|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4781 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
A, nie bo robię sesję RPG... Zrekrutuję tylko 5 osób... ![]() @Down Ehh... Ma być z ruchem? Aha, daj ktoś KONIE!
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 22-04-2008 o 16:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Plx zrób. Bardzo potrzebny. Jak zrobisz to dam Ci główną rolę w moim fajk story.
Starczy stojący, już daje słonie. ![]() PS. Miałem zapisane z tymi monkami. @down Pokaż swój
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 22-04-2008 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4783 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Up twoje "fajk story" będzie ssać, jestem tego pewien...
@Edit Nie robię już fake'ów ;< wy*******aj plox @Down zrób se centaura fake'owcu od 7 boleści... Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 22-04-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4784 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Słuchaj uważnie, bo nie będę powtarzał. Każdy twój następny post zostanie zaraportowany za spam + debilizm. Jeśli zobaczę 4-5 takich na jednej stronie, wysmażę pw do moda o tobie. Więc się pilnuj z tym spamem, bo sobie grabisz. @topic Poproszę o szeroki miecz. Niekoniecznie magiczny/kryształowy/jakikolwiek, po prostu zwykły, szeroki miecz. Poza tym ok. 30-35 różnych głów dla postaci płci obydwu. Po co? Do fake.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 22-04-2008 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Proszę o Wyvernę
@edit: już nie trza ![]() Ostatnio edytowany przez Hyuu - 23-04-2008 o 01:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Dobra, wała wam ;<
Naszło mnie, żeby zrobić fake (troche warcraftowy xD) I trza mi : Stormwind guarda ;< : http://img217.imageshack.us/img217/3148/swges7.png I Scarlet Crusejdera : http://img73.imageshack.us/img73/9638/scarletyg1.png ( Tu może być bez łba, chociaż jak juz z nim ma być, to niech wam będzie.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4788 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Fajnie by było gdybym dostał kości (do gry). Również podczas "rzucania", kpw?
![]() |
#4789 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4790 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @gargoin Znalalem tylko takie ![]() @down to je oryginal ![]() Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 23-04-2008 o 10:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4791 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co prawda to tylko przeróbka tibijskiego Bastarda (Broadsword), ale jest to, czego chciałem. Dzięki.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4792 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, ze nie macie co robic...
![]() To dajcie mi tarcze... Ale wiecie taka do ktorej sie celuje z luku ![]() @edit juz se znalazlem ![]() Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 23-04-2008 o 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4793 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() ![]() I wypyerdzielaj. ;< Rifresz. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4794 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Dzięki. One down, one hudred thousands to go. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 23-04-2008 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4795 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @alph:
Łap jedną xP ![]()
![]() |
#4796 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @alph:
For my Pr0 ![]() ![]() Cytuj:
![]() @down: zara polukam @edit: @down: znalazłem tylko łuk;/ ![]() Ostatnio edytowany przez Hyuu - 23-04-2008 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
|
![]() #up Dzięki ;p Ostatnio edytowany przez marivek - 23-04-2008 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4798 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzebuję:
Outfit huntera, kolory ciemne, ale różne, Czarnego assaysna, z obydowma addonami, Outfit barba, z ciemnymi, włosami, i resztą brązową, I warriora, z obydwoma addonami, w kolorach: Głowa - żółta Tółów - czarny Nogi - czerwone Buty - czarne UWAGA! WSZYSTKIE OUTY MAJĄ BYĆ Z RUCHEM!
![]() |
#4799 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Po południo będę miał koło 3h wolnych więc zrobie około 3 zamówień!
![]() 1.Głowy dla Dark'a Alphadron'a (jeśli zrobiłem błąd w nazwie to mnie popraw bo trudną nazwe masz ![]() łap: ![]() W czarnej ramce-Dla Dark'a i wszystkich W czerwonej ramce-Dla Dark'a i mnie (tylko za moją zgodą) i chce by ten 1 w czerwonej nazywał się Thein, a drógi TaTasek bez ramki-Przybory do robienia 2.Kusza mino archera dla Marivk'a lap: ![]() 3.No i tu mogę wybierać albo dla Aviosa zrobie warriora albo coś innego (nie chce mi się zbytnio kolorować postaci... ![]() Dobrej zabawy i Szczęsliwych dni z przyjaciółmi z forum... ...życzy TaTaskers...
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 24-04-2008 o 19:52. |
![]() |
![]() |