![]() |
#10481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: luil shinius
Profesja: Paladin
Gildia: Doomsday
Świat: Nerana
Skille: -.-
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() yo all ..ja narazie nie mogę grać bo jak dostałem hacka to banished. i 12 maja dopiero będę mógł..
Pozdrawiam Bodzia i Shicu *WIsła Sharks* Byliście może na last derbach?;P
![]() |
#10483 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żeby Bodzio był w ogóle na jakimś meczu Wisły to byłoby dobrze ; ]. Kiedyś się pytałem czy będzie szedł na derby - "Nie bo się boję, dymy są"
#10484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() XDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#10485 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja powiem tak , to co mialem do przekazania Bodziowi to juz zostalo przekazane i chyba na tym skoncze tylko niewiem co jakis pierdolony matojebca zalowy chlopiec ma do mnie ??
stary masz jakies problemy ze soba? czy moze cie zazdrosc zrzera i niewiesz co z tym fantem zrobic ... Ps 100 lvl wbilem sam potem w ogien poszedl wójek NG ![]() ![]() cu |
![]() |
![]() |
#10486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2007
Poziom: 197
Poziom mag.: 85
|
![]() 20 lvl na frost giantach duzo dalo by rade siedziec. Ja na Zolwiah od 30 do 117 bez bota i na dwor lajtowo wychodizlem a nie jak sa kurwa lamusy pierdolone ze lvl nie umia wbic to pozdro dla nich dla takich tylko bot bo bez to by nie mieli 40 lvl
Ostatnio edytowany przez TraIz - 23-04-2008 o 19:04. |
![]() |
![]() |
#10487 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Dziękuje za pomoc Dawiś :* Nadal będe je umieszczała bez względu na to co piszecie ![]() I zejdzcie z Dawida... sami nie jesteście doskonali, połowa z Was nawet nie wie co to ortografia a drugiej połowie chyba przy zakupie neo ktoś zabrał mózg....
#10488 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2 up zato tobie pixelowej dziewczynce bodzio zaniedlugo sie spusci do mordy
a ja juz wiem czemu bodzio nie daje screenow bo teraz expi na rotach ^^ recznie z ta swoja pixelowa dziewczyna @up sam zaczoles wiec nie miej aluzji do mnie ;/ ja do ciebie nic niemam ale widze ty masz ... Ostatnio edytowany przez Danyziom - 23-04-2008 o 19:19. |
![]() |
![]() |
#10489 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#10490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
![]() |
![]() Pierdolnijcie sie wszyscy kurwa w łeb.
Na poczatku to było zabawne a teraz to juz jest troche załosne. @Maturzysci, W piatek koniec roku, czas oblewac hehe. Powodzenia na maturze ![]()
n_n Ostatnio edytowany przez kafior - 23-04-2008 o 19:26. |
![]() |
![]() |
#10491 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. nie odpisujcie na jej posty.. to jest jakis 10 lvl -,- ja daje takim ignore ;d |
|
![]() |
![]() |
#10492 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Royal Buszownik
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
z chatu mojej gildi : 19:23 Lord Chaosuu [67]: od niedzieli przez tydzien nie ma rodzicow 19:23 Lord Chaosuu [67]: xD 19:24 Lord Chaosuu [67]: i dziewczyna chyba sie przeprowaqdzi na jakis czas xD 19:24 Chris Pall [62]: znalazlem swoja pikselowa milosc 19:24 Chris Pall [62]: 19:24 You see a rum flask. It is empty. It weighs 2.80 oz. 19:24 Lord Chaosuu [67]: hoho ![]() 19:24 Lord Chaosuu [67]: xD 19:24 Chris Pall [62]: fajna? 19:24 Chris Pall [62]: prawei jak bodzia;d 19:24 Lord Chaosuu [67]: mi sie podoba ![]() 19:25 Chris Pall [62]: mi tez 19:26 Chris Pall [62]: stary po tej aferze co na bodzia wjezdzali w chuj osob lazi na piratki Ostatnio edytowany przez ShicuDelete - 23-04-2008 o 19:28. |
|
![]() |
![]() |
#10493 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przepraszam pixelowa dziewczynko nie bodzio sie nie spusci tobie do mordy bo jego pixelowy kutas jest tak maly ze nic nie poleci sorki jeszcze raz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10494 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10495 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
KoFuSiAm sPeEeEeDiEgO <3 Ostatnio edytowany przez Yumiyo - 23-04-2008 o 19:31. Powód: bledy |
|||
![]() |
![]() |
#10496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
![]() |
![]() Pixelowy lowelasie ty tez spasuj troche i nie komentuj a mu sie znudzi, ragnuss to dzieciak ktory dał fote starszego brata na nerana_RL a wy go karmicie. Po co? On ma swoje zdanie, wy swoje i jedyne co mozecie zrobic to albo przyjebac w pysk co nie wchodzi w gre albo zignorowac co jest ... mozliwe.
I co z tego ze ktos nazywa moja matke tak czy inaczej? To swiadczy o nim nie o niej badz o mnie wiec mam w to wyjebane, szczyl, ktory ma gebe przez kabel. Proste ![]()
#10497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę, że co poniektórzy za bardzo tutaj schodzą z pierwotnego tematu.
Co Wam do tego, kto ma jaką dziewczynę, czy tibijską, czy na realu ??? To co niektórzy tutaj piszą po prostu jest na poziomie dziecka, które co dopiero wyszło z poprawczaka i już się wzięło za Tibię. Uspokójcie się wszyscy i przestańcie się nawzajem wyzywać, bo nieważne co kto zrobił nie zasługuje na takie coś. Zachowujmy się jak dorośli ludzie ! Jeżeli to nadal będzie tak postępować to ściągne tutaj modka, żeby pokasował te obraźliwe posty i zrobił porządek. Tak mamy promować Nasz świat ? Nie wydaje mi się, żeby była to najlepsza metoda ... A żeby nie było off-topu to daje mały awansik. ![]() |
![]() |
![]() |
#10498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Ey mama Was nie kocha?? Czy ja po Was cisne??? NIE wydaje mi się, ale jak chcecie to po mnie jeździjcie, a nie po Milenie<Yumiyo>, ona nie jest kobietą, o której możecie mówić co chcecie... ROZUMIECIE???
@Ragnuss Qrwa pajacu pierdolony co chcesz sobie udowodnić że umiesz kogoś powyzywać pzrez neta, czy Cie to rajcuje?? Chłopie walnij sie w łeb kilka razy i zastanów co TY sobą reprezentujesz... Zanim zaczniesz wyzywac innych spójrz najpierw w lustro... Chłopie jesteś intelektualnym 0, debilem ze wsi co nic nie umie tylko kozaczy tym, że kogoś zwyzywa... Żal mi Was, szkoda, że 90% z Was nie umie sie zachować.... MI jak ktoś sie nie podoba to zachowuje to dla siebie, albo dyskretnie to mówie, a nie "O BODZIO CIPA ZNALAZŁ SOBIE NOWĄ DUPODAJKE !!!" Qrwa ludzie kim Wy jesteście NARA-.- |
![]() |
![]() |
#10499 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() oby tak dalej to za kilka dni bedziemy miec tysiac stron w temacie
![]() edit : Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Cugu-Peta - 23-04-2008 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
#10500 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
Edit: Pixelowa miłość jest nietrwała :<<< ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 23-04-2008 o 19:55. |
|
![]() |