|
|
#321 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Täby
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dot the fisher
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
Postanowilem uzywac tylko paint.
|
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
|
To troche szkoda. Nie lepiej MS Paint chociaz? ;/ W zwyklym niczego ciekawszego nie wskórasz :/
|
|
|
|
|
#323 |
|
Użytkownik Forum
|
Uzywam MS paint. I wszystkie grafiki tibi mozna w tym programie zrobic.
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Bochnia
Imię: Giryn
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: 80/78
Poziom mag.: 7
|
![]() 00:00 You see order of white eagle. It weights 11.40 oz. And there's text what GM/CM/Player write on this. 1,5 dnia roboty, mam nadzieje że nie na marne. Tak by wyglądało z eq: ![]() Comments please ![]() Pozdrawiam Maattis
|
|
|
|
#325 |
|
Użytkownik Forum
|
Ladna praca.
|
|
|
|
|
#326 |
|
Użytkownik forum
|
2 pytania:
-czy obrazki powinny być na tle różowym (patrz wszystkie grafiki tibijskie) -czy ramka (wokół przedmiotu) MUSI być cała czarna, czy może być czarna z elementami ciemnymi np. koloru brunatnego (tak jest w większości przedmiotów) Jeśli ktoś wie proszę o rady ![]() A jeśli nikt nie wie to spekulujcie chociaż, bardzo mnie to nurtuje... ![]() |
|
|
|
|
#327 |
|
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
|
Zwycięski przedmiot z każdej fansite pojawi sie w grze....
|
|
|
#328 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
No to ja wam pokaże coś w barwach naszego państwa, nawiązujące do Polski xD :
![]() W razie czegoś ta praca nie jest na konkurs.. Moje prace na konkurs znajdziecie bodajże na 11 stronie tematu zgłoszeń. ;D
23:31 Anarhog [57]: stoi ci czasem bez powodu palaa xDD ? 23:32 Pron Akurus [101]: no XD 23:32 Pron Akurus [101]: w autobusie czasem 23:32 Pron Akurus [101]: a co? // 16:58 Golusator [17]: wiesz ze jestesmy lesbijkami? 16:58 Golusator [17]: bo sie nam dziewczyny podobaja <lol> |
|
|
|
|
#329 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
wiekszosc to zal na PAINCIE zrobiony lub co drugi obrazek taki sam minimalnie przerobiony znajdzie sie moze z 3 prace ladne na 18 stron ZALL
jakj macie robic syf typu tapersty lub wogole co kolwiek malo zwiaazane z tibia to po co wogole to robic.. |
|
|
|
|
#330 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: W innym świecie
Stan: Niegrający
|
Zawsze może być tak, że z powodu nędzy nie zostanie wybrana żadna praca : >.
|
|
|
|
|
#331 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
Komentując ogół - 90 % jest do dupy...
Miało nie być broni/eq ... Wszyscy przerabiają medal of honor zmieniając barwy... Widziałem jedynie parę prac które cieszyły oko wyglądem jak i pomysłem
|
|
#332 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Angeerfire
Profesja: Paladin
Świat: Selena
|
Cytuj:
Przejrzałem tam wszystko (61 stron! )Lecz nie znalazłem ani jednej pracy która by pasowała do Tibii. Nie ma tam porządnego regulaminu wszyscy robią coś co im wpadnie do głowy... Nie to co u nas W ogóle wydaje mi się że nasz serwis jest najlepiej rozbudowany. Porządek, ład wszystko dobrze przemyślane.I nie radze popełniać tego samego błędu co ja! Nie czytajcie tam wszystkiego. Pierwsze dziesięć stron ma coś do zaoferowania a reszta to szajs! Ale pamiętajmy że do 9 maja duużo czasu i założę się że będzie jeszcze sporo dobrych prac. Starajcie się bo na prawdę warto! Ja może też coś jeszcze dodam ![]() @down Yepp ![]()
Ostatnio edytowany przez Angeerfire - 27-04-2008 o 20:56. |
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Bochnia
Imię: Giryn
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: 80/78
Poziom mag.: 7
|
Chciałeś powiedzieć 9 Maja
![]() Ja aktualnie robie drugą pracke. I prosze o komentarze do mojego umieszczonego wyżej itemka ![]() Pozdrawiam, Maattis
|
|
|
|
#335 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
|
|
|
|
|
#336 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#337 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Angeerfire
Profesja: Paladin
Świat: Selena
|
Proszę was.. Skoro uważacie że wasze prace nie są fajne nie zamieszczajcie ich.
Administracja i tak musi to wszystko przejrzeć więc po co im kilka kłopotów więcej. Nie raz już widziałem podpis pod pracą "wiem że to beznadzieja ale co mi tam. nie komentować!!!"
Ostatnio edytowany przez Angeerfire - 27-04-2008 o 20:59. |
|
|
|
|
#338 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#339 |
|
CS Tibia.pl Team
|
Proszę o komentowanie moich prac xD
Niedługo dodam kolejne itemki... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oto moje itemki na konkurs. Wszystkie zostały zrobione przeze mnie, nie zostały ściągnięte z neta. Jedynie 3 grafiki są przerobione z zwykłej Tibi (Tapestry). Orli MedalOpis: "Odznaczenie dla najlepszych wojowników. Korona orła została zrobiona ze złota, tak jak jego dziób i szpony. Pasek z jedwabiu pokryty jest drobnymi rubinami, a biała część ma platynynowe kwadraciki. Orzeł zrobiony z drogiej kości słoniowej, przez wybitnego plastyka." Godło polskiOpis: "Jedna z najważniejszych rzeczy naszego kraju" PS Mój orzełek znowu w akcji! Męczyłem się nad nim z 2 godziny... Tapestry z OrłemOpis: "Jedwabna tkanina z namalowanym orłem" PS Ostatnia część z serii "Orzełek" Biało-czerwonetapestry Flaga PolskiOpis: "Kij z najdwardszego tibijskiego drzewa. Tej flagi nikt nie złamie!" Hełm Mieszka IOpis: "Hełm ze złotymi zdobieniami, nie tylko dla piękna, ale też dla ochrony." Miecz Mieszka IOpis: "Miecz z złotą rękojeścią, a ostrze z najlepszej stali. Ładnie błyszczy nawet przy odrobinie światła." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SzkatułkaOpis: "Ta srebrna szkatułka gra Hymn Polski." Zawsze, kiedy się ją otwiera "wyskakują" z niej nutki. W środku znajdują się: Hymn PolskiOpis: "Ten pergamin zawiera treść Hymnu Polskiego." Po użyciu otwiera się okienko z treścią "Mazurka Dąbrowskiego". 100x Złotówka100x Dwa złote100x Platynowa dwuzłotówkaOpis: "Specjalna kolekcjonerska platynowa dwuzłotówka z biało-czerwonym kółeczkiem w środku i dziórką. " 100x Pięciozłotówka------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS Niedługo dopisze jeszcze parę itemków... Proszę o nie kopiowanie moich rysunków.
|
|
|
#340 |
|
Użytkownik Forum
|
Hymn polski i szkatulka sa ladne, przerobione tapetsry nie. Reszta nie pasuje do grafiki tibii.
|
|
|