![]() |
#9001 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja na twoim miejscu bym niepokazywal ze mam 10 lat, bo to juz lekka porazka... gratuluje ci i spier****j najlepiej :> |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9002 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kost
problemy z tobą zaczęły się jak zabiłeś mojego rl za free wciągnąłeś w to pare osób wypłaciliście sie a ty oni spoko spoko a ty nadal swoje i tak całe nicmpajneliscie bo niechciałem z palczków ściągać ... Ja ci dupe lizalem, jeśli chodzi o ten pacc ?? Kpisz jak mogłem ci lizać dupe jak ty nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl ^^. a kto tego pacc zaltwil ;]?? Dobrze ze ty nie byles kozazk ale widzisz jak na tym wyszles ;] tyle odemnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#9003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Holland
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: DANERA
Poziom: 97
Skille: 67/32
Poziom mag.: 67
|
![]() cato idz zrob minetke okularnikowi non maxowi co na oczy nie widzi przez ten komputer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
|
![]() Pawelosso co ty k***a masz do Nona i Cato?
kiedyś tu chociaż ktoś po dodaniu ssow "gz" pisał a teraz?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeriel argano
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() klotnie klotnie i jeszcze raz klotnie
![]() ![]() Vartis gz adv ![]() ![]() dawajcie sski a nei sie klocicie ![]() ![]() bez offa ![]()
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9006 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Gildia: Insomniacs
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() @ Kłutnie....
Jak chcecie się kłucić to zróbcie sobie konferencje na gg, tlen etc... nie wiem co tam macie... To jest Topic do zdjęc... ~Anu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9007 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Non to byl moj best rl ale mnie keyloggiem probowal hacknac nawet sie przyznal z non maxa mam ss ;] noto nie moja wina dalem ss vuco i go kickneli a ze ten po mojej mamie jezdzil a cato mu pomagal to bede po nich jezdzic do ciebie nic nie mam spoko ziom jestes cya Ostatnio edytowany przez Pawelosso_14 - 03-05-2008 o 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9008 |
Użytkownik Forum
|
![]() @vartis
pawelosso ma 9 lat, igonre sory pawelosso już taki się urodziłem nnaprawde niechce się z tobą wyzywać ![]() tylko nie wiem co ty mi tu z non maxem wyskakujesz? ;/ jeśli chodzi ci o to że nastraszyłeś nona i się wypłacił to nie jest moja sprawa i możesz mi wierzyć że jakby mi o tym wspomniał to by nie zapłacił ![]() ![]() ![]() nie pisałem tu z pół roku ale teraz mam troche czasu więc zaczne ![]() ![]() edit no tak tak te twoje ssy, ahh ile razy to słyszałem ![]() Ostatnio edytowany przez Fathit - 03-05-2008 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9009 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
niestety nom mam 9 lat czyli non max tez ma 9 lat ale on straszy ze jak przyjade do polski to jego koledzy mi najebia aubsahushasuhasu noto nie wiem kto tu miesza tibie z rl life ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Świat: ;-)
![]() |
![]() ;p : DDD nic nic
Ostatnio edytowany przez LK. - 03-05-2008 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() kto mowil ze mam bana?
![]() 15:42 Druid Philip [125]: Witamy. 15:43 You see yourself. You are an elder druid. You are Awaken of the Insomniacs (Sir Killer Krazy). Ban byl pomylka cipa ![]() Date Description Days Start End May 03 2008 Compensation for unjustified banishment 1 Jun 24 2008 Jun 25 2008 ^nawet pacc oddali Xd Ostatnio edytowany przez Phil128 - 03-05-2008 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Imię: Moria
Gildia: One Five Seven
Poziom: 137
Skille: 100set
Poziom mag.: pi
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
![]() 21:39 Zeriel Argano [87]: 2-2 for Celtic Ostatnio edytowany przez kuszczyx - 03-05-2008 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Konin
Imię: Sapr
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9015 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Świat: Celesta
|
![]() @Moria
Niezly hack Your depot contains 700 items. xD edit @pawellosso&Mitina Wy*******ac stad! NIE GRASZ NIE PISZ EASY! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9016 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezniszczalny widze ze masz duzo do gadania o.O
Gralem pewnie dluzej na danerze niz ty, jesli wogole grales, bo masz celesta napisane i na emeryturze wiec wynika z tego, ze takze niegrasz, wiec piszesz to sam do siebie-czyli jestes bardzo madry...<ironia> =) i zawsze moge grac wiec m***a i odpier*** sie odemnie @Fathit niewiem czy ty czytac nie umiesz czy cos ale przeczytaj jeszcze raz post pawelossa a pozniej swoj i pomysl =)), a non max to byl/jest noobem bo straszyl low lvl dedem zawsze =) i zapewne tez bym padl od niego na low lvlu gdyby nie moj ziomek Draker :> (ale to bylo dawnoo temu) Ostatnio edytowany przez Mitina - 03-05-2008 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9017 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oj dziweczko pierw pomysl co piszesz bo ja tu gram to nie pisz ze nie gram ,,l,, ty s*******aj na celeste to thread only danera jak cie w przedszkolu czytac nienauczyli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9018 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Świat: Celesta
|
![]() Pawellosso
wiecej wiem o tobie niz ci sie zdaje, jestes kozak w gebie. jesli masz tyle lat co podaja to po huj tu sie w*******asz nie nauczyli cie ze dzieci glosu nie maja? btw. w ktoryms poscie napisales ze komus tam mama kupila chara na allegro. I KTO TO MOWI!!! sam kupywales alphanda na allegro i kurwa co teraz powiesz jak sie wytlumaczysz?!?!? jestes najbardziej zalosnym dzieckiem jakie kiedykolwiek widzialem ZAL! idz stad w pizdu. moze i gram na danerze ale chce byc anonimowy i co zabronisz mi? Co zabijesz mnie? Buahahahahahah zAl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9019 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9020 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Konin
|
![]() @Joe
huj wie skąd ty sie własnie tu wziołeś a jedziesz innych którzy grają tu długo i z łaski swojej wy*******aj a nie kurwa kozakujesz na forum a co do tego Alphanda to on nie kupił na allegro tylko sie wymienił na tibi i huja wiesz a sie mądrzysz
Yours,OkO Ostatnio edytowany przez YoursOkO - 03-05-2008 o 19:51. |
![]() |
![]() |