Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-04-2008, 19:37   #3561
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Nie, ja nic nie mam do barcy, po prostu zawsze moją ulubioną drużyną był MU, nic więcej.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-04-2008, 14:22   #3562
SInGApOOre
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

1/2 ludzi 'lubiacych' Barce to fani pilki noznej ktorzy poszli za presja... oo gra tam ronaldinho !! faaaaaaaajnie... !! eto'o ... jeszcze lepiej !! w tej nie grze nie chodzi tylko o nazwiska.. ale o zgranie i wkład pilkarzy w rozwoj druzyny.. taki ManU (nie mowie tego tylko ze wzgl. na to ze jestem ich fanem) powinien przegrac z barca 5-0 jesli gralyby nazwiska...
SInGApOOre jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-04-2008, 14:34   #3563
NecroLukas
Użytkownik Forum

NecroLukas's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SInGApOOre Pokaż post
oo gra tam ronaldinho
baluje*

http://sport.onet.pl/0,1248675,1737151,wiadomosc.html

o 10 lat za późno...

Ostatnio edytowany przez NecroLukas - 25-04-2008 o 15:50.
NecroLukas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-04-2008, 23:32   #3564
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SInGApOOre Pokaż post
taki ManU (nie mowie tego tylko ze wzgl. na to ze jestem ich fanem) powinien przegrac z barca 5-0 jesli gralyby nazwiska...
A Barcelona tak niedawno miała przykład Realu Madryt. Wygląda na to, że trzeba uczyć się na własnych błędach.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 01:19   #3565
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul Pokaż post
Zrozum, że taka była taktyka Fergusona. Chyba widziałeś, że Manchester w ogóle nie szykował się do ataku, tylko wybijał piłkę do osamotnionego Ronaldo. Anglicy przyjechali tutaj po remis, aby jak najmniejszym nakładem sił zapewnić sobie całkiem komfortową sytuację przed rewanżem. Tak więc to nie wielka Barcelona zatrzymała ManU, ale goście uznali po prostu mecz z Chelsea za ważniejszy, a Katalończyków po prostu sobie zlekceważyli.

Ferguson już zapowiada, że mecz w Manchesterze będzie wyglądał zupełnie inaczej. Ja mu wierzę.
hahaha, taka była taktyka? wątpie. gra się tak jak przeciwnik pozwala a Barca nie pozwoliła MU praktycznie na nic.. CR7 zawsze był uprzedzany, nie miał chyba ani jednego efektywnego rajdu z których tak słynie.. reszta to samo - nic nie grali. Posiadanie piłki także wiele mówi... 65% - 35% - miazga. Pozatym wątpie, żeby MU lekceważyło rywali na takim szczeblu rozgrywek. Jeżeli nawet tak zrobiło to po prostu nie jest profesjonalnym klubem.

Staraj się oceniać bardziej obiektywnie bo trochę śmieszne to jest co wypisujesz.

Xendriel:
<3 Barca

Ostatnio edytowany przez Fintex - 26-04-2008 o 01:20. Powód: literówka
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 08:53   #3566
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
CR7 zawsze był uprzedzany, nie miał chyba ani jednego efektywnego rajdu z których tak słynie.. )
To ty nie wiesz, że CR7 jest dobry tylko i wyłącznie grając z takimi zespołami jak Fullham, B'burn czy Reading ? Od dawien dawna wiadomo, że w meczu z wymagającym rywalem Cristiano się gubi i nie wie, co ze sobą zrobić. W meczu z Arsenalem też nie miał nic do powiedzenia - moment, w którym Eboue czysto odbiera mu piłkę, a CR zaczyna go kopać po nogach, a po chwili ostentacyjnie pada na ziemię, był po prostu bezcenny. Albo sytuacje, w których Toure & Eboue brali go w kleszcze i ogrywali jak dzieciaka, a na jego twarzy rysował się grymas bezradności - coś pięknego
stary 26-04-2008, 09:21   #3567
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
To ty nie wiesz, że CR7 jest dobry tylko i wyłącznie grając z takimi zespołami jak Fullham, B'burn czy Reading ? Od dawien dawna wiadomo, że w meczu z wymagającym rywalem Cristiano się gubi i nie wie, co ze sobą zrobić. W meczu z Arsenalem też nie miał nic do powiedzenia - moment, w którym Eboue czysto odbiera mu piłkę, a CR zaczyna go kopać po nogach, a po chwili ostentacyjnie pada na ziemię, był po prostu bezcenny. Albo sytuacje, w których Toure & Eboue brali go w kleszcze i ogrywali jak dzieciaka, a na jego twarzy rysował się grymas bezradności - coś pięknego
Po raz pierwszy zgodze sie z Yohem. Ba.. nie trzeba daleko szukac, Polacy tez go zatrzymywali.
stary 26-04-2008, 10:17   #3568
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

CR przynajmniej już tak często nie płacze !
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 11:54   #3569
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

http://www.tottenhamhotspur.com/news...ne260408a.html
No to Ramos zaszalał.
stary 26-04-2008, 12:48   #3570
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
To ty nie wiesz, że CR7 jest dobry tylko i wyłącznie grając z takimi zespołami jak Fullham, B'burn czy Reading ? Od dawien dawna wiadomo, że w meczu z wymagającym rywalem Cristiano się gubi i nie wie, co ze sobą zrobić.
Tak, wiem. Zapomniałem o tym napisać W meczach o większą stawkę rzeczywiście się wypala. Na OT myślę jednak, ze może być groźny.. co do tego meczu to myślę, ze będzie dobre widowisko i padnie <2,5 gola. Mimo, że obydwa zespoły straciły najmniej bramek w swoich ligach. Barca ma chyba o 1 więcej bramke straconą od realu ;p
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 16:55   #3571
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Chelsea pokonała Manchester 2:1. Mecz całkiem emocjonujący, Chelsea zagrała całkiem ładnie, Manchester chyba stracił formę. Nani gubił się w tym meczu, za słaby na taki poziom. Ronaldo też praktycznie nic nie wniósł - poza symulowaniem, to nic mu nie wychodziło (Ashley Cole - czysty wślizg, a Ronaldo już "oh, ah, jak mnie boli, panie sęęęędzio, faul"). Gol dla Manchesteru trochę szczęśliwy - idiotyczny błąd obrony Chelsea, a Rooney bezwzględnie go wykorzystał. No i karny w końcówce spotkania - w 100% słuszny. Ballack świetnie go wykorzystał.
stary 26-04-2008, 17:01   #3572
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ciekawe co powie teraz(po ME też) redaktor Adamczyk...
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 18:17   #3573
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Chelsea pokonała Manchester 2:1. Mecz całkiem emocjonujący, Chelsea zagrała całkiem ładnie, Manchester chyba stracił formę. Nani gubił się w tym meczu, za słaby na taki poziom. Ronaldo też praktycznie nic nie wniósł - poza symulowaniem, to nic mu nie wychodziło (Ashley Cole - czysty wślizg, a Ronaldo już "oh, ah, jak mnie boli, panie sęęęędzio, faul"). Gol dla Manchesteru trochę szczęśliwy - idiotyczny błąd obrony Chelsea, a Rooney bezwzględnie go wykorzystał. No i karny w końcówce spotkania - w 100% słuszny. Ballack świetnie go wykorzystał.
Chciałbym żeby Manchester stracił formę, ale wydaje mi sie to mało prawdopodobne. Chelsea była po prostu lepsza, dodatkowo w pierwszym składzie nie wybiegli Ronaldo, Tevez i Hargreaves, więc chyba nie było tak jak pisał Raul, ze dla Fergusona mecz z Chelsea był ważniejszy niż z Barcą. Do końca sezonu w Anglii pozostały dwie kolejki i myślę że ManU mimo wszystko wygra te spotkania i zdobędzie tytuł.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 18:39   #3574
gyagen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Przecież to , że ślizg był czysty-czyli piłka trafiona została przed nogami nie oznacza że to nie bolało.
Skoro masz taką świetną teorię o C.Ronaldo to wymień mi lepszego gracza w tym sezonie od niego-albo najlepiej kilku bo lubię się pośmiać.
38 goli jako skrzydłowy(choć trochę fałszywy bo często schodzi po prostu na atak)-to samo mówi za siebie.
gyagen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 18:40   #3575
Capality
Użytkownik Forum

