![]() |
#6121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: TarNóÓów
Stan: Początkujący
Imię: Legolas Masqar
Profesja: Paladin
Świat: Luminera
Poziom: 30
Skille: 71/59
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 104
Skille: 93/78
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() @up
Gratulować tobie czy botowi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6123 |
Użytkownik Forum
|
![]() Botowi . Ale on jest super elo pro graczem bo ma full huntera i nie ma pacc o.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: TarNóÓów
Stan: Początkujący
Imię: Legolas Masqar
Profesja: Paladin
Poziom: 30
Skille: 71/59
|
![]() NIe bende wszynal powodu do kłótni,
@up, nie masz juz z Kim sie Klucic? Po KiM cIsnOOć? To Cisnij Po soObie "SNoOP DOoOgu"" BTW. Modków Prosze O usUniecie tegoO Posta... EDIT ![]() EDIT 2: Jestem DysOrtoOgrafem... ja przynajmniej nie Musze kupowac acc ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Legolas_Masqar - 28-04-2008 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6125 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT: Ech ... szkoda ze Pici dostał bana.. nie ma się z kim kłócić na poziomie :/ ech ... EDIT 2: Gz Boterzy & Inne ziomki ![]()
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 28-04-2008 o 12:34. Powód: Jeszcze tu wróce ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() Zal dupe sciska jak ktos sie broni dysortografią... Sam mam ją stwierdzoną i jakos nie pisze "bende" i innych bykUw.
![]() awe \,,/ 20:59 Egon'poripari [74]: cie kurwo w betoniarce kolysali i maszleb jak dupa weza 12:03 Yen Lo Vag [85]: GUMCAJSA STARA CIAGNIE PASEK INFORMACJI NA TVN 24 own3d ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord-Mutikax
Profesja: Elite Knight
Poziom: 139
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
hahah i co z tego ze ma napisane snoop dog?:d ja mam napisane Tupac o ile wiesz kto to jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ej ej weź sie odczep od Yreluska;* , on napewno nie kupił acc , znam go od 1 lvlka hrhr ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 28-04-2008 o 15:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6129 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdro&Poćwicz EDIT : Cytuj:
Owned _/
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 28-04-2008 o 16:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Daj nick na Xerenie, rozpierdolimy we 2 ( + moja ekipa) szwedzkie szmaty z memento :> polaków konfidentów tez ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6131 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
UP: Yo Yo HWDP emo kid ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Imię: Emon'Druu
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() elo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6133 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6134 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich
Mam dla was ciekawą informacje odnośnie dwóch postaci na luminerze którymi tak naprawde gra jedna osoba. Sektorek i Ziomster Warior to jeden i ten sam owner. Bardzo dobrze się ukrywala, ale na wszystko zawsze przychodzi pora, na prawdę też. Skąd to wiem ? Ostatnio na wykłady w mojej uczelni została zaproszona grupa ludzi którzy omawiali pewne zagadnienia związane z rozwojem internetu, podczas przerwy jedna z tych osób, pani Angelika (sektorek - ziomster) bardzo uważnie robiła coś na laptopie, zaciekawiło mnie to i spojrzałem co robi, była zalogowana w tibi właśnie jako sektorek, po dłuższej obserwacji, włączyła drugie okno (MC) i zaczeła pisać postacią o nicku ziomster warior. Chyba nie trzeba nic więcej tłumaczyć.. W zasadzie myślałem że fajnie skoro takie osoby też grają w tibie, przyszedłem do domu, odpaliłem gre, zrobiłem postać na lumi, ale po rozmowie z sektorekiem, ktory odesłał mnie do ziomstera, wyszło że gra jako dwie różne osoby, po za tym, obydwie osoby podają się za facetów ! No i oczywiście jeszcze mnie wyśmiała.. no cóż hamstwo też jest na luminerze.. Gram w Tibie od roku, na szczęscie na innym servie, ale to co robi pani Angelika jest bardzo nie wporządku wobec innych graczy, więc zastanówcie się czy w ogóle jest sens ufać SEKTORKOWI - ZIOMSTEROWI skoro nie chce nawet napisać czy jest kobietą czy mężczyzna.. Wiem że pewnie teraz wszyscy mnie zjadą, ale może co niektórzy odkryją prawde o tej kobiecie.. btw. jeśli potrzebujecie dowodu, to mam nawet adres na nasej klasie gdzie ta osoba ma swój profil i do nie dawna miała nawet napisane że gra ziomsterem i sektorkiem. Pozdrawiam Was |
![]() |
![]() |
#6135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: tychy
Imię: Czarny Okocza
Gildia: Vx Team
Poziom: 50
Poziom mag.: 44
|
![]() fajnie^^ciesze sie razem z tobą:>
Ostatnio edytowany przez CzarnyOkocza - 28-04-2008 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() @2xup
ahushdusahuHSAISPHAHAUIPHSUASHUASUSAHSUHSAUSHAUSHU ASHDASU a swistak siedzi i zawija ^^ @Rzal :* przeciez kazdy wie ze jestesmy razem misiu :*:* skrin: ![]()
![]() awe \,,/ 20:59 Egon'poripari [74]: cie kurwo w betoniarce kolysali i maszleb jak dupa weza 12:03 Yen Lo Vag [85]: GUMCAJSA STARA CIAGNIE PASEK INFORMACJI NA TVN 24 own3d ;< Ostatnio edytowany przez Strasznik - 28-04-2008 o 22:23. Powód: mama wyłonczyla tipie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Avia'tor
Profesja: Knight
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 164
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6138 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
A wogóle gdzie jest nasz gangsta spod znaku hunter outfit menz? Już się stęskniłem Cytuj:
Cytuj:
MÓJ SCREEN BY MOD SIĘ NIE CZEPIAŁ: ![]() Ostatnio edytowany przez RZal - 28-04-2008 o 20:19. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6139 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Stan Postaci
![]() |
#6140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grand Rafix
Profesja: Knight
Gildia: Destination Skyline
|
![]() 1. dzień pacc :>
![]() skill, oczywiście z ringiem ![]() była jeszcze tarcza wampira, ale bez ss ;p gz wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |