Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-04-2008, 07:52   #3601
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
Czelzi - Liv'pool 1:1, dogrywka i karne Myślę, ze Czelzi u siebie będzie mocne jak z MU w lidze. Liv'pool to typowa drużyna na ligę mistrzów więc szanse wyrównane

MU - Barca 2:3 Mam nadzieję, że to będzie porywające widowisko coś al'a
Czelzi - Barca sprzed 3 lat bodajże... Tyle, że tym razem kataloński klub będzie górą. Jak Barca zagra tak jak w pierwszym meczu to jestem spokojny oby tylko skuteczność poprawili. Jestem kibicem Barcy więc obstawiam na Barce.. ale równie dobrze może być 3:2 dla MU Cieszy mnie to, że bramkowy remis daje awans Barcie ;-)
Ja stawiam 2-1 dla Chelsea z liwerpólem i 1-1 w meczu Barza vs Mó

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-04-2008, 20:43   #3602
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

Juz za kilka minut rozpoznie się spotkanie ManU z Barcą.(Link do jednej z wielu relacji live- http://www.sport.pl/sport/1,74696,5168704.html ). Nie potrafie wyłonić zwycięzcy. Tak,jak na Kamp Noł było wiadome ,że Barca zdominuje spotkanie,i będzie nieskuteczna pod bramką,tak na Old Trafford możemy oczekiwać wszystkiego. Obydwu klubów specjalnie nie lubie, w każdym mam kilku lubianych przezemnie piłkarzy, ale ogólnie wole żeby awansowała Barcelona. Chciałbym jeszcze raz przeżyćspotkanie CFC-Barca...

Legenda Ducha Prypeci
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:37   #3603
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatiCFC Pokaż post
Juz za kilka minut rozpoznie się spotkanie ManU z Barcą.(Link do jednej z wielu relacji live- http://www.sport.pl/sport/1,74696,5168704.html
A to nie ma Sopcasta lub czeskiej telewizji?

Ronaldo(jak on śmie nazywać się tak jak ten wielki napastnik) - CIOTA.
A Barka po raz kolejny tonie w tym sezonie.

PS. Śląsk ograł Turów

Ostatnio edytowany przez Articuno - 29-04-2008 o 22:45.
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:44   #3604
NecroLukas
Użytkownik Forum

NecroLukas's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno Pokaż post
Ronaldo(jak on śmie nazywać się tak jak ten wielki napastnik) - CIOTA.
krew mnie zalewa jak widze co on robi, jego gesty, ruchy, mimika twarzy..

i wygrał męczester -.-'
NecroLukas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:52   #3605
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NecroLukas Pokaż post
i wygrał męczester -.-'
A czegoś się spodziewał jak barca u siebie nic nie strzeliła.Mnie bardziej ciekawi z kim będzie w finale grał bo awans był przesądzony już od dawna
stary 29-04-2008, 22:53   #3606
NecroLukas
Użytkownik Forum

NecroLukas's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlecziii Pokaż post
A czegoś się spodziewał jak barca u siebie nic nie strzeliła.
że strzeli na wyjeździe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlecziii Pokaż post
Mnie bardziej ciekawi z kim będzie w finale grał bo awans był przesądzony już od dawna
liwerpul pliks ;[

@down
no łej

Ostatnio edytowany przez NecroLukas - 29-04-2008 o 23:06.
NecroLukas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:54   #3607
Capality
Użytkownik Forum

Capality's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3

Świat: Calmera
Capality ma numer GG 16087821
Domyślny

Z Chelsea a z kim....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- Pokaż post
a od kiedy filmy są w .html?
Capality jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 23:26   #3608
gyagen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NecroLukas Pokaż post
że strzeli na wyjeździe.

liwerpul pliks ;[

@down
no łej
oni w ogóle gola nie strzelili od paru ładnych mecz a mieli strzelić na wyjeździe-dooobre
gyagen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 23:30   #3609
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Liv'poolu nie lubie, ale za Czelzi też nie przepadam W finale na pewno będę za MU... Barca dziś była gorsza... Scholes brame - cudo ukłuł.. cóż, trzeba brać się za przebudowe drużyny...

tak btw.

Tu jest przyszłość arsenalu... ;p ma 16 lat i nazywa się Jack Wilshere. Dość ładnie chłopak se pogrywa

http://pl.youtube.com/watch?v=-wOgKUdVXQE
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 23:36   #3610
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
tak btw.

