![]() |
#161 |
Guest
|
![]() 05.01.3014 - Król Pisay wycofuje swoje wojska... Jednak ktoś podąża za nim...
Słychać odgłosy bębnów i zsuwanych kamieni i żwiru. ![]() ![]() ![]() PISAY NAKAZAŁ ROZKOPAĆ DZIURĘ. ![]() ![]() W tym samym czasie Dark Alphadron kazał wykarczować okoliczny las ![]() Drzewa, niegdyś uśpione teraz żądają zemsty. Także rozpoczął budowę nowej palisady: ![]() Król Vethar Wysłał dyplomatę do Państwa T'Skrangów: ![]() ![]() UWAGA! ROZPOCZYNAM PAUZĘ W GRZE DO DNIA 30.04.2008 Gdyż muszę przygotować nadchodzący update. UWAGA! Wraz z końcem pauzy dnia 8.05.2008 (moje urodziny) zapowiadam UPDATE! Urozmaici on grę o: Nowe Potwory, Nowe możliwości, NAJEŹDŹCY! UWAGA! Każdy kto chce dalej grać (Ci co grają) ma wysłać do mnie wiadomość na PW o treści GRAM. Chcę zobaczyć kto jest aktywnym graczem. Ten kto nie napisze zostanie USUNIĘTY! Nie będzie miał już szansy w to zagrać. Jako moją prawą rękę wyznaczam AVIOSA gdyż bezinteresownie mi pomaga. Sprawa ZAMKNIĘTA! Wszelkie wiadomości i posty typu "Czemu Avios a nie ja?" Wprowadzam także przerwę techniczną do końca Pauzy. będą uznawane za SPAM! Miłego czekania na Update Życzy Twój BOM (Bitwa o Marienburg) Team. |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
|
![]() To coś co mój dyplomata trzyma w ręce to nie kosa, lecz biała flaga, a to coś co ma przypięte do pasa to inkwell.
@Down I tak niedługo ją porzucę bo się opieprzam nieźle xd Ostatnio edytowany przez Avios - 28-04-2008 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Gz pomysłu... Konie w tak ciasnym kanionie i to jeszcze tak poukładane
![]() A tak nawiasem jedyne co mi się podoba to ten kanion i łąka. Pzdr
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() A potem mi zarzucacie pieprzenie bzdur...
No nieźle. Akcja się rozkręca, a ja się wzmacniam. Będę rządził! ![]() @2down RZołnierzy? O ludzie... * Dark Alphadron traci wiarę w ortografię...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 28-04-2008 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
|
![]() Skoro kilku najeźdców wchodzi 8, to jaką armie siędostaje na początku? Bo nie ma w faq xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() NAJEŹDŹCA DOSTAJE NA POCZĄTEK...
<FANFARY>pampampampamapam... Żołnierzy 5 jazdy króla i generała jednostkę specjalną maga Chodzi mi o to, żeby gracze właściwi zjednoczyli się i odepchnęli najeźdźców xD Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 29-04-2008 o 06:58. |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() To znaczy, że będziesz mobem i będziesz mógł atakować i powiększać armię (chyba). Nie wiem jak z sojuszami.
@down A będzie możliwość sojuszy najeźdźca-gracz?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 28-04-2008 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() Będzie graczem i może zawierać sojusze z innymi najeźdźcami, ale za to z graczami głównymi ma wojnę.
|
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Dark Alphadron: Tak, ale autor "gry" wyraźnie powiedział o tym że będzie cały czas ;P
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 28-04-2008 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żadna wojna nie trwa wiecznie, nieprawdaż?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]() Jak Wojna się skończy i wejdzie nowa tura najeźdźców i ci którzy zostali wtedy zamieniają się w zwykłych graczy i wtedy mogą zawierać sojusze.
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() A skąd wiesz że będzie następna tura najeźdców ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Robi się coraz ciekawiej ;]
@Osar_Delving Jakby co to też mogę pomagać, bo coś ostatnio wzięło mnie na robienie potworków >.< p.s Mogę być najeźdźcą? ;p hihihi p.s.2 Czy gracze nie powinni w czasie rekrutacji dać outy zwiadowców i dyplomatów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() @up. Za późno już xD
X-Zero grasz bo wygląda jakbyś stracił chęci. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 29-04-2008 o 16:28. |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale czy będzie można zawierać sojuze z graczami głównymi? BO ja mam taki plan ... (Mwahahahahhahaha)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
|
![]() eee... mi się wydawało czy jeszcze wczoraj widziałem post, że jest przerwa czy coś? xd
Cytuj:
@down: To może nazwać ich po prostu "graczami" ? o.0
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 29-04-2008 o 17:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() |