![]() |
#3801 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Łatwo im idzie bo zabijają kogoś z ng botem a potem się chowają za noob charami w hg. |
|
![]() |
|
![]() |
#3802 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ab pk team nie jest powiazane z NPNP lecz nie ukrywam, ze nie atakuja naszych ludzi i wykazuja chec pomocy nam ale tylko co do spraw z RC i innymi supporterami wojny.
#3804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kino Zakondix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fluffy Bunny ;***
Świat: Morgana
Poziom: 80
|
![]() Taktyka :>? Wbija jakis hlvl dostaje trapa od noobkow albo mw. Wtedy sdki wchodza i sie sklada. A to ze nie bylo mozna was zabic to tylko i wylacznie dlatego ze te noobki byly w*****ajace
![]() |
![]() |
![]() |
#3805 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Drugi sposób to trapowanie między woda a wierzą z cyklopem. Ostatnio edytowany przez Komentatorek - 28-04-2008 o 18:20. |
||
![]() |
![]() |
#3806 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Polska
Imię: Yoork'ey
Gildia: No Pay No Play
|
![]() Mozecie mi wierzyc lub tez nie ale Pk'erzy z Ab to nie nasi ludzie, jak juz wszystkim (pewnie) wiadomo to jedynie ludzie z Karaoke sa od nas :>
|
![]() |
![]() |
#3807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Sam pokaż kim jesteś masterze ; F
#3808 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za odpowiedź od NPNP. Rozumiem, że nie są z NPNP wiec mozna ewentualnie sie nimi zajac jak mi kumpli wybijaja i jak sie uda cos wymyslec na hellgate.
Nie bralem udzialu w zadnej walce z nimi co ktos tam sugerowal. Przyszedlem, zobaczylem 26893489389792 ludzi przy hellgate i poszedlem. |
![]() |
![]() |
#3809 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#3810 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Mekkron, mam nadzieje, że to czytasz.
Dobrze Ci radze nie ruszać osób, które rzekomo Cie shakowały, bo są one niewinne. Odpierdol coś takiego jeszcze raz, to skończy się to dla Ciebie niedobrze. Na własnej skórze odczułem Twoje wybijanie i huntowanie 50lvli. Co do swoich itemków z domku, spytaj o nie Tenshiego, który, z tego co mi wiadomo, starał się kupił soft boots. ~OUWER END AŁT Jacus ![]() |
![]() |
![]() |
#3813 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Mekkron
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 146
Skille: 98/66
Poziom mag.: 22
|
![]() Hmm bardzo ciekwe na www.tibiaring.com pisalo mi o Tenshim
mial najwiecej potem byl dziwnym trafem Druid Carlos i pare ludzi z karaoke i ten twoj ziomek tez mial duzo punktow tych co bylo poniżej 50 odpuscilem ale czemu twoj ziomek mial powyzej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() http://www.***********.com/675472478.html
S-P-E-E-D-Y-S-H-A-R-E dla rozluźnienia open battle z kyry dzisiejsze ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#3815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak, Ćpajcie więcej
Wasz, Zwidek
#3816 |
Użytkownik Forum
|
![]() wielkiej straty nie bedzie - najwyzej padne. A jeśli jedziesz botem (nie wiem, nie mam dowodów, ale to, że nigdy nosa z ABD nie wyściubiłeś tez daje do myslenia), to i Tobie chwaly tez nie przysporze bo walenie botem i nazywanie go Ventrilo wielkim PVP nie jest - zwykle kanciarstwo i tyle. Owszem skuteczne, ale jakoś nędznie smakuje niezasłużone zwycięstwo, nie?
BTW Niepotrzebne walenie plotami bez sensu. Troche popytalem, poszukalem i jestem niemalże pewien (nigdy nie mów nigdy), że nie sa zwiazani z NPNP. Ale moze sie myle - Seith jakbys mogl jakos poprzec swoją teorię, będę wdzięczny, ale chyba NPNP się trzyma Kary i faktycznie tym razem ofiary dobierają mniej random niż kiedyś. |
![]() |
![]() |
#3817 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() cya in game
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#3818 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Więc nie opierałbym swoich argumentów na tym co tam sobie zobaczyłem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3819 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() @Mekkron Nie zakłócaj spokoju Arcy Volltiowi,w koncu bot nie zabil ci kolegi ani nie ukradł nic więc nie ma po co go bić ![]() @OB Kyra Fajna sieka xDDD Ostatnio edytowany przez SirAravras - 29-04-2008 o 09:21. |
|
![]() |
![]() |
#3820 |
Guest
|
![]() Dlaczego kazdy uwaza ze uzywamy bota? Tak bardzo nie mozecie sie pogodzic sie z kleska (zeby to jedna), ktora na ogol ponosicie w okolicach ab? Mozecie mi wierzyc na slowo, ze nie uzywamy zadnego combo bota. Nie bede sie dalej tlumaczyl bo ci co maja wiedziec to wiedza, nie musimy sie tlumaczyc naszym ofiarom.
![]() @Imperek Nie!!! No blood! Peace and love! Akurat gildii Arpens i Sibuny to sie nie boimy uwierz mi, nie pamietam jak to sie zaczelo, nie pamietam kogo zabilismy ze wpadliscie, jezeli za syllvera to on zaczal nas atakowac pierwszy, jezeli za Don Qu to on juz od dawna ma z nami zatargi na innych charach.A z ab wychodzimy czesciej niz Ci sie wydaje, tylko ze jak mamy klopoty to nie jest ciezko poprosic na ventrilo o pomoc, wierz mi na slowo, wielu juz sie na tym przejechalo. @Motorolka3628264elo!!11 Za to Ty wychodzisz przed lustro zrobic sobie zdjecie swoja motorolka, uwazaj bo rsa jeszcze wbijesz. Ostatnio edytowany przez luvti - 29-04-2008 o 13:10. |