|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitro Evill
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
|
![]() Siema!
Temat chcę poświęcić "stylowi" Jump [Jump Style] Wiem były już te tematy [szukałem] Ale żaden z takich... a więc Wasze ulubione tricki Tutoriale oraz Filmiki o Jump Style'u Może wasze układy lub osiągnięcia więc zaczne mój ulubiony Tutorial by Golden Inferno http://www.youtube.com/watch?v=1X8v6rbe27s Mój ulubiony filmik Jump style v.s Hardstyle Shuffle http://pl.youtube.com/watch?v=ZCUuEfgqctk /\/\ Gorąco polecam dla nowych jumperów Ulubiona piosenka do Jumpingu Mayor Brayce - Money Trance Generator - Do u wanna balloon oraz wielle innych ![]() Prosze o wypowiedzi bez typu .... 1. do dupy nie podoba mi się [nie? to sie nie wypowiadaj] Temat raczej dla jumperow oraz dla chcącyh się nauczyć
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Jumpstyle śmierdzi. Co jest fajnego w skakaniu i machaniu girami? Pod co to podchodzi, sport czy taniec? Tego jumpstyla widziałem kilka razy na żywo i nie zrobił na mnie wrażenia. Pierwszy raz jak to zobaczyłem myślałem, że to jakieś dzieciaki się wygłupiają, dopiero jak zobaczyłem to gdzieś na VIVIE to zrozumiałem, że to nowy LANS LANS LANS... Który już za około miesiąc zniknie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Imię: Nitro Evill
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
|
![]() Cytuj:
Chłopcze Drogi Czytałeś co pisałem? czy nie nauczyli cię czytać ze Zrozumieniem w szkole podstawowej oraz Gimnazjum Przeczytaj to raz jeszce JEŻELI MASZ ZAMIAR WYPOWIADAĆ SIĘ ( DŻAMP ZTAJL SMIERCI) TO SIE NIE WYPOWIADAJ .......
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
A od siebie powiem, że od zeszłego roku nie widziałem nikogo, kto kozacko przeskakuje ławki. Nawet jeśli, to pewnie zostanie wyśmiany. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() To jest forum i tu ma się prawo wypowiedzieć każdy i gdzie chce (no prawie). Szczególnie w owionie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() A po drugie. Czemu nie może się wypowiedzieć krytycznie o dżampstajlu ?
Bo wszystkim musi się on podobać? Otóż nie. A, że jest to forum, to można się tu wypowiadać zarówno krytycznie jak i pozytywnie.
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tia, dla mnie większym szpanem było by, gdyby ktoś zamiast jumpa odwalił na parkiecie namietne tango :< To przynajmniej jest taniec warty nauki :<
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() do dupy nie podoba mi się
"jeżeli masz zamiar wypowiadać się to się nie wypowiadaj" - pwn3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() taa Jumpstyle, następna moda w stylu fingerboard XDD Nie podoba mi sie, czemu to ma służyć, robieniu sobie przypału na imprezach chyba.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mhmmm.. dokładnie ;P widziałem w RL tego Jumpa na filmikach też i mnie to nie kręci jakoś..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To jest moda, która za niedługo przejdzie.. Bardziej popieram c-walka ; dd @Wieszok, rotfl. ; d Ale w sumie co racja to racja ;; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Właśnie c-walk jest już bardziej interesujący wg mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Wszystkie zajawki które się nie podobają ludziom (Jumpstyle/C-Walk,wszystkie inne tańce/sporty) Są fajne. Bo to są właśnie zajawki. Robione dla siebie a nie na pokaz innym.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 25-04-2008 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Jumpstyle to odbre dla osób z nadwagą, którym podniesienie 200kg coś pomoże, nieraz jak widze na mieście (najczęściej w sklepach) jak dzieci z komórkami skaczą przy tym bardzo sie fazując to mnie ...(cenzura), aż chce się takim dzieciom krzywde zrobić.
Najlepszy trik jumpstyle, to jump myszki w prawy-górny róg ekranu, trafienie w X i klik ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Jumpstyle to odbre dla osób z nadwagą, którym podniesienie 200kg coś pomoże, nieraz jak widze na mieście (najczęściej w sklepach) jak dzieci z komórkami skaczą przy tym bardzo sie fazując to mnie ...(cenzura), aż chce się takim dzieciom krzywde zrobić.
Najlepszy trik jumpstyle, to jump myszki w prawy-górny róg ekranu, trafienie w X i klik ![]() EDIT: jak wiesz wszystko można skrytykować, jeśli ktoś czegoś nie lubi, to ci to powie, a nie będzie gadać i szukać po jutubach "o to mi się podoba" ...