![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osar, wiem że jest przerwa techniczna ale zgłaszałem się wcześniej -.-"
Więc zapytam się jeszcze raz: Czy dzięki wzrostowi liczbie graczy, jest przyjęty? @up Dzięki ;> Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 26-04-2008 o 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() A on powiedział to ogólnie, a nie do Ciebie.
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Osar, jestem przyjety??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]() Jest jeszcze jakaś wolna rola? Jak tak to mógłbym się zgłosić. A jak mnie lubisz to dorób jeszcze kilka armii
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Nie dopytujcie się, tylko zajrzyjcie na pierwszą stronę.
Przyjęci : 1. Hyuu - Ludzie, kolor Szary 2. X-Zero - T'Skrangi, kolor Ciemna Zieleń 3.DARK ALPHADRON - Orkowie, kolor Żółty 4.Avios 5.PISAY_666 6. KRAON ??TATASKER?? (Tak podał na 1szej stronie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Widzę, że wiele osób się zgłasza. Ja nie zmierzam.
Ale jeśli ta sesja ci się uda to zyskasz glorie i sławę na forum. I pamiętaj: nie pisz tyle postów.
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Ja już kończe outy
![]() Dlatego dał mi ?? kolo mojego nicku Spoko skończe je ![]() Jeszcze specjialny i general mi zostali + jezdziec o jakiejs 23 bedzie skonczone... Lub wczesniej chociaż jeżdziec jeśli ma być we wszystkich pozycjach to troche mi zajmie... @Up Dokładnichno! Osar nie strać tego!
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 26-04-2008 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Pisay , czy to nie były aby zwykłe grafiki? Nie dorabiałeś żadnych broni sam... Jedyne co chyba edytowałeś to tego Unikatowego i Generała , Króla...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xevo, nie jestem takim idiotą żeby robić outfity od 0 ;>
Aczkolwiek jeśli to naprawdę wypali, to poświecę dużo wolnego czasu na zmodyfikowanie ów elfów na coś bajeranckiego ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak bym mógł to teżsięzgłoszę. Mam nadzieję że będzie jakieś 10+ miejsc, aby zawierać sojusze i w ogóle. Mam nadzieje że pomysł z grą wypali, mam nadzieję że będe tu grał, a jak nie to trudno
![]() Outy wysłałem ci na pw, ale uprzedzam jestem początkującym ![]() Dam i tu: ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 26-04-2008 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Jeśli mogę, to chciałbym się zgłosić.
Rasa: trolle outy: dam jak zrobię ;] @Edit Dzisiaj się nie wyrobie i dam jutro rano ;p Ostatnio edytowany przez Szufi - 26-04-2008 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Ja jeszcze się dołącze
Amazonki ![]() Zaraz wszystko dodam... (do północy wszystko będzie) Wojownik(Miecze) Ukryty tekst:
Włócznik Ukryty tekst:
Druid Ukryty tekst:
Jaszczur Ukryty tekst:
Generał Alisa Ukryty tekst:
Królowa Eulisa Ukryty tekst:
Heh... Jeźdźca już dzisiaj nie zrobię ( 23:55) więc dodam jutro ;p Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 26-04-2008 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osar wszystko już robione i wykonane (jest na stronie 4)...
P.S. ludzie się już smarzą: Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 7, gości: 3) TaTaskers, Suhayl, Gargoin_rtn, Xevo123, Szufi, Kamil_Bks, Xevixon
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 26-04-2008 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja też już skończyłem moją armię
![]() ![]() ![]() I jak wam się podoba? (Pamiętajcie , że się dopiero ucze ![]() Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 27-04-2008 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]() MÓWIŁEM ŻE REJESTRACJA NARAZIE ZAMKNIĘTA! NIE PRZYJMUJĘ ZGŁOSZEŃ. CI CO SĄ ZOSTANĄ.
lol. POŁOWA MÓWIŁA ŻE NIE WY{PALI A TERAZ SIĘ ZGŁASZAJĄ:-) Powrócili "Synowie marnotrawni" ![]() AVEN I TATASKERS. Sorry ale miejsca pełne, sorry tataskers, ale przyjmę was jako najeźdźców. Co jakiś czas będą przypływały nowe statki z innymi rasami. Wy dojdziecie jako jedna z takich. Pasi? Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 27-04-2008 o 09:21. |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi nie zbyt ale czy mam jakiś wybór?
A będę mógł kierować gdzie maja udezyc i co maja zrobic? @Edit A i kiedy ja przypłynę? Bo dworki się niecierpliwią ![]()