|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nawet wg mnie 80zl/glowe to chyba jednak za duzo, a przede wszystkim troszke nie fair w stosunku do zwyciezcow konkursu. Bo stworzyloby to 9 pierwszych miejsc. ![]() @Down ![]() Ostatnio edytowany przez Kajulec - 27-04-2008 o 22:12. |
|
![]() |
|
![]() |
#102 | |||
Redaktor
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Ale i tak mi się wydaje, że jako ty jako nieliczny rozumiesz o co mi chodzi ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#103 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Panowie tak naprawde nie my, nie ja zawinilismy. PACC to zdecydowana przesada. Koszt kubka to ok 10 zl teraz jak je zamawialem - wtedy ok. 20zl + wysylka. PACC - 80zl.
Dostaniecie kubeczki i smycze, nie zrobilismy na razie innych gadzetow. |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, tak na szybko pomyslalem sobie, ze moze poczekajmy jeszcze z 6 miesiecy to zamowicie kubki za 5zl, plastikowe *#^@$ (jaka cenzura hehe) z napisem wykonanym markerem: "Tibia.pl" xD
O takie: ![]() ~ Smieje sie tylko, chill out. W tej chwili juz mi praktycznie obojetne co i kiedy dostane, kubki w domu mam, a kluczy nie posiadam. xD Ostatnio edytowany przez Kajulec - 27-04-2008 o 22:26. |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Nooo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Scobel - 27-04-2008 o 22:42. |
||
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tej, Kuba, ale Ty sie nie gniewasz, nie? Bo my tu tak smiechy chichy z Ciebie robimy.. xDDDDD
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Scobel- wyluzuj ziom ;D Pacc - pacc czy nie pacc (kubek) co to za roznica ![]() Widzieliscie nowy layout ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#111 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() A ja tylko pisze swe zdanie, bo część z was robi się pazerna ![]() Ale są i dobre strony tej wtopy ![]() Mamy miły temat ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pietnaszek
Profesja: Paladin
Gildia: BRAK
Świat: Nebula
Poziom mag.: 19
|
![]() Dotarł do mnie kubek wraz z szmyczką
![]() gratz Jakub za piękne opakowanie ![]()
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pietnaszek
Profesja: Paladin
Gildia: BRAK
Świat: Nebula
Poziom mag.: 19
|
![]() życie teraz ma smak
![]()
#115 |
Redaktor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety, Scobel, nikt nikogo nie przekupil. Do mnie tez dzisiaj przyszla jakas dziwna paczka. Z poczatku balem sie w ogole ja odbierac, bo wygladala jak bomba, jednak po 15 minutach zabawy z nozyczkami (Kubuś fajnie zapakowal :*) okazalo sie, ze w srodku jest..
Tadadada, fanfary.. Kubek i smyczka. Wlasnie pije z niego kawe i trzeba przyznac, ze smakuje jak kawa z kubka.. tak czy srak, dostalem swoje. ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Haha, a ja nic nie dostałem, jak zwykle ^^ Dlaczego ja muszę mieszkać na takim wygwizdowie xD
|
![]() |
![]() |
#118 |
Redaktor
|
![]() |
![]() |