![]() |
#3702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() Eter GZ
![]() ![]() 22:55 You advanced from level 359 to level 360. 5x Exp OTS ![]() Ostatnio edytowany przez xMaGiCx - 25-04-2008 o 23:07. |
![]() |
![]() |
#3704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() Oo Eter Gz !!! Jak Dzien Minol ? Ahhh Sory ;sss
|
![]() |
![]() |
#3705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Do kasacji.
Ostatnio edytowany przez SirAravras - 26-04-2008 o 03:23. |
![]() |
![]() |
#3707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 41
|
![]() Seith nie mow ze 3 godz siedzial bo caly dzien prawie online NO LIFE
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#3708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
nie kłóć się z nimi.. oni zawsze mają rację.. ![]() a tamten niza widać, że nie zrozumiał co miałem na myśli ale ok ;s powiem ci jedno, jeżeli jesteś tak wspaniałym wojownikiem walczyłeś już od kilkunastu lat masz duuuużo fragów więc czemu nie podajesz nicku? ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() @up
A jak połowa z NPNP expila całymi dniami to juz nie było no life? Każdy kij ma dwa końce
#3710 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: d(-.-)b
|
![]() Cytuj:
Teraz tak: 1. Weź do ręki słownik i sprawdź następujące hasła: - przenośnia - metafora - ironia - sarkazm 2. Jeśli znalazłeś wymienione przeze mnie terminy - przeczytaj ich definicje 3. Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo jesteś kretynem (obydwie rzeczy można wywnioskować po twoich postach) poproś kogoś by ci przeczytał i ewentualnie wytłumaczył 4. Edytuj swojego posta Zrozumiałeś? Bo niestety nie umiem żydowskiego i nie napisze w twoim ojczystym języku ![]() Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! |
|
![]() |
![]() |
#3711 |
Zbanowany
|
![]() Nie wiem czy jest roznica miedzy graniem caly dzien w prawdziwej tibi czy siedzenie na vent i czekanie caly dzien na okazje zabicia jakiegos wroga lub granie w ots. Mozliwe ze niektorzy z was spedzaja tyle czasu codziennie tylko ze nie sa online.
W sumie to wg moich zasad nie powinieniem odpowiadac na takie kretynskie zarzuty no ale raz to zrobie wyjatkowo. Czy nie zauwazyliscie ze zawsze strona przegrywjaaca wyzywa przeciwnikow od no lifow, kiedy oni sami nie moga grac i zazdroszcza innym? I zebym to ja tak codziennie gral ale to byl jeden dzien i juz wielka dyskusja haha pozdro |
![]() |
![]() |
#3712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() 1 dzien? Smieszny jestes.
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#3713 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Zajebistych ludzi macie w NPNP
![]() Cytuj:
Widzę, że IQ ludzi od was jest nawet niższe od IQ płyty chodnikowej no, ale cóż, jak ktoś się żydowskim niedorozwojem urodził, kanarkiem nie zdechnie... Madzinia, pozdrów mamę i siostrę =* Edit: Wytknął bym ci błędy jakie zrobiłeś (nie tylko ortograficzne, stylistyczne, ale i merytoryczne), ale i tak nie zrozumiałbyś nawet co mam na myśli... Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! Ostatnio edytowany przez Niza - 26-04-2008 o 10:22. |
|
![]() |
![]() |
#3714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Heh sie koleżka w stroju dziewczyny napisał. Jeszcze jedno, przecinek robi sie na końcu słowa bez spacji.
Be cool, stay in school @Madzinia Żydzi nie chodzą do kościoła tylko do synagogi
Vavamuffina Style Ostatnio edytowany przez BorucaoO - 26-04-2008 o 10:28. |
![]() |
![]() |
#3715 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmieszne to jest to jak się czepiacie Etera że siedzi po kilka godzin dziennie na Tibii. Ktoś wcześniej napisał że wbił 360 na OTSie, to sie pewnie wbija w 5 minut (nawet z expem x5) Wiec zamknijcie mordy i popatrzcie na siebie, żydy. |
![]() |
![]() |
#3716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Ty też popatrz na siebie
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() czemu tu nie ma funkcji ignore?
![]() albo podasz swój nick, albo nie odzywaj się na tym forum.
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3718 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Niza
Kolega widze jakis poszkodowany... Po tym co piszesz widac, ze NPNP etc. musialo na tobie niezle pojezdzic. Nie mozesz sie wyladowac na nich w grze no to zawsze mozna na forum troche nabluzgac i od razu czujesz sie dowartosciowany. Wku****nie pasowaloby do garaxa[*]. Moze opowiesz nam jaka krzywde wyrzadzili Ci NPNP i reszta? @Edit: I jak chcesz byc taki " ą,ę " to w nawiasie zabraklo przecinka przed " ze ", stary.
~ Everybody wanna run, ~ Everybody wanna hide from the gun. Ostatnio edytowany przez Kevon - 26-04-2008 o 11:17. |
![]() |
![]() |
#3720 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Po słowie "grze" przecinek, bez "no". 3. Po "nam" przecinek. 4. Znaki diakrytyczne zupełnie pominięte. Jak jesteś taki "ą,ę" to edytuj post ![]() |
|
![]() |