|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Next part będzie dopiero jak będę miał około 10 anarchistów.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Dobra zgłaszam sie na Anarchiste out później dobra? btw zgapiłeś anarchistów* odemnie buuu!!! (patrz. Rebelia)
*Jako wątek ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Jakby co to mogę podesłać ci kilka zgłoszeń na różne nicki. Chcesz? =]
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Just an Orange
![]() |
![]() @up
Ale outy też? Jak tak to spoko ^^ @Turok U ciebie są anarchiści? Nawet nie wiedziałem xP
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Fajny fake xD rob more, More,MOre,MORe,MORE!!!
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() A anarchista może być Centaurem xD? jak tak to dam outa i sie zgłoszę ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Just an Orange
![]() |
![]() @UP:
To jest świat ludzi, nie będzie tu postaci fantastycznych, najwyżej paru magów. Więc odpowiedź brzmi NIE, nie może być centaurem.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Z mojego zgłoszenia niewiele będzie, bo mi padł system i nie mogę nic zrobić. Wybacz, nie moja wina, że ten pieprzony Gates stworzył pole minowe zamiast systemu operacyjnego...
//EDIT// A jednak znalazłem sposób. Chwała niech będzie temu, kto wymyślił menedżer zadań na ctrl+alt+del!
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 23-04-2008 o 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() To ja się zgłaszam =]
Nick: Hyuu Outfit: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
Grafika 9/10 Fabuła 6/10 Ortografia (pie*o*i*ć) Moje odczucie 9/10 Ocena: 24/30 = 8/10 Gdyby nie zajebiście ścągnięta fabuła z death note byłoby lepiej.
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() eee...ciągle fajne :< tylko że trochę zrzynasz z death note'a :< dam ci...yy...9\10 :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Fajna historyjka. Czekam na następne części bo te są super. 10/10!
Super fabuła (sam wymyślałeś czy coś podobnego zobaczyłeś?)! |
![]() |
![]() |
#37 |
Just an Orange
![]() |
![]() ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ ![]() __________ yeyeye xP @Down: Jeśli powiesz, że Death Note'm to s*******aj. Już ci mowilem ile mają wspólnego...
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 25-04-2008 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Taa...czymś mi śmierdzi...5\10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabije, ten frajer mi dom spalił!
Btw. Anarchiści - Anarchizm – ruch zbuntowanej młodzieży, nazywanej też punkami, opierający się głownie na obalaniu władzy, niszczeniu mienia państwowego i prywatnego, słuchaniu punk rocka i piciu alkoholu w ilości wykluczającej normalne funkcjonowanie. Typowego anarchistę poznać można po noszonej przez niego na wszelkich możliwych miejscach ubioru tzw „atki”, dużej ilości łańcuchów i pieszczoch oraz dziwnej fryzurze w jaskrawych kolorach. Z drugiej strony istnieje również inna odmiana anarchistów, dużo starszych, charakteryzująca się bujną brodą, okularami i naciągniętymi swetrami. Gatunek ten nie ma już nic związanego z punkami głównie przez wzgląd na pracę w bibliotece miejskiej czy przy renowacji zabytków. Anarchista taki większość życia spędza nad książkami i pismami o anarchizmie i anarchii, okazjonalnie o wrogach anarchistów i anarchii. W szczególnych przypadkach anarchista sam pisze książki. Anarchiści tacy z zamiłowania pisują do czasopism wydawanych przez samych siebie i dla samych siebie. Od pewnego czasu zaobserwować można również formę pośrednią pomiędzy pierwszym typem anarchisty, a drugim. Są to zazwyczaj punki, którzy chcieliby mieć już długie brody i pisać książki. Typ taki uwielbia uczestniczyć w manifestacjach robotniczych rozdając ulotki i niosąc czarne, bądz czarno-czerwone flagi. |
![]() |
![]() |