![]() |
#61 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() no to co sie robi to przesada ;] ludzie nie rozumieja ze tibia to pixele, kloca sie i wyzywaja oszukuja sie nawzajem i jezdza po rodzicach
stfu.
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cosmic Gender Bender
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() tylik ty niedobry chlopczyku...
zreszta wiglas po tylika tez pozniej przyszedl i tez ch*a zdzialal... :)))
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() idz moze do burdelu tam sie jebie a w tibi to mozna jedynie sobie..pogadac
![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2008
|
![]() Name: Khah Yarkan
Apr 29 2008, 17:06:12 CEST Died at Level 39 by fire |
![]() |
![]() |
#66 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czaromydlo - 29-04-2008 o 17:44. |
|
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() Hehe x]
Czasem fajnie przeczytać forum i pośmiać sie z innych. Co do botów gdybyśmy mieli bota to byście padli zanim byście wyszli z dp. Chyba zaczynanie robić postępy coraz lepiej wam idzie rzucanie czarów z za ekranu we mnie tyle że i to było ostatnio za mało. A tak prawdę mówiąc myślałem że padnę już na pustyni zanim tam dobiegnę. No ale sie wam nie udało. Med~ ty akurat powinieneś tak mi się wydaje byś ostatnią osobą która ma coś śmiesznego do powiedzenia na tym forum nie sądzisz? Bany, hack, bot itp. ułatwia granie ale nie czyni gry honorowej. Takich gier już nie ma a skończyły sie już na I wojnie światowej albo i wcześniej jak zaczęto używa nie honorowych broni typu gazy, trucizny, szpiedzy (czy kiedykolwiek wojny były honorowe skoro już w średniowieczu używano np. kiedy to użyto katapult do rzucania padliny [rozkładające się ciała] na wroga ) itp. Dlaczego? Bo to ułatwia ale nie od wzorowy wuje prawdziwych umiejętności osoby a jedynie jej spryt.
Agresja sie szerzy nie możesz z nią wygrać dołącz sie do niej. Ostatnio edytowany przez Sir Stas - 29-04-2008 o 18:43. |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
a co do strzelania z za ekranu to zapytaj damoona jak to sie robi bo on tez potrafi ![]()
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 29-04-2008 o 19:25. |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem czy ja wiem ze ty wiesz ze w dp nie da sie zabijac playerow?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Imię: Cosmic Gender Bender
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() no shit ja nie wiedzialem... cale zycie w strachu zylem a tu sie takiej nowinki dowiaduje... kurde... teraz bede mogl bezpiecznie w depo kampic pz calymi dniami bez strachu ze mnie ktos skilluje
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom tylko szkoda rze mana i hape nie rosnie bo takto nie mukbys runuw robici
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() pewnego razu na open battle na hibernie,
raul here, im recording.. i w pewnym momencie wtf? 18:03 Zahes [7]: can u be on 19: 30 on LA vent ? 18:03 Zahes [7]: Shavenis here ![]()
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Apr 29 2008, 17:12:47 CEST Killed Demon Palld at Level 106 unjustified
Mniam. Wojna trwa. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() Medivh Shady
Banished: until May 24 2008, 23:15:13 CEST because of hacking moze mi to ktos sproscic (pewnie linki jakies na trad wysylal) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
Bellish to huj. @topic http://youtube.com/watch?v=YfygmQQVnq0 - dla tych ktorzy są ciekawi fragow z ostatniej bitwy a nie chce im sie ogladac 90 minut filmiku ![]()
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Smokuu - 29-04-2008 o 22:40. |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() w ktorym momencie? 2x widzialem combo 500+,trudo by chociaz raz nie weszlo jak stoja w 10+ i sd'kuja reszta fragow to normalnie tak jakby na vencie siedzieli,ani1 nie widzialem z tym elfem co robi all za nich,anyway wali mnie to walcie sie tam wszyscy a ja sobie po fajnych respach smigam bezproblemowo ^_^
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() no patrz akurat w moje urodziny sie lali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111oneoenoneoneo \m/
dzis wojna nadal trwa,
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Imię: Polo enmo
Gildia: La Revolution
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Med~ no mi było by trochę szkoda postaci którą grałeś kilka lat. No ale to już moje zdanie twoje jest inne.
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() zanim byscie wyszli z dp no to musza stac chyba w dp nie?
zreszta nei bede si eklocil o,o
|
![]() |