Wichurą czy wiele innych w obie strony przyniosly by wiecej problemow wszystkim, gdyby byly rozwiazane przez wwalanie sie w wojne. Darze szacunkiem ludzi w tej wojnie i jak mi przyjdzie na frosty Victeron jak ostatnio, to go wpuszczę na luzie, bo tak jak mowilem wczesniej szanuję go i wiem ze wiele okazji do ekspienia nie ma. Tak samo liczę na to, ze bede szanowany po wojnie. Niezaleznie od tego, kto w niej wygra, bo mimo roznych dziwnych sytuacji wierzę, ze gram z ludzmi na poziomie. Inna sprawa, ze poziom nienawisci miedzy RC i NPNP jest tak wielki, ze jakos sie na czyjąkolwiek wygraną na razie nie zanosi. Ostatnio edytowany przez Imperek - 23-04-2008 o 02:20. |
![]() |
![]() |
#3557 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imperek jesteś jedną z niewielu osób jakie szanuje na Morganie , A szanuje może jakieś 5-6 osób. Innym w głowach Tylko PK ,Okradanie sie nawzajem Itp. Bierzcie przykład z Imperka A Morgana Będzie Lepsza
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Imperek z mojej strony również wielki szacunek
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Bo widzisz są ludzie na Morganie, którzy czerpią radość z zabijania... to jakby mogli sobie zyć na spokojnej Morganie? Na serveach gdzie zaczynają się duże wojny, gzie po jednej stronie walczy dużo ludzi z jednej nacji <np. Hiszpanie> a po drugiej inna duża nacja <Polacy>... to takie wojny będą trwały tak długo, aż się komuś znudzi ![]() |
|
![]() |