![]() |
#8821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Imię: Moria
Profesja: Royal Paladin
Gildia: One Five Seven
Świat: Danera
Poziom: 137
Skille: 100set
Poziom mag.: pi
|
![]() @movie z mora, mowili by nie dawac nikomu ;p
a ze filip slucha sie jak piesek br to nie da proste
![]() 21:39 Zeriel Argano [87]: 2-2 for Celtic |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Stan: Na Emeryturze
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() 100% agre to Kuszczyk.
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() kuszczyk
powiedziales drugiemu ownerowi zeby nie rozpowiadal ze sharujesz i nie rozpowiada bo sie slucha najebal jakiegos, "twoj best kumpel" wiec fuck off od br nabie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ja mam movie z margharotha i chuj a ze wy po fifim jedziecie to wasza brozka
![]() p.s. emef hacked moj domek zczyszczony ale chuj z tym dla mnie wazne ze emef moim friendem byl jest i bedzie w chuju mam te itemki poznalem ludzi dla ktorych zycie bym oddal i w chuju mam te skradzione mi piksele ktore przekladaly sie na setki zlotych emef jesli czegos need msg me pomoge napewno pozdro dla prawdziwych
![]() |
#8825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() Taa, zjebałem exori i solo frag wbiłeś Tomasz
![]() btw. ssy z przed 3 lat, zara dam @edit ![]() I dla Ciebie Ron, Marek pozdrawia. ![]()
You can take me to the ghetto land move everything and back Take me from the Echo Side and never bring me back (repeat till end) 30 Aug 2006 +1,004,634 14 122 Cześć suko. Ostatnio edytowany przez Wigget - 26-04-2008 o 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8826 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec tak Pewnego dnia zobaczyle w dolnym prawym rogu komunikat "porki przysyła wiadomosc" nom i wtedy sie wszystko zaczeło.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem tak znalem sie z Porkim ponad 2 lata zawsze all bylo ok ale wyjebac "kumpla" dla kasy nie mowiac juz o tym jak swojego rla chcial wyjebac tylko poto zeby kupic jebany skuterek to go podziwiam a teraz mi sie tlumaczy ze pomogl swojemu RL przed hackiem HAHAHHAHA Wiec bujaj sie porki Lamusie i nabiajaj kilometry na swojej maszynie... P.S - Zaznaczam ze porki nasunoł mi tak wspaniala mysl jak hack ale jak to powiedzial porki ![]() Czekam na interesujace posty bo napewno takie beda ![]() Moja wina Moja wina... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dymek's - 26-04-2008 o 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8827 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czekam na answer porkiego na ten temat zanim zaczne cokolwiek mowic
p.s. najgorsza prawda jest lepsza od klamstwa!
![]() |
#8828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Imię: Zeriel argano
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() AHAHAHA Porkas kozak
![]()
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8829 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja. i cos ci niepasuje?
