|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Chodzi o to, ze zdzis wie, ze ni ma szans wiec ni ma po co walczyc otoczyli go wiec tak powiedzial ![]() btw.thx P.S Biore sie za next part ![]() @edit Otwieram rekrutacje Potrzebuje: -Rycerza armi zuego krola -Przywodce armi zuego krola -Zuego krola ![]() -Wiesniaka -Przyjaciela dla Zdzisia ![]() Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 23-04-2008 o 08:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 23-04-2008 o 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Strasznie mi tu cuchnie super hero. Strasznie. No, ale "pożyjemy, zobaczymy..."
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 23-04-2008 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Ja bym to nazwał Ninja's History. Tibijscy asasyni nijak sie mają to tych w realnym świecie.
Oglądając niektóre fejki czuje sie chęć oglądania dalej, nerwy gdy 'next part' sie spóźnia. Tutaj tak nie jest. Wieje nudą. Ostatnio edytowany przez Voon - 23-04-2008 o 12:41. Powód: Twoja stara nie ma kolan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Jeśli wstawisz tu to, co myślę że chcesz wstawić, to zatłukę cię szpadlem...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Zajefajne !!!! jejejee!!! będziesz moim pr0?
Spojler>> żal fejka... @down: Wiesz nie chce cię jechać... dziecko 11 letnie będzie płakać Ostatnio edytowany przez Hyuu - 23-04-2008 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Tibia-man wy*******aj... ;<
@Up nie, nie jesteś ani śmieszny, ani fajny |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Jeśli ten fake jest fajny to Koper jest głupi, rzekłem!
@2down o.0
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 23-04-2008 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Kogucik:
To ten fake jest aż tak fajny? o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Albo Koper czegos nie zajarzyl albo uwaza ze moj fake jest "fajny" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() @Hubkaa
Powtarzasz do 23 raz. Szpanujesz że potrafisz przeklinać?;< Fajny jesteś. Spoiler>>A tak rly to sam wy-coś-tamuj (Nie chce być taki jak ty) @Fake Efekty światła Rlz. Hiroł-Morderca co śpi z księżniczką po raz 23273782 Rlz. Ots Me z kamuflażem Rlz. U rlz. 1/60. @I wierszyk bo to ostatnio modne Motyka Armor no i Hubkaa twoja stara wali z clubka. @X-Zero tylko 1.To inne było na S ;dd. i wtedy byłem po kilku piwach ale staram sie z tym skończyć xD ;d. @Down zmień na Komunista na Komunisda bo nie pasi :/
TIBIA.PL-Historia Prawdziwa! Co zrobi młody Bosal który musi uratować T-pl? Ostatnio edytowany przez komunista - 23-04-2008 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Up:
Siekiera motyka komunista twoja stara to jest glista. @Topic: Efekty światła mnie powalają. Nie rozpisując się zbytnio wystawiam Ci ocenę 3/10.
![]() |
#37 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Albo nie... 5/10 ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() ... I to są nasi Fake'owcy, przedstawiciele forum.tibia.pl, w zeszłym sezonie powiedziałbym ,,elita tego forum"...
Gość się stara, robi dla Was, a wy go tak po prostu opiepsza... słowami, których kulturalny Polak by nie powiedział (już takich nie ma ![]() Jest 59% szansy że ktoś zkomętuje mój post, 40% szansy że wstrzyma się przez to co włąsnie pisze i 0,9999999% szansy że ktoś mnie zrozumie i 0,00000001% szansy że tacy wyżej wymienieni ludzie się zmienią przez ten post... @Topic Rob dalej tylko bardziej się staraj graficznie (chodzi mi o detale), ZACIEKAW LUDZI JAKAS DOBRA FABUłA i dawaj więcej klatek... życze szczęscia!! TaTaskers
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
...
![]() |
![]() |