Tu jest przyszłość arsenalu... ;p ma 16 lat i nazywa się Jack Wilshere. Dość ładnie chłopak se pogrywa

http://pl.youtube.com/watch?v=-wOgKUdVXQE
Przyszłość Arsenalu = Merida, Barazite, Randall, Gibbs, Vela, Walcott, Diaby, Nordtveid, Denilson i Song.
stary 30-04-2008, 00:19   #3611
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Biedna Barcelona znów niczego nie wygrała. :( Finał LM oddała Manchesterowi, a mistrza Hiszpanii - Realowi.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 07:29   #3612
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Ha! Na ten moment czekało się 9 lat! MU w finale! Nieważne z kim by grał to i tak wierzę, że Diabły wygrają. Już sir Alex o to zadba.
Thomisson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 10:17   #3613
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Biorąc pod uwagę oba spotkania Barcelona grała lepiej, ale co z tego skoro nie potrafiła strzelić bramki, a przecież oto chodzi w piłce nożnej. Miałem wrażenie że Barca stara sie wejść z piłką do bramki, a przecież można strzelać z dystansu. Myślałem że chociaż pod nieobecność Vidicia uda się coś strzelić. Tak jak powiedział Fintex teraz Barcelonę czeka przebudowa i najprawdopodobniej zmiana trenera. Mam nadzieje że wpłynie to pozytywnie na postawę drużyny w następnym sezonie. Teraz trzeba walczyć o 2 miejsce w La liga i odgryźć się Realowi za porażkę na Nou Camp.
Manchesterowi gratuluje, bramka Scholesa wyśmienita, kapitalnie weszła mu ta piłka.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 10:49   #3614
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium

Stan: Niegrający
Domyślny

Ciekawe...jak się teraz czuje Henry, który odszedł do Barcelony, bo był pewny, że wygra z nią w tym sezonie LM, a został z niczym ?
stary 30-04-2008, 12:45   #3615
gyagen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 07 2007

Domyślny

404 minuty bez gola a ktoś tu pisze o lepszej grze , co więcej o jakiejś ładnej grze, że Bar$a zawsze gra pięknie itp itd. Śmiechu warte, a Mu pomimo że siada z formą to to wystarczyło na Barcelone
gyagen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 13:15   #3616
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xendriel Pokaż post
Biorąc pod uwagę oba spotkania Barcelona grała lepiej, ale co z tego skoro nie potrafiła strzelić bramki, a przecież oto chodzi w piłce nożnej. Miałem wrażenie że Barca stara sie wejść z piłką do bramki, a przecież można strzelać z dystansu. Myślałem że chociaż pod nieobecność Vidicia uda się coś strzelić. Tak jak powiedział Fintex teraz Barcelonę czeka przebudowa i najprawdopodobniej zmiana trenera. Mam nadzieje że wpłynie to pozytywnie na postawę drużyny w następnym sezonie. Teraz trzeba walczyć o 2 miejsce w La liga i odgryźć się Realowi za porażkę na Nou Camp.
Manchesterowi gratuluje, bramka Scholesa wyśmienita, kapitalnie weszła mu ta piłka.
No racja grała lepiej, szczególnie te idealne kontry zakończone kosmiczną ilością bramek, wszystkie stałe fragmenty zakończone najlepiej jak tylko mogły być... Co do strzałów z dystansu - tylko takie oddawali : o Co do Vidica - ławka rezerwowych jeszcze szersza... Przebudowa? Sprzedają Eto'o, Ronaldinho, Henry'ego, a na ich miejsce kupią dwa razy gorszych zawodników - gra całego zespołu będzie wyglądała jak za czasów gdy na bramce stał Rustu, a w ataku grali Kluivert i Saviola. Odgryzienie? O czym ty mówisz ^^ Ten mecz dla madrytańczyków czymś w rodzaju zysku z biletów.
Barcelona traci tylko kapitalne bramki : ]
Ditto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 14:09   #3617
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno
CIOTA.

To jest podobno wulgarne słowo... Fajni są ci moderatorzy! Nie mówiąc o tym, że często widzę tu niekaralne prawdziwe przekleństwa. Trochę za dużo nadgorliwości, Gimlos.
Dziś Chelsea awansuje.
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 14:45   #3618
Psychotata
Użytkownik Forum

Psychotata's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok

Świat: Morgana
Domyślny

Nie mowcie ze Barcelona grala lepiej ;> ogladalem 2 spotkania live i wynika z tego ze Barca nawet jak by weszla do finalu i to fartem to nic by nie strzelila. Jak to kumpel mojego ojca wczoraj podsumowal mecz: " Eto'o biegal jak nacpany, a Henry niedoje****" i tyle. Mozna powiedziec ze Messi nie ma z kim grac. Kiedy wczoraj dostawal pilke przechodzil odrazu po 4, podanie w pole karne ale kto to mial dokonczyc? Zacytuje Eto'o: "Jezeli do konca sezonu Barcelona nie zdobedzie zadnego tytulu mistrzowskiego, ODCHODZE!", wydaje mi sie ze sie wywyzsza bo to co wczoraj robil to zaloba. Marnowal takie akcje jakie by mozna powiedziec przecietny pilkasz zrobil by lepiej, a Manchester mozna powiedziec ze sie sam nie popisal, ale wygral i wygral zasluzenie, bo dlaczego miala by wygrac Barcelona ktora nie umie nawet 1 meczu wygrac z kims lekko lepszym od niej i siedzi na "chyba" 5 miejscu w lidze, a Manchester na 1 pozycji w Premiership, ale juz nie dlugo moze sie to zmienic czyt. Chelsea zrownala sie z nimi punktami. Wracajac do LM to wiadomo ze Chelsea wygra i wejdzie do finalu.
PS. Mozna podziekowac dla Xavi'iego wczorajszej asysty po ktorej Scholes piekne rotacja kopnal pilke do bramki ;>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiec czemu jest w języku Polskim a w nazwie po kropce jest .pl ? żydowska była by po hebrajsku (czy jaki oni tam maja) a po kropce było by .żydy , .jude czy coś tam.
GOOD NIGHT LEFT SIDE

