|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
|
![]() odbieram telefon
-slucham -z kim mam przyjemność? -z twoją starą -mama? -ta wy*******aj do lekcji _______________________________ inne _______________________________ -tak -znam twoj adres pedale juz po ciebie jade z ekipą -aha, to ja uciekam z miasta -nic ci to kurwo nie da śpisz -ale co ja ci takiego zrobiłem plx nie bij -zrobimy sobie open battle z lechia gdansk -OWN3D _______________________________ pozdro dla jego starej btw. zmieniam numer \o7
|
![]() |
#7082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() Wybaczcie, ale zeby bardziej być tak w temacie... to kim gra LarryxxxxXxxxxXxX, bo nie wiem?
![]()
![]() |
#7083 |
Użytkownik Forum
|
![]() [CHAR]Yeshill[/CHAR] zapłacił payment i jest wolny. Kto następny zapłaci?
![]() "Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." Mark Twain Ostatnio edytowany przez Diablord - 28-04-2008 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Diablord zmień dilera
Wasz, Zwidek
![]() |
#7085 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak narazie jestem zadowolony z jego towaru.
Zmień tożsamość.
![]() |
#7086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: California
Imię: Alexis Brain
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Rain
Świat: Antica
Poziom: 122
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() ahahahahaha o kurwa pierwszy raz padlem tu ze smiechu xDDD hehehehehe
niech cwaniaczek ktorego zownowala moja staruszka napisze tresc rozmowy xDD btw nie dzwoncie bo to polski nr -.- wiec i tak juz tel na ten nr nie beda odbierane =* pozrawiam
![]() |
#7087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Imię: Poul the Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Poziom: 145
|
![]() Yeshill faktycznie dużo robił...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Profesja: Druid
Skille: 18/23
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Daję 99,9% że był spy i z wojny wyszedł teraz za free.
![]() |
#7090 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7091 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez nozowniczek - 29-04-2008 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() przyjemna atmosfera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7093 |
Użytkownik forum
|
![]() Pamietajcie o tym ze tylko Inshon bylo fair w stosunku do reszty ekip tego srva... Vision nas sprzedalo, Baku sprzedal swoich rl za cene znajomosci z andrzejem, Pasterz nas sprzedal, Duskiness nas sprzedalo za cene spokojnego expienia...
Tylko Inshon sie liczy na tym srvie i to my zostaniemy legenda do konca tego srva... Pamietajcie: "Mozemy nie grac, mozemy byc traktowani jak smiecie ale nasza legenda pozostanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7094 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7095 |
Użytkownik forum
|
![]() Doszly mnie dzis sluchy ze Imargam wczoraj z ekipa chcial zajebac James Carosa i bylo goraco, Az andrzej musial temperowac swoje azorki
![]() Ostatnio edytowany przez nozowniczek - 29-04-2008 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7096 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeshill nie był Spy, tylko jakiś śmieć (czyt. jego jeden z lepszych przyjaciół na servie) sprzedał jego ED'ka na którym grał za cene paru GP'sow pewnie ;< On nigdy nie chciał być / nie był SPY. ; ) Pozdrowienia z Pewelki o/ Lecę polatać po górach ; ) _________________________________________________ Better to die for a friend than to die for gold.
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#7097 |
Użytkownik forum
|
![]() Juz niedlugo otwarcie nowego serwisu poswieconego gildi Inshon, beda tam fakty, najnowsze wydarzenia oraz archiwalne info z przeszlosci servera.
Pedro oraz Hubert opowiedza jak to bylo byc w Vision gdy ta byla najlepsza gildia na serverze az do momentu jej upadku i odjebania paly przez andrzeja i pawla/piotrka. (ten kto kumaty to wie ocb z kerstonem i "niby" ukradnieciem przez yanka kasy imargama.) Tutaj macie probke mozliwosci Susan :*! http://www.spee dyshare.com/413516152.html Juz niedlugo otwarcie serwisu, nie przegap! Ostatnio edytowany przez nozowniczek - 29-04-2008 o 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7098 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak znajde to nagranie na 2 kompie to wrzuce.
![]() |
![]() |
#7099 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale manipulujesz ludzmi forum, powiedz prawde ze tego wala chcieli wyjebac sauro i barles a nie ludzie z Inshon...
Barles i reszta Wloclawka od poczatku starala sie dominowac w naszych strukturach jednak skutecznie uniemozliwialismy im to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2008
|
![]() Cytuj:
lol co to za gówniany filmik, myślałem ze jakiś frag albo akcja a tu kurwa same głupie napisy i 2 zdjęcia na krzyż |
|
![]() |
![]() |