![]() |
#1062 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
![]() @edit polenizować mogę z Toba jedynie na PW lub na real, nie zamierzam zasmiecac forum z Twojego powodu! Chciałbym przeprosić z tego miejsca wszystkich ludzi z tego prawdziwego "AB'teamu" na których wrzucałem nie mając racji oraz szczególne pozdro dla clarr ? ;P pzdr ![]() Ostatnio edytowany przez Boss'iarz - 28-04-2008 o 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Retardzi (adasii&sargeres)
to wy sie jaracie, ze czekaliscie na nas przed depo a caly ab'team bal sie was tknac... a wiec skonczmy to raz na zawsze! Ab'team nie boi sie noobow 30 czy tam 50 lvli i to jeszcze Polaczkow, wiec prosze nie wmawiajcie mi tego, ze ja sie was boje czy ktokolwiek z ab'team. I wiecej nie zawierajcie w swoich postach slow ab'team, disorder itp itd bo dziala mi to na nerwy, kiedy nooby co liza komu tylko moga wypowiadaja sie na temat o jakim nie maja pojecia. My chociarz potrafimy zabic kogos kto nam przeszkadza a nie jak wy prosic o to innych i wychwalac sie tym na forum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() @arth
z adasiim dogadane, jak poznasz go blizej zauwazysz ze spoko koles, ale niemial dobrego towarzystwa... w sumie lojalny dla swojego ziomka sargeresa, no ale .. wobec sargeresa mam tylko 1 zdanie jak i polowa forum i osoby z kochanej saphiry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2."NA FORUM NIC JUZ NIE ZWALCZYSZ!" - to chyba wy zaczęliście ten bezsensowny forum fighting. 3.NA IRIDIE JEBANY POLACZKU! - to po ch** tu piszesz? Przecież nie jesteś Polaczkiem... gardzisz Polaczkami. 4.ZGRYWASZ TWARDZIELA! - narazie widzę, że ty i kolega próbujecie udawać pro elo zaje******* "ziomkuffff" 5.I PISZ JAK MEZCZYZNA Z JAJAMI A NIE JAK DZIECKO - spójrz na swoją ortografię i na styl swojego pisania. Błędów troche, a o kulturze tej wypowiedzi nawet nie wspomnę - twój styl jest gorszy od 12 latka, bo nawet ten wie jak się zachować... (kur^%, spier&%^!$ etc). To się nazywa prawdziwy mężczyzna. A teraz zastanów się nad sensem swoich wypowiedzi, bo nawet nie wiesz co piszesz. Wygadujesz głupoty o innych, a sam nie jesteś lepszy. A teraz proszę, napisz o mnie w samych superlatywach. |
|
![]() |
![]() |
#1067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Hmmmm...... z chęcią bym pomógł no ale, jeżeli ktoś fundnie plate seta na start to no-problem, jestem doświadczonym graczem z Askary 48 najt... czemu tak mało? Heh, miałem i mam hunted od najlepszej gildi na Askarze, czyli Rexis, dlatego przestałem grać tym charem, lecz nie padłem ani raz, nic nie płaciłem... A czemu się poddałem? Bo szkoda mi było tamtego chara
![]()
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() @bosiarz
mam rade dla ciebie wdech-wydech, wdech-wydech, wylacz komputer i idz poszukaj koleguff. aha i pisze sie polemizuje a nie poleNizuje plakales irl jak pisales tego ostatniego posta ? ; \ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Hmmm...a pomyśleliście kiedyś abowicze,co o was polacy z saphiry myslą?Jak chcecie wiedziec to pytajcie pokolej 75% bedzie takiego zdania jak ja ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() bossiarz & sargeres
Cytuj:
![]() Teraz do adasii... sluchaj no kolego... nie mam zwyczaju wyzywac ludzi bezpodstawnie, a ty zalazles mi za skore i to ty i kilku ludzi jeszcze rozpoczeliscie wrzucac na ab'team i jego czlonkow nie znajac ich kompletnie. Przytocze kilka przykladow, ze jednak wrzucales: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dalej...mowisz, ze ja robie bledy ortograficzne specjalnie? Po1st nie uzywam polskich znakow a po 2nd jezeli robie jakies bledy to nie specjalnie... Wrzucasz mi w swoim poscie, ale za co? Za to, ze zabilem cie za najezdzanie na moich kolegow? I ja nie twierdze, ze jesli ktos kumpluje sie z szwedem czy kims innym jest zly itp. chodzi mi o to jak juz, ze najpierw cwaniakujesz na forum a pozniej znow placzesz i wylewasz swoje zale...dla mnie asslicker to ktos kto trzyma z tym kto rzadzi bez wzgledu na swoje przekonania i wykorzystuje to do bicia tych co nie rzadza ;] i ty jestes tego przykladem...chyba nie musze juz przytaczac sytuacji kiedy wzywales swoich "kolegow" zeby np mnie zabili jak padles ode mnie(przyklad twojego posta) Cytuj:
![]() A i nie jestem dupolizem... nigdy nie placilem nikomu kto mnie huncil za free... i jakbys mial troche wiekszy rozumek to bys domyslil sie ze wyniekiem tego mam przesrane od wielu ludzi na saph. Miasto jakbys byl bardziej spostrzegawczy znajdziesz pod moim avatarem ![]() I odnosnie tego, ze nieslusznie nazwalem cie retardem... spojrz na trescswoich postow a w szczegolnosci na ostatni i zastanow sie czy nie mam racji. ;\ |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mówiąc wali nas wasza opinia o nas.
znając was zaraz posypie się 100 komentarzy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na to na 100% posypią sie komentarze xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheheh i dzieki temu postowi twojemu nie musze komentowac wiecej twojego poziomu debila czy tez wlasnie retarda
![]() I skonczcie juz sie wypowiadac na temat ab'team i wylewac te swoje zale, bo juz nudzi mnie wyklocanie sie z wami i odpisywanie na te debilne posty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
|
![]() nudzi ci sie odpisywanie na nie?to czemu tylko ty odpisujesz?czekasz az cos napiszemy i wtdy sobie walisz?
Jak niby tak sie podlizuje Anzaywi itp to czemu o 20:30 powiedzialem mu co o nim mysle?straclm pro i mnie to huja Ostatnio edytowany przez uzytkownik2000 - 29-04-2008 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg i kto tu psuje ten temat? Trzeba wprowadzic ograniczenie od 15lat i stop retardom... co do posta...moze ciebie bawi walenie przy forum;/ OOO ja jestes pro koles zes o 20:30?! Poweidzal Anzayowi co o nim myslisz...super!brawo! mam ci zalozyc temat na forum z tej okazji?Btw jakbym mial walic przy kazdym waszym glupim poscie to chyba bym juz padl z wysilku. A odpisuje wam nie bo mmnie to bawi tylko dlatego, ze nie chce aby kazdy byle noob z saphiry ktory ledwo 50lvl moze wbic mowil sobie co chce o nas. Bo w sumie wali mnie to co mysla o mnie bo ja robie to co mi sie podoba a ze wy po dedzie nie mozecie spac w nocy (tak pzrypuszczam z waszych lamentow na forum) i placzecie o to ze straciliscie swoje p legi to iwesz... no comment. Zreszta zawsze mnie to tak zastanawia i chce zeby ktorys z was wytlumaczyl mi to DLACZEGO TAK DOPIERDOLILISCIE SIE DO LUDZI KTORYCH W OGOLE NIE ZNACIE, NAWET PZRECIERZ NIE WIECIE KTO JEST W AB TEAMIE? Jak ja zaczynalem tu grac i byla jakas polska gildia ktora bila szwedow itp to zazdroscilem ze potrafia sie zebrac i cos zrobic, a wy patrzycie na to tylko swoim dobrem o wlasne dupy wam chodzi...ja np pomagalem kilka razy np bolterowi czy bralem udzial teraz w open battle na ankh po stronie gerpa mimo ze wsrod jwgo gildii mialem pelno wrogow, ale nie lubie masterplanu wiec dolaczylem do nich. A wy jedyne co potraficie to pierdolic tu glupoty wkolo o jednym,...jezeli tak mnie nienawidzicie to czemu sie nie zbierzecie i nie zabijecie mnie? Ja mam zasade jezeli ktos mi podpadl to go zajebe chocbym mial i sam pasc, wiec wy (jak wspominal sargeres ze nienawidzi nas 75% Polakow z saphiry) zbierzcie chocby to 5% i ubijcie mnie ... jesli starczy wam odwagi.... A no i na koniec odpiszcie mi bez bluzgow i nie wrzycajac mi na stara itp jak to robia 10latki, nie piszcie tez bezsensownych i glupawych wierszykow tylko napiszcie czemu nas nienawdzicie (konkretne powody) i jak chcecie mnie tu wyzywac od ku**w i tp to lepiej zbierzcie ekipe i zajebcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Zbanowany
|
![]() Nienawidze Cie bo napinasz się na forum, wmawiając wszystkim, że to my sie napinamy...
Nienawidze AB'teamu bo jak jeszcze nie wiedziałem co to jest to zajebał mi mojego best frienda za nic... Nienawidze AB'teamu bo strasznie kozaczą, a prawda jest taka i musicie przyznać ze solo kozaczycie tylko do duzo mniejszych lvleli... Nienawidze AB'teamu ponieważ gdyby nobztrakt i caly ab team mieli po 1 hp i mialbym 1 gfb ktore by mogla zabić albo jego albo was to zabiłbym jego ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Białystok
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
nie dotyczy to mam do Ciebie prośbę: przestań pier.dolić farmazony. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki jestes bystrzacha to wymien mi conajmniej ...a niech bedzie 10 czlonkow ab'team bo jesli mowisz o nas jako o ab'team to musisz zapewne znac conajmniej polowe ludzi z niego. A tak btw widze czesto zmieniasz zdanie bo jak padles to mowiles, ze masz do mnie szacunek za to ze cie ubilem. A o tym kozaczeniu to nie wmowisz mi ze to my kozaczymy bo nikt z nas pierwszy nie zakladal tu postow ze jestesmy zajebisci ze kazdy sie nas boi, a ty owszem pisales ze my kozaczymy tylko do nizszych lvli a jak ty wpadles do ab z kolega to balismy sie ruszyc z depo. I do twojej wiadomosci nie kozaczymy do mniejszych lvli bo ludzie z 40lvl to waste dla nas, ubilsimy juz wiele wieksze lvle i nie potrzeba nam kozaczyc do 36palka...bo jak bede chcial to zajebe cie jeszcze raz i zrobie to sam bez pomocy innych. Nienawidzisz mnie to jak juz mowilem zbierz ludzi i ubij mnie albo choc jednego z nas. a i widac ze masz 16 lat... wiec pokaz swoja nienawisc w akcji a nie w slowach ;;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() @bossiarz
prawda jest taka ze niemasz pojecia o pvp, ok wpadles pod ab dp WBILES PZ lecz jak byl 1 member online, gdy wszedlem skonczylo sie na wrzutach w nasza strone wiec o chuj ci kurwa chodzi? o to ze twoj friend padl? A DO CZEGO KU R WA SA SWIATY PVP? |
![]() |
![]() |