![]() |
#302 |
Guest
|
![]() O to moje prace
![]() ![]() Virtuti Militari: ![]() Jakieś odznaki: 1. ![]() 2. ![]() Medal: ![]() Proporczyk: ![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Pojedynczy Resp Orshaabala
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zumun Knight
Profesja: Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 20
Skille: Sorcer
Poziom mag.: 17
|
![]() Szkoda ze nie mam szans ...
![]() No ale wstawie eh ![]() You see a Polish Fanfare. It weights 22 oz. It is legendary item forgotten from years, founded by Knightmare, but lost again. (XD)
[CHAR]Zoomun Rookslayer[/CHAR] <nie gram dla lvlu, nie botuje - gram dla ROZRYWKI Na czytanie tego podpisu zmarnujesz ok.30 sek. swojego pieknego życia. Lepiej zrob budyn. http://www.tibia-power.xx.pl/ <<Fajna stronao tibii Kod HTML:
Old McDonald Had a Farm, eee-aaa-eee-aaa-ooo on this farm a dinosaur is had eee-aaa-eee-aaa-oooOld McDonald Had a Farm eee-aaa-eee-aaa-ooo on this farm... wow doczytales sie w tej glupocie az tu! eee-aaa-eee-aaa-ooo... |
![]() |
![]() |
#304 |
Guest
|
![]() Zgłaszam moją prace na konkurs
link : http://img170.imageshack.us/img170/1379/medalikmh2.png To moja pierwsza praca ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dziendobry - 25-04-2008 o 17:07. Powód: podałem przez przypadek zły link :) |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]() Dobra, ja zgłosze moją beznadziejną prace
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Robixen - 26-04-2008 o 13:54. |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2008
|
![]() no to ja też sie dołączę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]() A to moje dwie prace:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Thobby - 25-04-2008 o 18:20. Powód: zapomnialem dodac jeszcze jednej pracy |
![]() |
#309 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Torun
Imię: Runpole
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 29
Skille: 60-60
Poziom mag.: 4
|
![]() Zglaszam sie rowniez do konkursu ;] Ponizej sa moje prace
Ostatnio edytowany przez karolinaj0 - 25-04-2008 o 17:51. |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Imię: Elv'en Hunter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mastah
Świat: Menera
Poziom: 157
Skille: 99/83
Poziom mag.: 24
|
![]() To moje prace :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Elvenhunter - 27-04-2008 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#311 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#312 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik forum
Imię: Hellacious Devil
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Poziom mag.: 27
|
![]() A oto moje dzieła:
Enchanted Medal (Zaczarowany Medal) ![]() Ribbon Of Glory (Wstążka Chwały) ![]() Eye Of The White Eagle (Oko Białego Orła) ![]() Code Of The Honourable Player (Kodeks Honorowego Gracza) ![]() Medal Of Victory (Order Zwycięstwa) ![]() Good Heart Necklace (Naszyjnik Dobrego Serca?) ![]() Extraordinary Star (Niezwykła Gwiazda) ![]() Book Of Congratulations (Księga Życzeń) ![]() Pierwszy raz robiłem coś takiego. ![]() Mam nadzieję, że się spodoba i być może wygram ![]() Czekam na wasze komentarze! ![]() Ostatnio edytowany przez Take__Me__Away - 27-04-2008 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]() Polish ring:
![]() ![]() po drobnych korektach: ![]() Proste,zgrabne,ostrość w miarę,spełnia zasady. Uwaga!Nie dajmy się oszukać 80% prac to przeróbki istniejących itemków. Zgłaszam do konkursu. pozdrawiam! Ostatnio edytowany przez Sqmetre - 28-04-2008 o 18:48. |
![]() |
#315 |
Użytkownik forum
|
![]() Order Virtuti Militari hmm to jedyna rzecz ktora przyszla mi na pomysl a ze praca miala nawiazywac do medalu honoru (czym innym jest nasz order Virtuti ? x)
![]() W paincie rysuje juz od jakiegos czasu dokladnie 2 lata xP wiec nie jestem poczatkujacym uczylem sie od Pepsi'ego xP znany graffik x) ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik forum
Profesja: Knight
|
![]() Ostatnio edytowany przez mari133 - 25-04-2008 o 20:30. |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik forum
|
![]() Mari ahh. wielkie dzieki chcialbym zeby administratorzy zbanowali tego uzytkowanika
@/\ gdyz kiedy przyjzymy sie mojej pracy a jego to jest identyczna, wstyd wiedzialem ze tak bedzie ale nie odrazu... do kazdego piksela ale on tego nie wycieniowal tylko zmienil kolory... wstyd.... shame on you! ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Guest
|
![]() Witam, zgłaszam się do konkursu
![]() Moje pracę. Pierwsza miała przedstawiać Orła siedzącego na gałęzi na ścianę, jednak z racji, że ograniczyło mnie znacznie 32 px przerobiłem te gałąź na chleb, tak więc teraz obrazek przedstawia orła niosącego chleb. Prawda, że nawiązanie do Polskości ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam A tutaj lekka zmiana kolorystyki ![]() ![]() ![]() Teraz z kolei przedstawiam mój drugi pomysł będący symbolem męczeństwa Polaków. Great! ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Belraist - 26-04-2008 o 11:14. |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() OMG, to ma byc jakis unikalny przedmiot, ktorego jeszcze nie ma w tibii! jak widze jakies miecze poprzemalowywane na bialo-czerwono to mi sie was zal robi
Pozdro dla tych, ktorzy zglosili normalne prace ![]() |
![]() |