![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Popieram przedmówcę. Będzie o wiele ciekawiej i będą powstawały sojusze.
PS. Zmień nazwę tematu (edytuj pierwszy post) na TBSO (Turn-Based Strategy Online). Brzmi o wiele lepiej niż MMORPG i jest prawdziwsze.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-04-2008 o 20:30. Powód: Dodałem PeeSa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja także swoje robię i jeśli Avios by Ci to nie przeszkadzało może były by 2 plemienia minotaurów i bylibyśmy sojuszem? Fajnie by było , takie podziały zrobić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Wszyscy mają zayepiste outy oprócz Oroga...
Jezu co to było... ![]() ROTFL po ziemi z 7 metrów będzie...
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Również popieram zwiekszenie ilosci ras, szczególnie , że moje krasnoludy chetnie by się z czymś sprzymierzyły.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() A Zatem!!!!! Postanowione! Maksymalna IloŚĆ Graczy To Narazie 6! Ale BĘdĄ Aktualizacje!
BĘdĄ Sojusze! Wprowadzam UroczyŚcie Prace Techniczne. BiorĘ Obydwie PoniŻsze Rasy. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 26-04-2008 o 21:04. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osar, zwiększyłeś liczbe graczy: czy dołącze do gry bez zbędnych cerygieli? ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() @Topic
Masz: Rasa: Dzikie stworzenia dzungli o nazwie dworki Outy (będe powoli wszystko dodawać jeszce dzis): - Żołnież ![]() - Strzelec ![]() - Mag ![]() - Jeździec ![]() - Potworek ucziczaczowy ![]() ![]() - Generał Bitwy, a za razem król ![]() Każdy dworc ma opaskę świadczącą o jego randze: - Żołnież niebieska - Strzelec żółta - Mag i jeździec zielona - Generał Czerwona - Azor (potwor) nie ma, ponieważ nie jest dworcem Grafiki: - Szerb ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 26-04-2008 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
|
![]() Osar,podaj konkretny powód czemu mnie nie chcesz wziąć,przecież wszystko jest dobrze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() <usunięte przez autora xXx usunięte przez autora>
Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 30-04-2008 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Chodzi o słabej jakości grafiki. Po prostu są cienkie, czego nikt nie zaprzeczy.
@down Oni byli zrobieni porządnie, a twoi orkowie niezbyt. Ten z hełmem jest po prostu cienki, rider stoi na war wolfie z motyką (lepiej było zwykłego ridera dać)... o to chodzi.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-04-2008 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
|
![]() um? Qubik nie ma dobrej jakości(jezu przekolorowani barbarzyńcy) i mu przyjął. A u mnie co? Dokleiłem jak pasowało..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Orog:
Demon helmet roxi.
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Chodzi o to, że masz marne te postacie...
Np. itemy na potworach są brzydko zmniejszone Miecz cyklopa ma "dziury" i jest źle wklejony Królowi nawet nie zabrałeś głowy GM'a tylko przykleiłeś głowę orka Orkowie jeźdźcy staja na wilkach Ale "ważne że jest" no nie? ![]()
Powracam... Ostatnio edytowany przez Donner - 26-04-2008 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() (Tak, jestem wkurzony)
Orog : Grafiki wyglądają, jakby je zrobiło niedorozwinięte dziecko w wieku maksymalnie 2 lat. Grafiki są źle wklejone, brzydkie, nieestetyczne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Rasa: Centaury
Outy: http://img234.imageshack.us/img234/6975/armiatj0.png Imie krola/generala: Aven Hmmm... Marienburg- Gród Marii - Czy bedzie tu gdzies bitwa o Malbork (Marinburg-Malbork) |
![]() |
![]() |