![]() |
#125 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Coś mi sie nie chce wierzyc ze Draz zrobi porzadek z PA w jego gildii xD
"Post here and tell me who did PA you and what did you lose. Your losses will be repaid and abusers will be punished." |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zbanowany
|
![]() No niestety wyglada na to, ze juz nic sie nie bedzie dzialo, od kiedy Pata dal wanted ip naszego ventrillo ^.-
I tak przenieslismy sie na iridie ![]() Szacunek dla wanted za utrzymanie servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Niebo powiedz nam cos jeszcze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ile walczyles? Hu*a wiesz o Wanted liznales troche Silent Force a tak to kisiles sie w Kazo, wiec nie pie*dol mi tu ile Ty sie nasiedziales na vencie i ile sie znasz na psychice Wanted. Ogarnij sie..
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() pewnie nie koniec, ale i tak wiadomo jak to sie skonczy, zreszta z miterem doszlismy do podobnych wnioskow
pozdrowienia dla was Ostatnio edytowany przez Siggurdius - 23-04-2008 o 09:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Nie twierdze ze na vencie siedzialem codziennie dlugimi godzinami - zal mi bylo na to czasu. Wiecej - kontaktami z ludzmi takimi jak Drazharm wrecz sie brzydzilem. Ale tyle, ile sie naluchalem, czy tez sam fakt robienia masslogow o 6 rano, do wyrobienia opinii mi wystarczylo. Apropos ogarniecia sie - jeszyk rynsztokowy zachowaj na prowincje w Plocku, czy tez dla kumpli na poziomie, dajmy na to, Dragoholikusa. Poki co twoje konto od forum odpocznie. Ostatnio edytowany przez Gimlos - 23-04-2008 o 10:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 54
|
![]() Hahah... smieszny jestes, podaj mi 3 powody dlaczego to Nypel powinien byc dodany jak war frag, i to jeszcze dla wanted...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powód jest jeden - szpiegował dla Wanted, czyli jest w ich teamie, newb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 54
|
![]() Super, podaj mi skad sie tego dowiedziales? Sam ci powiedzial? A moze ktos z wanted to powiedzial?
|
![]() |
![]() |