|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Misiek Archer
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
![]() |
![]() Mój kolega był niedawno na PoI. Zamieścił screeny na swoim photobucket. Postanowiłem je oglądnąć...
Zaciekawiła mnie jedna, ciekawa, czarna chmurka w pasku, gdzie są wyświetlane np. Mana Shield lub że jesteś w ogniu itp. Moje pytanie brzmi: Czy ktoś wie, co oznacza ta chmurka? Oto obrazek: A to jest link do pełnego zdjęcia: http://s224.photobucket.com/albums/dd27/lamailv/?action=view¤t=UO0291.jpg |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Odbierało mu HP? Bo ja tak to go przeklneło
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Radze nie klikac w te linki i poczekac, az ktos to sprawdzi. Pierwszy i drugi link prowadza do tego samego gowna. Oczywiscie moge sie mylic.
Edit: Jednak sie mylilem. Niektore potwory z PoI " zatruwaja " w ten sposob. Jest to klatwa, ktora odbiera hp podobnie jak ogien czy trucizna. Lechista. Istnieje taka mozliwosc. Slyszales kiedys o czym takim, jak Exploit? ;s Oczywiscie jeszcze raz przypominam, ze mylilem sie co do tych linkow, i zwracam honor autorowi tematu. Poprostu cos mi sie pomylilo lub zle spojrzalem na linki. Ostatnio edytowany przez Explorer of Hell - 03-05-2008 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Nie ma to jak sie popisac ![]() @Topic Tez mi sie wydaje, ze to klatwa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Innominate
Świat: Aldora
|
![]() Byłem niedawno u kumpla na poi jak robil i wiem co to jest, to daje jeden z potworow w sealach ale juz nie wiem co chyba bones albo innego gowno to jest taki fild co on bierze coraz to wiecej hp az chyba do 200 czy 300 zalezy jak sie zainfekujemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() to klątwa, zadaje hity ze śmierci tak jak np. wand of decay, ale to jedyne co wiem, widzialem to na anglojęzycznym tibiawiki
@offtopik moze kto powiedziec ktore potwory robia takie cos jak z fieldy tylko że ze świętości(dazzled) albo zamrazaja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Kretyn... Nie da się zainfekować wchodząc w link..
![]() |