Ostatnio edytowany przez Psychotata - 30-04-2008 o 14:48.
Psychotata jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 14:57   #3619
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Psychotata Pokaż post
Nie mowcie ze Barcelona grala lepiej ;> ogladalem 2 spotkania live i wynika z tego ze Barca nawet jak by weszla do finalu i to fartem to nic by nie strzelila. Jak to kumpel mojego ojca wczoraj podsumowal mecz: " Eto'o biegal jak nacpany, a Henry niedoje****" i tyle. Mozna powiedziec ze Messi nie ma z kim grac. Kiedy wczoraj dostawal pilke przechodzil odrazu po 4, podanie w pole karne ale kto to mial dokonczyc? Zacytuje Eto'o: "Jezeli do konca sezonu Barcelona nie zdobedzie zadnego tytulu mistrzowskiego, ODCHODZE!", wydaje mi sie ze sie wywyzsza bo to co wczoraj robil to zaloba. Marnowal takie akcje jakie by mozna powiedziec przecietny pilkasz zrobil by lepiej, a Manchester mozna powiedziec ze sie sam nie popisal, ale wygral i wygral zasluzenie, bo dlaczego miala by wygrac Barcelona ktora nie umie nawet 1 meczu wygrac z kims lekko lepszym od niej i siedzi na "chyba" 5 miejscu w lidze, a Manchester na 1 pozycji w Premiership, ale juz nie dlugo moze sie to zmienic czyt. Chelsea zrownala sie z nimi punktami. Wracajac do LM to wiadomo ze Chelsea wygra i wejdzie do finalu.
PS. Mozna podziekowac dla Xavi'iego wczorajszej asysty po ktorej Scholes piekne rotacja kopnal pilke do bramki ;>
Barcelona jest 3 w La liga. A co do Eto'o to czytaj uważniej, on to mówił o następnym sezonie i narazie nigdzie się nie przenosi...
Aha i jak dla ciebie ManU na Nou Camp zagrało lepiej niż Barca to wybacz ale nie skomentuje tego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ditto Pokaż post
No racja grała lepiej, szczególnie te idealne kontry zakończone kosmiczną ilością bramek, wszystkie stałe fragmenty zakończone najlepiej jak tylko mogły być... Co do strzałów z dystansu - tylko takie oddawali : o Co do Vidica - ławka rezerwowych jeszcze szersza... Przebudowa? Sprzedają Eto'o, Ronaldinho, Henry'ego, a na ich miejsce kupią dwa razy gorszych zawodników - gra całego zespołu będzie wyglądała jak za czasów gdy na bramce stał Rustu, a w ataku grali Kluivert i Saviola. Odgryzienie? O czym ty mówisz ^^ Ten mecz dla madrytańczyków czymś w rodzaju zysku z biletów.
Barcelona traci tylko kapitalne bramki : ]
Jesteś prorokiem? Skąd ty możesz wiedzieć kogo sprzeda i kupi Barcelona? Ronaldinho prawdopodobnie odejdzie, ale z Henrym nie wiadomo, na liście życzeń Barcy są tacy piłkarze jak Dani Alves czy fenomenalny Benzema...
Co do meczu z Realem to dla zawodników i kibiców "królewskich" jest czymś więcej niż zyskiem z biletów, zapewniam Cię.

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 30-04-2008 o 15:12.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 15:06   #3620
Psychotata
Użytkownik Forum

Psychotata's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok

Świat: Morgana
Domyślny

@up
No wiesz jezeli chodzi ci o ten rzut karny na Camp Nou ktory zmarnowal Ronaldo to przemysl to. Byla to "3 minuta" i byl pod wieeeeelka presja, gdyby to bylo w 20 minucie bylo by pewne ze Pokemon wyjmowal by pilke z bramki i Eto'o mowil ze odejdzie w tym sezonie bo niestety umiem czytac ;> ale dzisiaj przeczytalem, ze nie zamierza opuszczac Barcelony. I nie mow mi ze Barcelona gra lepiej od ManU bo to co oni na boisku wyprawiaja niestety, ale przechodzi ludzkie pojecie czyt. nie umieja dobrze zagrac pilki, co Messi zrobi to Eto'o zwali, Henry boi sie pilki bo to widac i nie chce mi sie dalej rozpisywac ale tak jest.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiec czemu jest w języku Polskim a w nazwie po kropce jest .pl ? żydowska była by po hebrajsku (czy jaki oni tam maja) a po kropce było by .żydy , .jude czy coś tam.
GOOD NIGHT LEFT SIDE
Psychotata jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 0, gości: 6)

Zasady postowania