Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-04-2008, 14:12   #3741
Seith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Nie przypominam sobie żeby ktokolwiek od nas tak powiedział
Seith jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-04-2008, 14:26   #3742
Komentatorek
Użytkownik Forum

Komentatorek's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Ja mam takie pytanie do Ciebie. Jezeli RC powiedzialo, ze zaden Polak, ktory nie jest w RC nie moze wbic 200lvl poniewaz bedzie hunted to sorry,
ale jakie Ty masz plany na przyszlosc wobec swojej guildi. To samo sie tyczy rowniez Arpens a w szczegolnosci Weede~. Imperek bez obrazy, ale
czy sadzisz ze jesli wojne wygra RC bedziecie mieli spokoj skoro i tak macie blokade lvlelowa 199lvl? Ktos od was predzej czy pozniej padnie od ktoregos z czlonkow RC lub zostanie wyrzucony z respa i co wtedy poczniesz? Przeciez jedno zle slowo na RC i juz Sibuna zostanie zmieciona. Takie jest moje zdanie i nie piszcie mi, ze mam sie nie wtracac w sprawy Sibuny.

PS. Nie naleze do guildi NPNP i nie wspieram zadnej ze stron.
Jeśli RC chciałoby robić PA na Sibunie/Arpens lub wywalić ich przez wojnę to dawno by to zrobili. Jak widzisz dogadują się bardzo dobrze i nie mieli ze sobą problemów a jeśli mają to potrafią rozwiązać je dyplomatycznie.
Komentatorek jest offline  
stary 26-04-2008, 14:34   #3743
Kevon
Użytkownik Forum

Kevon's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2008

Imię: Kevon Rime
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seith Pokaż post
Nie przypominam sobie żeby ktokolwiek od nas tak powiedział
To malo wiesz
Nie chce mi sie szukac ale w tym albo jeszcze w tym starszym temacie o wojnie Rise etc. byl wklejony cytat Russela.

Powiedzial nawet ze zaluje tego, iz dal wbic Victeronowi tak wysoki lvl.
Nie dziwie sie juz dlaczego nicku nie ujawniasz.
stary 26-04-2008, 15:23   #3744
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Seith to widac iz ludzie nie bedacy w RC wiedza wiecej niz Ty, taki rodzynek myslacy, ze jest kims bedac w RC.

Do Komentatorka
Dyplomatycznie to Russel napisal, ze nie moga przekroczyc 200lvlu, a jesli to zrobia myslisz ze Russel rozwiaze to dyplomatycznie? To jest gra tu kazdy dązy do wladzy, jezeli ktos im zagraza i niestosuje sie do warunkow to raczej niczym dobrym sie to nie zakonczy uwierz mi.
Wiecznyodpoczynek jest offline  
stary 26-04-2008, 15:55   #3745
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Poziom: 100
Domyślny

Gdyby wojna teraz sie skonczyla i wiekszosc z NPNP by zaplacilo to po napewno w najblizszym czasie padlo by kilku z Sibuny i byc moze Arpensow z tego powodu ,ze Sibuna wybija/wybijala im noob chary botujace , bo wywalili jakas tam gildie (KH?) z serwera ktora miala dojsc do nich i im pomoc w war i pewnie tez dlatego zeby nie mieli za duzo do powiedzenia w tej wojnie.

Ale wojna sie szybko nie skonczy bo przetrwalismy juz wszystko (hacki/przegrane ob/dedy leaderow/walczenie bez kasy)
Wiec Czym dluzej trwa wojna tym lepiej dla Sibuny/Arpens bo moga bic lvle i rosnac w sile.Lepiej dla NPNP bo tamci sie wykruszaja bo nie moga zyc w swiadomosci ,ze jesli wyjda na expa moga szybicutko zaliczyc glebe ,a nawet w nocy musza expic z otwartymi vipami.Gorzej dla RC bo to oni sa gildia ktora wygrywa i napewno wkurza ich to ,ze mimo iz sa duzo silniejsi ,jest ich wiecej i wygrywaja wieloma fragami to nie moga nic zrobic. A w tym samym czasie wielu polakow wali PG i nawet jesli kiedykolwiek wojna sie skonczy to RC nie bedzie moglo zrobic co im sie podoba bo Polacy po polaczeniu sie poprostu ich zmiazdza nawet bez pomocy kogos z NPNP.

Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 26-04-2008 o 15:56.
Kafffffar jest offline  
stary 26-04-2008, 15:57   #3746
Prezes-Portas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Polska

Imię: Yoork'ey
Domyślny

Dupa, po tej wojnie szwedzi wywala hiszpanow i to bedzie na tyle
Prezes-Portas jest offline  
stary 26-04-2008, 16:22   #3747
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Domyślny

@up
a wtedy my spróbujemy wywalić hiszpanów, którzy się znowy połączą ze szwedami i będzie to samo co teraz xD
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..
xBardolekx jest offline  
stary 26-04-2008, 16:29   #3748
BorucaoO
Użytkownik Forum

BorucaoO's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny

Najpierw skończcie tę wojnę
stary 26-04-2008, 17:15   #3749
SirAravras
Użytkownik Forum

SirAravras's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk

Domyślny

A potem przyjdą ruscy i wszytskich wykoszą
Jest filmik z akcji ??

To czasem lepsze od Tibii
SirAravras jest offline  
stary 26-04-2008, 18:04   #3750
Pensive
Użytkownik Forum

Pensive's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana

Stan: Usunięty
Domyślny

Tralala, po co myśleć co będzie ; > nikt tego nie wie ; )
stary 26-04-2008, 18:53   #3751
Imperek
Użytkownik Forum

Lokacja: Wawa

Imię: Imperek
Gildia: Sibuna
Domyślny

Usiłuję od zawsze przekonać wszystkich że jesteśmy pierwszą na Morganie gildią, która ma sporo high-leveli, niektórych nawet doświadczonych. ale nie interesuje nas zupelnie władza. Kto zna lepiej stare Hurricane, też mniej więcej wie jakimi jesteśmy graczami ja i Akon - bo Arpens idzie chyba podobną drogą co my. Do wojen nam daleko, do sprawiedliwości i pomagania już bliżej - ot taka nasza rola w tej grze.

Wojny albo nas nie obchodzą, albo mamy je za sobą, albo jesteśmy pokojowi (albo jedno i drugie) i po prostu z tego względu jesteśmy niegroźni, a możemy się przydać przy questach, przy pk-teamach jak w przypadku Kopengas kiedyś itp. Nas się po prostu zupełnie nie opłaca ruszać dla kilku więcej respów, bo to jedyny zysk z wywalenia nas. Szczególnie że mamy kumpli i tutaj i tutaj, więc to też zawsze grozi rozłamem w gildii - to bardziej w przypadku RC niż NPNP. Granica 200lvla chyba u nas się zbliża powoli, wtedy może wrócimy do tematu.

Boterów już nie ruszam zbyt natrętnie bo kilka razy wpadł mi ktoś z NPNP czy RC przypadkiem pod rękę i cóż, raczej przyhamuję. Jak ktoś wygra za 290 lat tą wojnę, to może z nim to jakoś uzgodnię, a może odpuszczę i tyle. Z powodu botów tylko Arcy Volltio bluzga sobie na mnie, ale generalnie RC mnie za to nie chce prać. A Knighthood chyba się odezwą lada chwila, bo jadą gdzieś na nowych charach i nie potrafię niestety ich namierzyć.

Nie wydaje mi sie, zebysmy mieli granice 200 lvla. Nie wiem też co uslyszal Wadee, spytam sie go.
Imperek jest offline  
stary 26-04-2008, 19:52   #3752
Seith
Użytkownik Forum

Domyślny

Knighthood wygrywa wojnę na Galanie i raczej tu nie wrócą.

@Kafar
Do Sibuny raczej nikt nic nie ma od kiedy Imperek przystopował ze swoją misją zbawienia świata Tym bardziej z Arpens.
Seith jest offline  
stary 26-04-2008, 19:59   #3753
xMaGiCx
Użytkownik Forum

xMaGiCx's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk

Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
Domyślny

@Seith

Dobrze znamy ludzi z RC i wiemy do czego są zdolni po wojnie jak zawsze zacznie sie hunt niewinnych

@Imperek

Według mnie najlepszym sposobem na waszą ("nie chcemy władzy") Było by sie przyłonczyc do NPNP lub RC wygrania wojny i odejscie na drugi plan zostawiajac władze NPNP lub RC A wy mogli byś cię wtedy pomagac innym ;P i za to ze pomagaliscie mogli byś cię wtedy Expic bez obaw....

Ostatnio edytowany przez xMaGiCx - 26-04-2008 o 20:08.
xMaGiCx jest offline  
stary 26-04-2008, 20:05   #3754
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Gildia: Rise
Poziom: 100
Domyślny

Nadzieja matka glupich =D Ale nie ma co gdybac Okaze sie wszystko w praniu.
Kafffffar jest offline  
stary 26-04-2008, 20:45   #3755
Komentatorek
Użytkownik Forum

Komentatorek's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imperek Pokaż post
Nie wydaje mi sie, zebysmy mieli granice 200 lvla. Nie wiem też co uslyszal Wadee, spytam sie go.
Wadee miałby exp locka ale nie z tego powodu, że tylko RC może mieć 200 lvl aczkolwiek przez pewne pogłoski i plotki, które krążyły. Oczywiście do tego nie doszło. Po raz kolejny, wszystko zostało natychmiastowo wyjaśnione bez jakichkolwiek problemów.
Przypuszczam, że Wadee powie Ci to co napisałem.
Komentatorek jest offline  
stary 27-04-2008, 00:17   #3756
Imperek
Użytkownik Forum

Lokacja: Wawa

Imię: Imperek
Gildia: Sibuna
Domyślny

Czyli .... rezygnujemy z pokoju na dlugie miesiace, zeby miec pokoj...
nie przekonałeś mnie

no i powiedzialem wczesniej - po co mozna lac RC? zeby miec wladze. Po co lac NPNP? zeby miec wladze. Po co lac Sibune? wlasnie jakos nie mam pomyslu.

xMagicx:
@Imperek

Według mnie najlepszym sposobem na waszą ("nie chcemy władzy") Było by sie przyłonczyc do NPNP lub RC wygrania wojny i odejscie na drugi plan zostawiajac władze NPNP lub RC A wy mogli byś cię wtedy pomagac innym ;P i za to ze pomagaliscie mogli byś cię wtedy Expic bez obaw....
Imperek jest offline  
stary 27-04-2008, 00:34   #3757
Seith
Użytkownik Forum

Domyślny

To co mówisz imperek to w gruncie rzeczy prawda. Zatargi ludzi z RC z Toba zawsze byly po tym jak chciales byc zbawicielem swiata- skonczyles to robic i problemow raczej nie ma z tego co slyszalem.

Komentatorek@
Prawde powiadasz
Seith jest offline  
stary 27-04-2008, 01:19   #3758
xMaGiCx
Użytkownik Forum

xMaGiCx's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk

Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
Domyślny

@Imperek

Hmm... Według mnie nie dają wam bic LvL Bo puzniej będziecie tylko zagrozeniem dla nich. Kazdy kto ma władze niechce żeby ktoś mu ją odebrał (Wiem ze Wy nie chcecie władzy ale to może byc sciema żeby wbic LvL ;P ). Pierw Wykończą NPNP (Albo NPNP Wykończy RC) A puzniej Wykończą Gildie Które Mogą im zagrozic. A teraz Wam tylko mówią ze jestescie Fajni ITP. Żeby nie doszliście do wara bo jesli dojdziecie NP. Do NPNP to RC ma już pewną przegraną tak samo jak byście doszli do RC to NPNP juz Nic Nieda Rady zrobic. Wiec Ja bym sie zastanowił gdzie mam Więcej znajomych i dołączył do wara niż puzniej dostac (za przeproszeniem) W dupe ;P (to tylko moja wersja co bym zrobił na twojim miejscu)
xMaGiCx jest offline  
stary 27-04-2008, 01:34   #3759
BorucaoO
Użytkownik Forum

BorucaoO's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

@up
A ja na twoim miejscu poszedłbym do szkoły, a szczególnie na lekcję języka polskiego.
stary 27-04-2008, 01:39   #3760
Jaz'
Zbanowany

Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xMaGiCx Pokaż post
@Imperek

Hmm... Według mnie nie dają wam bic LvL Bo puzniej będziecie tylko zagrozeniem dla nich. Kazdy kto ma władze niechce żeby ktoś mu ją odebrał (Wiem ze Wy nie chcecie władzy ale to może byc sciema żeby wbic LvL ;P ). Pierw Wykończą NPNP (Albo NPNP Wykończy RC) A puzniej Wykończą Gildie Które Mogą im zagrozic. A teraz Wam tylko mówią ze jestescie Fajni ITP. Żeby nie doszliście do wara bo jesli dojdziecie NP. Do NPNP to RC ma już pewną przegraną tak samo jak byście doszli do RC to NPNP juz Nic Nieda Rady zrobic. Wiec Ja bym sie zastanowił gdzie mam Więcej znajomych i dołączył do wara niż puzniej dostac (za przeproszeniem) W dupe ;P (to tylko moja wersja co bym zrobił na twojim miejscu)
Gadasz jak Zikss xd (ortografia). Pomyslec, ze ja go kiedys bronilem..
Jaz' jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania