![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Tu i Tam
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Witam
Jestem Knightem , mam 45 lev, właśnie skilluje do 75/75 gram na serwerze non-pvp , od około 3 update nie grałem knightem, moje eq : crus helmet , g-armor , k-legs , zwykłe buty , p-ammy , blacksteel sword , i właśnie kupiłem sobie do skillowania v-shield teraz moje pytanie: co zmienić w tym eq , nie mam za bardzo kasy ale to się uzbiera . i czy bic jedno ręczną bronią czy dwu ? ps: najpierw chciałem poszukać ale wyszukało mi setki postów i po obejrzeniu kilku i nie znalezieniu odpowiedzi odechciało mi sie dalej patrzeć . Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak chcesz, to BOH'y sobie zakup.
Co do skilli, racja, poskilluj chociaz do 75 ![]() ![]() Co do 1 czy 2 recznej broni - zalezy do czego... Po hacku 55 Knightem expilem na EF z Blacksteel Sworda i bylo dobrze. Wrecz idealnie ![]() Btw. a moze kup sobie BS'a w razie, jakbys z kims cos huncil to bys mial tarcze w razie czego? Przynajmniej ja bym kupil, moze ktos lepiej ci doradzi, gdyz ja juz tym Knightem nie gram od dluzszego czasu wiec moglo sie cos zmienic ![]() P.S SHAUhsau pierwszy <3
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 20-04-2008 o 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() BOHy chce właśnie kupić , ale pomyślałem sobie że BOHy nie są aż tak bardzo potrzebne , a expie zazwyczaj na guardach , bh , dragi niekiedy , i trochę mnie jada te guardy i dragi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak kolega up napisał radzę zakupić BS-a i potrenować do 75/75. Z eq możesz sobie dokupić fur boots, zawsze 1 arm więcej, a ja osobiście nie jestem zwolennikiem BOH-ów
![]() A co do tego jaką bronią bić ... Zależy co huncisz. Wiadomo, ze jeżeli dragi, stworzenia bijące z magii etc. to two handed i młócisz ładnie, ale jeżeli coś co potrafi ładnie przywalić z melle to wartałoby BS+Vampire. Jeżeli też dawno nie grałeś Knightem to radzę teraz poczytać o nowych sposobach leczenia, bo sporo się w tym względzie zmieniło. W poradnikach jest dużo napisane, oraz powinieneś zajrzeć do działu News - Update 8.1. powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do leczenia to już wiem co nieco o tym , czytałem newsy co do potków , tylko dodali te bronie i levele do nich ,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 105
Skille: 90+4/73
Poziom mag.: 20
|
![]() kup se dsm i idz na guardy, kasa jest dobra a i na guardach sie expi bron+tarcza
bohow nie kupuj, lepiej eq, knightowi bohy niepotrzebne zabardzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Sprzedaj all i kup:k set, crus helm, vampirke, BSa, bohy, platinum amulet, dragon slayera(2 ręczny, ale sie przydaje na draga itp.). Zbieraj kase później kup jakiegoś dsma, demonke, rh, blue legi, aola itp. Nie polecam ci kupowania dobrego eq bez aola, bo jak pewnie sam wiesz śmierć może pozbawić Cię plecaka i max 3 itemków, a szkoda stracić takiego g arma
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki ale chyba zostanę przy moim dotychczasowym eq , doskiluje do tych 75/75 , później dokupię BSa i wio na guardki
![]() ![]() Dziękuje za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up
i co z tego? I tak mozna stracić całe eq. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Dzieje sie tak, gdyz kazdy z przedmiotow ma 10 czy 20% szans na wypadniecie, oprocz oczywiscie plecaka, ktorego zawsze tracimy. Prawdopodobienstwo to jest niezalezne od siebie...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Lokacja: Carlin
Profesja: Knight
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja mam ... no dobra doczytacie se w info
![]() 30lvl knight: knight set crown helmet leather botsy(nie chce fur zwalniaja okropnie lecz w dp mam) guardian shield (slabo tu ![]() fire sword (na czym z tym pojść ? ) pb potionów obs knife 20k i w co zaintestować miejąc na czarna godz 5k w itemkach ? i na czym expić ze skilami 65/65 <-- oj słabo ![]()
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Szansa na stratę całego eq wynosi więc: 0,000001% (bez uwzględnienia dodatkowego miejsca na torch/amunicję). Tak dla zaspokojenia ciekawości niektórych szansa, że coś wypadnie (oprócz plecaka oczywiście) podczas śmierci wynosi 53%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Wiec szansa istnieje... Mala, ale zawsze jest. Czyli... Mialam pecha ;(. @Matatix Masz dwarfy, mino... Orki, elf fortecc i takie tam smieci. Po prostu idz gdzies, zobaczysz, jak sobie radzisz...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przy takim pechu na Twoim miejscu grałbym w lotka x)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Lokacja: Łomża
Imię: Boltex'Death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: 75/52
Poziom mag.: 13
|
![]() Kup sobie BOH DSM Assassin Dagger,MMS I JAKIS HELMET NAJLEPEJ ROYAL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2008
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2008
|
![]() Najlepiej kup sobie jeszcze bohy, i jakąś jedno ręczną broń. Potem kupisz sobie Demonke i wymiatasz.
|
![]() |
![]() |