|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Założyłem ten temat, by poruszyć sprawę banów z ostatnich dni. Zauważyłem, że wielu aktywnych i pomocnych użytkowników zostało zbanowanych bez poważnego powodu. "Nooby" spamujące na forum durnymi tematami nie dostają nawet warnów (no, czasem kogoś się zbanuje), a ci, którzy najbardziej dbają o forum, zostają z niego wyrzucani. Przykładami są m.in. Gelt (support member) i Dragon-Fly (znam ich na forum od jakiegoś czasu), drugi z nich został zbanowany za rzekomy spam w tym temacie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37054&page=201 , który jak wiadomo służy do wyrażania swej opinii na temat zdjęć, więc niezależnie jaka ta opinia by była (oczywiście nie łamiąca regulaminu forum), to moderatorzy nie powinni za to karać użytkowników.
Ostatnio "nadwrażliwym" moderatorem stał się Gimlos. Co się dzieje z tym forum? Ostatnio edytowany przez Arcan - 25-04-2008 o 15:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Wiesz co to offtop?
![]() Ja wiem, sam go stosuje i mam kilka warnów. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
@ up i 2up Więc to Gimlos zaczął być taki nerwowy... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() 1. W chwili obecnej moderuje zaledwie kilku moderatorow, ostrzegamy/banujemy za posty, ktore widzimy - a dzialajac w takiej liczbie nie jestesmy w stanie ogarnac ich wszystkich.
2. Mam w dupie jakie zaslugi dla tego forum ma uzytkownik, ktory wedlug mnie lamie regulamin. 3. Jezeli masz jakies watpliwosci do konkretnych ostrzezen, to PW do moderatora. 4. Twoj kumpel Dragon-fly nie dostal bana za posta o ktorym pisales, dostal za niego jedynie 3 punktowe ostrzezenie. A ze wczesniej inny moderator dal mu za inny post punktow ostrzezenia 9, to skonczylo sie banem. Edit: @up Nie, nie zaczął. Po prostu wrócił do moderowania, i jest w tej chwili jednym z niewielu ktory to robi. Ostatnio edytowany przez Gimlos - 25-04-2008 o 16:04. |
![]() |