Capality's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa

Świat: Calmera
Capality ma numer GG 16087821
Domyślny

Ja tam jestem za Chelsea...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- Pokaż post
a od kiedy filmy są w .html?
Capality jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 18:47   #3576
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xendriel Pokaż post
Chciałbym żeby Manchester stracił formę, ale wydaje mi sie to mało prawdopodobne. Chelsea była po prostu lepsza, dodatkowo w pierwszym składzie nie wybiegli Ronaldo, Tevez i Hargreaves, więc chyba nie było tak jak pisał Raul, ze dla Fergusona mecz z Chelsea był ważniejszy niż z Barcą. Do końca sezonu w Anglii pozostały dwie kolejki i myślę że ManU mimo wszystko wygra te spotkania i zdobędzie tytuł.
OH wszedł już na początku meczu, bo Vidic złapał kontuzję. Ronaldo i tak nic nie daje w takich meczach, bo nie wie, co ze sobą zrobić.
Cytuj:
Przecież to , że ślizg był czysty-czyli piłka trafiona została przed nogami nie oznacza że to nie bolało.
Skoro masz taką świetną teorię o C.Ronaldo to wymień mi lepszego gracza w tym sezonie od niego-albo najlepiej kilku bo lubię się pośmiać.
38 goli jako skrzydłowy(choć trochę fałszywy bo często schodzi po prostu na atak)-to samo mówi za siebie.
Skoro był czysty, piłka została odebrana prawidłowo, to sędzia nie miał prawa odgwizdać rzutu wolnego. Ostentacyjne wywrotki Ronaldo to już normalka, nie wiem, dlaczego sędziowie ciągle się na nie łapią. I co do goli - większość nastrzelana takim zespołom jak Newcastle, które jeszcze do niedawna nie miało formy, tudzież innym Wiganom i Readingom I gole to nie wszystko, zapamiętaj to sobie.
stary 26-04-2008, 18:53   #3577
gyagen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 07 2007

Domyślny

ale zarzuć jakimś nazwiskiem to będzie jakiś pkt odniesienia. Bramki to nie wszystko masz rację ale są bardzo ważne , no ale bramki to nie jest ostatni jego plus.
gyagen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 18:57   #3578
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gyagen Pokaż post
ale zarzuć jakimś nazwiskiem to będzie jakiś pkt odniesienia. Bramki to nie wszystko masz rację ale są bardzo ważne , no ale bramki to nie jest ostatni jego plus.
Ja rzucę nazwisko, ty powiesz, że Ronaldo i tak gra lepiej, a potem zacznie się licytacja. Jaki to ma sens ?
stary 26-04-2008, 22:42   #3579
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Ronaldo jest jeden. xD

Swoja drogą MU pewnie i tak wygra ligę, a na wtorek szykuje się niezwykle ciekawy mecz. : ))
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-04-2008, 22:47   #3580
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Skoro był czysty, piłka została odebrana prawidłowo, to sędzia nie miał prawa odgwizdać rzutu wolnego. Ostentacyjne wywrotki Ronaldo to już normalka, nie wiem, dlaczego sędziowie ciągle się na nie łapią. I co do goli - większość nastrzelana takim zespołom jak Newcastle, które jeszcze do niedawna nie miało formy, tudzież innym Wiganom i Readingom I gole to nie wszystko, zapamiętaj to sobie.
Nie lubię C. Ronaldo, ale cóż... Gol to gol, i nie liczy się, czy został strzelony Chelsea, Arsenalowi czy Newcastle, ale czy strzelony został.

/Exodus
R9 / R99 : ).
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 13 (zarejestrowanych: 0, gości: 13)

Zasady postowania