![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() more szczegolow = thx
ap* uprzedziles mnie lapsie topic* łar trfa ![]() edit ! rotfl of day 22:40 Amos Gazno [21]: co bys chcial za ubicie 60 lvl Leon Zawodowiec WANNABE!
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 28-04-2008 o 22:46. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Stan: Na Emeryturze
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Uhmmmmm nie wyszlo, szkoda,moze next time
Guys mozecie podziekowac stwórcy tego Elf bota, bez niego nic byscie nie zdzialali ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Huh
![]() 17:1 Dla interr~ btw. Leszczu _/
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 28-04-2008 o 23:34. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() ;P i znowu becki xD , tak to rozumiem biegnanie po ank bez noobcharow , i nie mowcie ze nie macie elfa bo 1000+ w bugisa to nie wiem skad sie wziolo ( napewno nie wasze zgranie )
nastepnym razme nie chwalcie sie na vencie o ktorej macie massa i niech leszczu z ranca nie ustawia kazdego sorca na massa bo to perfidnie widac ;P jak pokolei sie kazdy sorc loguje i wylogowuje a na koncu leszczu
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 28-04-2008 o 23:41. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() ze tak powiem,
<- ![]() *hint dla nie kumatych - avatar*
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 02 2007
Imię: Jones Xalin
Gildia: La Revolution
Poziom: 231
Poziom mag.: 87
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Jesli mieli by elf bota to by bylo po was, Jest cos takiego jak spam hotkey, damoon caly czas pierdolil zeby zaznaczy tego i tego i trzymac hotkey czy to az tak ciezko? z jednej strony wiem ze probowalismy ustawic NG combo na damoona , niektorzy byc moze ustawili i wyszlo to combo 1000+ ale to przez NG bot a nie Jakis elf. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() szacun dla suy, ze sie nie zachowuje tak jak ten caly smokuu i potrafi przyjac porazke z usmiechem na twarzy a nie plakac i zwalac na boty i chuj wie co jeszcze
|
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Cosmic Gender Bender
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() wygraliscie przez elf bota, orc bota, ng bota, fbi bota... a nastepnym razem sie odegramy, gates juz robi vista bot'a specjalnie dla lr :X
lol
#53 |
Zbanowany
|
![]() Tak czytam i nikt suli buli po ortografi nie pojechal O.o
E czaicie gram sobie przed chwila i mnie wylogowalo ;s |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Co ja widze Co sie dzieje La Revolution NIE ISTNIEJE ? hAHUAHUAHUAHHAUHAHUAHUA
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
07:59 Boil [120]: NA DOL JEWS'Y Następnym razem zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz Medi: to nie tyle brak noob charów sprawił ze dostaliśmy takie lanie co brak organizacji nie udało nam sie zebrać teamu w jednym miejscu większość z nas wyłapaliście pojedynczo a jak sam zapewne wiesz w pojedynkę nic nie zwojujesz ja sam spadłem w 1 sekundę no może 1,5(noob char który wypchnął mnie ze schodów). Gratki za ładną i sprawną akcję z waszej strony |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Imię: Grock Chamin
Profesja: Knight
Poziom: 48
![]() |
![]() heh chlopaki z nexuss wczoraj pokazali klase ehh 5 dedów za 1
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Cosmic Gender Bender
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() cos chyba zle widzisz :Q
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() e tam to tylko gra po co sie wczowac i wyzywac jak niektorzy,bezsens.Akcja jak akcja na wojnie zawsze ktos pzregrywa ,zawsze ktos wygrywa
![]() a tak pozatematem zastanwaiam sie czemu na tibia.com jakis noob dodaje fragi z nexusow i jakis VD do nas ,poowinien tez dodac w takim razie ormo fragi ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() o/ Interr~~
o/ Wiglaseek o/ LR o/ noobchar Tylik Elane o/ Arcania @tylik Tylik Junior wpada mi dzisiaj na tower efa ... pisze "?" a ten zaczyna mnie pizgac mowie wtf man leave now... chuja pizga dalej ! zostalem zmuszony do ewakuacji ;/ @Wiglaseek chlopaczeq nie ma kasy na war i zaczyna huncic 30 lvle jush !!111one !! jebne se zdjecie z Wiglasiekiem !!11oneraz ![]() ![]() poprostu szkoda mi troche wiglaska ;s i on chce wojne wygrac ;| juz widze jak to po wojnie bedize ![]()
Felix 19:39:59 to co Felix 19:40:02 cicho Felix 19:40:16 spamuje juz prawie 3 lata znam sie // // Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 29-04-2008 o 12:05. |
![]() |