![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Ukryty tekst:
"Sztuką nie jest zginąć bohaterską śmiercią, ale zmusić tego drugiego, żeby umarł za swoją ojczyznę." - Gen. George S. Patton ![]() Ukryty tekst:
![]() Ukryty tekst:
![]() ![]() Ukryty tekst:
![]() Ukryty tekst:
![]() Ukryty tekst:
![]() Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 02-05-2008 o 16:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Następny eh...
Fajna mapa. Zaraz się może zgłoszę. EDIT: Jednak nie. Ostatnio edytowany przez mana'potion - 25-04-2008 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() NIE OFFTOPUJCIE! AVIOS! CZEMU akurat mnie?:< Za co? To nie będzie takie RPG! TO JEST MMORPG! Dowodzicie armiami nie bohaterami!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() RPG - Role Playing Game.
MMORPG - Massive Multiplayer Online Role Playing Game. Ty tworzysz turową strategię. To są różne rzeczy. Naucz się określeń, zanim coś powiesz. @down Co racja to racja... ale to, że jakiś tam popieprz kradnie nie znaczy, że PRAWDZIWY gracz nie powinien znać tych określeń. A nawet laik powinien odróżnić RTSa od RPGa... (co NIE znaczy, że ta sesja to RTS!)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 25-04-2008 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Jak dla mnie to jeden pies...
@Up Czego ty wymagasz od graczy?! Nie wiesz że dzisiejszy gracze to takie cuś co co 2 miechy zmienia kartę graficzną, później przez tydzień gada jak to mu Crysis(przykład) chodzi na najwyższych detalach i jaką to nową grę ściągnął z neta tydzień po premierze światowej (z torrentów, jeśli jakiś pirat sie obrazi to mam cię w du*ie, dla mnie jesteś zwykłym złodziejem)... Nie wymagaj od nich tego np. co znaczy MMORPG, czym się rożni cRPG od RPG, albo czy FPP to to samo co FPS... @Topic Trzeba było dać MMORTS ![]() Ostatnio edytowany przez Arashel - 25-04-2008 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Sorry Dark Alphadron. Masz rację. Tworzę Strategię. NIE OFFTOPUJCIE! Jak ktos się zgłasza niech wysyła na PW.
@down. Czemu braku chęci? Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 25-04-2008 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Kto zaczął całe to mapowanie...
;] Moim skromnym zdaniem, temat dość szybko upadnie z braku chęci autora. Ale możesz spróbować.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakoś widzę tutaj, że tylko się popisałeś napisami w PhotoShopie albo czymś. Jak naprawdę chcesz zobaczyć grafiki mistrza to zagadaj, ale ostrzegam, że możesz pi*****ć z zazdrości.
@down Może się zgłoszę ale nie umiem ![]() @edit Akurat tym razem nie. Naprawdę chce się zgłosić. Zagadaj na gg.
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 25-04-2008 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Na zgłoszenia czekam eeee... aż będą cztery. Od was zależy czy to cuś ( ta strategia) pójdzie.
@up. W GIMPIE xD @up. W twoim głosie brzmi ironia Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 25-04-2008 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Na stos go...
@Down taa zlinczować też Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 25-04-2008 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Zgłasza się kto? Bez was to będzie niewypał. Mogę dać jakąś zapowiedź w grafice Tibii jak chcecie.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Pomysl moze i ciekawy, ale i tak, nawet jak ruszy i bedzie alll cacy, to predzej czy puzniej padnie.
@up A ty Avios rusz tylek i zajmuj sie NEXT PARTEM!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Mam 3 sprawy
1. Pomysł mi się nie podoba! Ja się nie zgłaszam... 2, Po to były ci te wszystkie grafiki robione przez różnych ludzi (najwiecej Avios) 3. Myślę że to nie wypali, a jak się uda to przez autora lub ludzi i tak upadnie... 4. Z drugiej strony lubie pomagać więc się zgłoszę... (ale tylko ze względu, że nikt się nie zgłasza i chcę Ci pomóc, jeśli ktoś będzie chciał zająć moje miejsce odstąpie mu) 5. Weźcie się ktoś zgłoś, przecież on się starał (patrz jego umiejętności) zrobić jak najlepiej, Uszanujcie to! 6. Problem w tym, że mam wieksze sprawy niż robienie outów oficerów więc niezbyt się nadaje :/ 7. Najwyżej nie będzie...
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 25-04-2008 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() A niech wam wisi. Zgłaszam się. Zamawiam posta na armię.
Rasa Armii: Orkowie. Outfity: Ork-wojownik: (potem) Ork-dystansowiec (rzuca toporkami): (gotowy, potem) Orkowa szamanka: (gotowy, potem) Ork-jeździec: (gotowy, potem) Potwór Unikatowy - Ork-Fanatyk: (gotowy, potem) Król - Reza Urget: (prawie gotowy, potem) Generał bitewny płci żeńskiej - Essuld Zaos: (out gotowy, potem) Outfity dodam później, bo teraz nie mam wszystkich.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-04-2008 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Zamawiam sobie posta na armię,później coś naskrobię...
-Jednak nie będę... Ostatnio edytowany przez Oerciak - 26-04-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Fajny pomysł ale zła osoba za to się wzięła ;< widać po efektach... only PS no ale spox... zgłoszę się ;]
Ostatnio edytowany przez Hyuu - 25-04-2008 o 23:36. |
![]() |
![]() |