|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Rzeczywiście, te kubki są brzydsze
![]() a gdzie koszulki, czapki, rekawiczki, skarpetki, majtki, buty, kurtka zimowa i spodnie? nie dosc ze mialbym sie w co ladnie ubrac.. to pomysl bosal, jaka reklama.. ^^ darmowa
Ostatnio edytowany przez Gawus - 16-04-2008 o 15:47. |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pietnaszek
Profesja: Paladin
Gildia: BRAK
Świat: Nebula
Poziom mag.: 19
|
![]() Ty weź przestań marudzić chodząca reklamo, Bosal sie rozmyśli i cofnie te kubki i będziemy czekać kolejny rok
#63 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jutro ostatni dzień na dostarczenie "nagród" a kubka jak nie było tak nie ma.
ale pożyjemy zobaczymy hehe ![]()
#65 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() No nic, dzisiaj jest 25. Dostaliscie kubki? Jesli nie - gratuluje Bosal
![]()
#66 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Bosal o/ :-).
#67 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Zajebiście! Niczego innego się nie spodziewałem. Kto jest za przejęciem władzy na Tibia.pl?
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() To musi być jakaś klątwa, klątwa (PRZEKLĘTEGO KUBKA)
Trochę mi żal Bosala, według mnie to już nie z jego winy jest takie opóźnienie ![]()
#72 |
Redaktor
|
![]() No widzicie już je pakuje. I może nawet jutro wyśle je do was pocztą polską. Ale to wszystko dojdzie do skutku gdy: po drodze na pocztę Bosal nie zostanie napadnięty, nie przewróci się i ich nie uszkodzi, nie zapomni $ na paczkę, nie zapomni kartki z adresami, jak na poczcie ich nie ukradną, jak na poczcie ich nie uszkodzą, jak na poczcie dobrze odczytają adresy napisane przez bosala, jak na poczcie bosal wszystko dobrze napisze z adresów, jak na poczcie nie zastrajkują ...
Ale jejku co wam robi pół roku w ta czy tamtą stronę ?? To tylko kubek ważne by doszedł ... kiedyś ![]()
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up APROPO strajku na poczcie, można się spodziewać w najbliższych dniach. Tak donosi moje źródło (ciotka listonoszka)
#74 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#75 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() No to za 2 miesiace dojda.
![]()
#76 |
Redaktor
|
![]() Czemu nie wiedzieliśmy, żeś z Wrocka jak robiliśmy zlocik z Slythia, Optim, Pregusią ?? Bosal niby zawiedziony był, że mu o tym nie wspomnieliśmy i, że go nie zaprosiliśmy ... ale jak 4 dni później znów byłem we Wrocku i pisałem czy idziemy na piwo ... To odpowiedział coś w stylu ... jak będziecie gdzieś tam o jakiejś tam godzinie ... to może i ja tam gdzieś będę bo będę może szedł coś zjeść o tej godzinie ...
![]() A widzisz tak to kolejny z t.pl był by do piwka i partyjki w bilarda ![]()
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ban sie skonczyl, wiec sie wypowiem. IMHO Bosalowi spadl kamien z serca o czym moze swiadczyc jego zmieniony ton. Zobaczcie na dwie ostatnie wypowiedzi - az bije od nich radoscia. Mam nadzieje tylko, ze moj kubek nie zbije sie w transporcie, bo wtedy to sie juz calkiem w*****e. To by bylo na tyle, dzieki za zapakowanie nagrod po 7 miesiacach (bez trzech dni, no).
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#79 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Śmiech na sali. Zaczynałem podejrzewać, że bosal chce dostarczyć te kubki w równo rocznice od konkursu i wystartować w kolejnym na "najbardziej nieudolną firmę w Polsce" Podobno nagrodą mają być kubki z logiem tej firmy (wyczuwacie spryt bosala? bosal by nie musiał wtedy nic za te kubki płacić i wysłał by je wam ze swojej nagrody) Jednak nasz admin to ma łeb do załatwiania spraw. Szkoda, że tak późno na to wpadłem ale i tak jak widać wszystko zje**ał bo wysłał za wcześnie kubki i nie potrafi być nawet najgorszą firmą w Polsce, chyba że znowu kubeczki będą iśc kilka miesięcy do adresatów wtedy RISPEKT i PEŁEN SZACUN
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 27-04-2008 o 09:36. |
![]() |