--> | --> |
![]() |
#3661 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Myślisz, że jesteś śmieszny ? Sory, ale takich jak ty mamy tu aż, aż. Moja rada : Wypie*dalaj.
#3663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() @Pensive
Hehe tak to jest, kiedy wy wyzywacie nas od żydów to jest ok i wtedy to jest śmieszne, ale jak ktoś powie o was żydy to od razu wielki bunt. ![]()
#3664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Sory Lavio, ale ja nigdy od żydów was nie wyzywałem. Mi nie tylko o to chodzi, ale ogólnie o niego ; )
#3665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() A ja Se filmiku nie Zobaczę bo Jestem NooB I Coś Zjebalem xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Koncowka fajna
![]() Zab sie loga w swiatyni a tam jego kompani ![]() No ale tak to czekam na nastepna taka akcyjke ![]() I skonczcie z zydami! Jako osoba strasznie tolerancyjna i uswiadomiona wku... sie takimi porownaniami ![]() |
![]() |
![]() |
#3667 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cinek, czemu Ty zawsze dajesz log out? ;s To nie pierwszy raz kiedy to dajesz log out w czasie waszej akcji. Hail lojalność _/
#3668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() hail lookeyy i jego "brak prądu" hail lojalność \.../
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3669 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() No ja tam mam filmik trwa pewnie cos kolo 2h , ale pozniej wyskoczylo mi cos w stylu okienka ze za 30 sek komp sie zrestartuje wiec dalem szybko exita no i potem sie okazalo ze wszyscy padli a ja nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3670 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lavio widze rozbujales sie troszke. Nie zapomnaj ze to Ty zwykle uciekasz i nie pojawiasz sie xP Co do Cinka mial lagi i sam osobiscie go kickalem na mc noob chara do przepuchania.
Motorolka czy to az tak smieszne? Co do lojalnosci to chyba wam udowodnilismy ze jeden za wszystkich i wszyscy za jednego nie jest nam obce a tak btw Siar zaopatrz sie w blesski xP Apr 25 2008, 07:22:00 CEST Killed at Level 113 by Zirkov and by Yawixa I jeszcze jedno "nie ucz ojca dzieci robic"
Yours Shejq ![]() Ostatnio edytowany przez Macjei - 25-04-2008 o 08:12. |
![]() |
![]() |
#3671 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maciej
Nie zapomnaj ze to Ty zwykle uciekasz i nie pojawiasz sie xP Z tego co ja wiem to byłem w większości akcjach, więc zanim oskarżysz kogoś, to proszę usiądź chwile, przemyśl swoje zachowanie i zadaj sobie pytanie: "Czy to co mówię jest prawdą?".
#3672 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak mowisz ze dali Ci ogarniac to czemu po naszych sneakach nie bierzesz 6 magow i nie kombinujesz cos gdy uciekamy do defensa? Z tego co widuje na Vip to macie napad logoutu gdy zabijamy wam kogos. To ze Rogstah jest ogarnietym typem i kazal wam za*******ac bo da rade sie utrzymac to wiedzialem od zawsze i go szanuje, ale to ze Ty probujesz ze mna cos dyskutowac i pouczac mnie o jakis utamkach to kolego sie mija z celem uwierz mi...
I K...A NIE MOWCIE DO NAS NIC O LOJALNOSCI BO MNIE TO NISZCZYYYYYYYYYYY PRZECIEZ JA TU UMIERAM ZE SMIECHU JAK TAKI LAVIO WSPOMINA COS O LOJALNOSCI W NASZEJ GILLDI !!!!!!! Ja swoje wiem Ty swoje wiesz na tym zakonczmy.
#3673 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maciej
Ehh no cóż, ale nie powiesz mi,że nie miałem racji, bo to się nie pierwszy raz u was zdarzyło (patrz. Victeron na ob). I proszę Cię nie zgrywaj wielkiego pana. Koniec tematu.
#3674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: Zabrze
|
![]() Z niczego taka akcja xd
Jestem pelen podziwu dla ludzi co wracali a tym bardziej dla tych bez blessow A co do lojalnosci to ze ktos dal loga o niczym nie swiadczy liczy sie calo ksztalt
#3675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() Lojalność? Czyż nie ta wymuszona przez zastraszanie reszty "przyjacioł" banem? Hmm.
|
![]() |
![]() |
#3676 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: d(-.-)b
|
![]() Cytuj:
Idź do Szwedów na Pandorię, bo podobno lubią jak im liżesz tu i tam <lick><lick> Nie jestes niczym wiecej jak zeszmaconym żydem!oneoneeleven! |
|
![]() |
![]() |
#3677 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2@ up
Czy garax byl moim przyjacielem? Ja na nikim nic nie wymuszam od poczatku wojny mowie im ze jak tylko chca moga opuscic nasze szeregi. Tylko nie wiem czy po drugiej strony bedzie im lepiej ![]() @up Co tam jak tam twoj Xiss? Ja staram sie dotrzymywac obietnic :* Co do Pandorii to jestes w duzym bledzie. Zapytaj sie ludzi z polskiej strony takich bardziej yntelygentnych to sie dowiesz moze troszke wiecej ![]()
Yours Shejq ![]() Ostatnio edytowany przez Macjei - 25-04-2008 o 11:02. |
![]() |
![]() |
#3678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() w keriego domku pojawia sie 10 dh a wy oskarzacie o to shejq'a
![]() ![]() ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() @Maciej
Zmuszasz do walki tych co tego nie chcą. Z tego co mi mówiono to właśnie na Kuvoku są listy na wszystkich (?) z NPNP :> |
![]() |
![]() |
#3680 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: d(-.-)b
|
![]() Cytuj:
1. Nie jestem Xiss 2. Chuj mnie to boli co lubisz trzymać i gdzie 3. Co do Pandorii to właśnie od Polaków wiem jak cie tam "szanują", a raczej jak tobą pomiatają Ja nie wiem czy wiesz, ale tego, że urodziłeś się pizdą nic nie zmieni =* @żyd xBardolekx Keri zajebał Victeronowi paczkę na długo po tym jak żydowina shejq go okradł, więc jak nie wiesz, to wracaj do swojego żydowskiego namiotu, czy baraku @ last battle Piękne żydokoszenie :') w wykonaniu Roxando~ Ostatnio edytowany przez Niza - 25-04-2008 o 13:18. |
|
![]() |