![]() |
#8830 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no pierdolenie o szopenie ;] Szkoda Buszka
![]()
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Porki Druid
Profesja: Elder Druid
Gildia: Vuco Vuco
Poziom: 108
Poziom mag.: 69
|
![]() No wiec tak jest godzina 1 w nocy ziomek z rl "Kowal" pisze do mnei msg na gg looknij only danera no to patrze a tu dymek sie naprodukowal wklejajc mnustwo ss to zaczne od tego WIELKIE GRATULACJE tla twojej nieskonczonej wyobrazni tego tobie moge pogratulowac nie wiem jak ty to kruwa zrobiles daty i to wszytko ale podziwiam podziwiam
Moze przedstawie swoja wersje wydazen jak zapewnie liczni wiedza moj znajomy (rl) kupil od dymka jego chara lecz zanim sie zdecytowal wypytawm mnie na temat osoby ktora mu to sprzedaje czy jest zaufana itp itd to to oczywiscie jak ze mogl bym inaczej znam dymka 2 lata zapewnilem mojego rl ze koles uczciwy moze mu zaufac nastepna sparawa NOWY OWNERD DYMKA czyli moj RL mial rozmaite itmeki w dp d armor d helmey itp itd oczywiscie chcial je gdizes powystawiac no a ze mial atrakcyjny domek nic nie stalo mu na przeszkodzie poza malym problemikiem jakim jest ryzyko hacka no to znowu byla podobna gadka z moim rl musielm go zapewnaic ze dymek jest zaufany itp ze mzeo wystawic itmeki do domq ze DYMEK stary owner jest uczciwy i na bank nic nie okradnie. No to jak mu obiecalem i zapewnilem DYMEK (moj rl) wystawil wszytko co mial cenne w swoim domq. Wszytko bylo tak jak powiino byc STARY OWNER DYMKA dostal hajs za cahra NOWY OWNERD DYMKA cieszyl sie gra na nowej postaci czekajac za zmiana registracji na tibi.com cuz szczescie nei moglo trwac zbyt dlugo pewnego pieknego dnia rozmawaim sobei z dymkiem ktory byl bardzo ciekawy jak tam sie powodzi NOWEMU OWNEROWI dymka no to dlaczego nie opowieidzlem mu troche wkoncu jak kumpel kumplwoi jak nei patrzec mial z 7KK + w domq + cos na charze liczac 300 zl za 1 KK to jest troche kasy moglo by skoosic kazdego ( POZA GEO ). DYMEK (STARY) w pewnej rozmowie z nim troszeczke sie rozgadal ze trudo nei bylo zorietowac sie ze cos planuje ( niestety nie popre tego rozmowami z GG poniewaz nie archiwiizuje rozmow PODKRESLAM NIESTETY poniewaz bym mogl udowodnic wam wszytkim ze te oszczerstwa w moja stone to czysta mistyfikacja totalnei nei na miejscu ) Zeby nie bylo czesc prawdy w tym jest zapproponowal mi 15% lupu ( a to by nie byly wcale male pioeniadze) w zmaina za cisze Juz prawie jak to sie skusilem na pieniadze NOWY OWNER DYMKA pisze mi cos w stylu "ja sapdam bede rano" wtedy mnie ruszylo sumienie i sobei pomyslem " KOLES KTOEGO NA CODIZEN SPOTKYKAM NA ULICY ZOSTAJE O*******ANY KIEDY TO WLASNIE SOBEI SPI W NAJLEPSZE... A JA STOJAC POD DOMKEIM CZEKAM nA SWOJE 15%'' NIE NIE NIE tak nie bedzie W ostatniej chwili napisalem do mojego PAKUJ DOMEK w nocy bedize hack on z niedowiezaniem prawie ze bez pytan zaczal sie wyppprowadzac z domku przepelnionego itemkami @Do wsztykich Sprobojcie stanac na moim miejscu a) Kierowac sie checia zarobienia i patrzec jak rl znajomy zostaje oepirdalanay za jakies tibijskie pieniadze ktore sa rzecza nabyta b) Wydac swojego jengego z najlepszych FRIENDS W TIBI kurego znam 2 lata planujacego hacka wartego z 7KK Uwiezcie nie bylo mi latwo z jednej stony zdradzic przyjaciela z tibi i pokrzyzowac mu plany ( nawet jezeli to byl plan hacka DYmek to byl moj friend nie powinienm go wydac ) albo patrzec jak moj rl traci gigantycnze pieniadze a ja za cisze dostaje 15% lupu Wybralem i uwazam ze postopoilem bardzo slusznie chroniac mojego rl przed utrata majatku I jeszcze cos do DYMKA (starego OWNERA) jezeli takimi fejkami amsz zmair mi zepsoc reputacje na danera proboj jak tylko potrafisz mam tu na tyle zgrana ekipe ktora czy postepuej dobze czy czasmi zle zawsze jest ze mna i moge na nich liczyc tym samym staram sie odwdzieczac No i o ile sie nei myle jak sie zorietowales ze twoj hackerski plan sie nie uda nazwales mnie "dzieciakeim na skuterze" maly koment do tego Do prakwa zostaly mi 2 sesony wakacyjne jak dobze wyszscy wiedza srzedjae kase w tibi za rl kase przed nikim sie z tym nie ukrywam a w moim miejscie miec skuterka to calkiem zajebista frajda nawet dla tkaiego "dzieciaka" jak ja (17lat) =* Wrazie pytac PRIV nie cce zeby nam only danere zamkneli
![]() @ Lista tych ktorzy pamietali o GEORGESSO Porki Druid Sawio'Jotwupe Szalony Kogut Lord Maszin PSYCHOL Samant Ether'Dymek - Pierwszy owner Mad Iris Azion Irla Sir Damu Krazy Luki'the Angel Kokos Drunker - Stary Owner Vox Animus Moria Enivir Argheon Dariu Fiedo Chlopaki z Zamoscia Emef Buhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#8832 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() podsumuje to tak jezeli ktos uwierzyl dymkowi a jest tak jak porki mowi tzn ze ten ktos niejest wart porkiego przyjazni...
prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie... niektorzy cos o tym wiedz prawda?? ![]()
![]() |
#8833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() A ja na to jak na lato
![]() tak to jest jak sie sharzy / traduje acce ![]() flw |
![]() |
![]() |
![]() |
#8834 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wlasnie skonczylem grac i mowie sobie wrzuce ss'ka bo nudno ;p
![]() To lepsze od Tibi i nie trzeba sie w*****ac tak jak padniesz hehe
![]() |
![]() |
![]() |
#8835 |
Użytkownik Forum
|
![]() @sola
Takich frajerow jak ty to kopie po mordzie Pozdro kumplu ktory pisze jak "sio" need.
![]() 21:39 Zeriel Argano [87]: 2-2 for Celtic Ostatnio edytowany przez kuszczyx - 26-04-2008 o 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8836 |
Użytkownik Forum
|
![]() porki chcial kumpla objebac i tyle co sie tu tlumaczyc rotfl
![]() 21:39 Zeriel Argano [87]: 2-2 for Celtic Ostatnio edytowany przez kuszczyx - 26-04-2008 o 09:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Konin
Imię: Emef Squn
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Więc tak hara nie odzyskam zgubiłem gdzies recka . Szczerze w huju to mam tlyko dołuje sie że hacker ojebał domki friendów musiał mnie znac robiłęm skan dysku 10x programami i nic nie wiem jak ten hak jest był możliwy nie wiem sam. Wyszło jak wyszło chyba pora zakonczyc kariere . SORKI RORO,AVER,Pakula. Nie wiem jak spłace te domki ale postaram się . bb
![]() |
#8838 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Imię: Ether'Don
Poziom: 132
Skille: 95/75
Poziom mag.: 21
|
![]() @Porki
Mistyfikacja, oszustwa w twoją stronę? AHUAShsaUhsaUASHuahsua żal jesteś tu są wklejone fotki to co pisałeś to co myślałeś co chciałeś zrobić i już kurwa nie rób z siebie ofiary losu bo jesteś materialista i taka jest prawda. Hack ofc rzecz niezbyt uczciwa Dymek niewinny nie jest tego nie mowie ale ty kurwa w tym zasługę też masz, widziałem wszystkie rozmowy jak pisałeś jak sie jarałeś że będziesz miał kasę na piździka więc prosze cię nie wymyślaj teraz bajek i chociaż przyznaj się że lecisz na hajs, nie moja to sprawa co w życiu robisz ale prosze nie rob z dymka ofiary skoro ty też nią jesteś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szafinio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insomniacs
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
|
![]() Emef mam trochę gotówki odłożone, jakby ci need pisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8840 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Porki
ok Skoro mowisz ze ssy sa przerobione to nakrece filmik jak bede przegladal archiwum ![]() Btw moze ty idz do rozmowy w toku bo ladne bajeczki puszczasz ale pamietaj ze nie kazdego zabajerujesz na taka bajeczke. |
![]() |
![]() |