|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
|
![]() Siema
Grałem w Tibie 1,5 roku, ale teraz miałem około roku przerwy. I chciałem sobie pograć na pvp-enforced. Na jaki server iść ? Dolera czy Inferna ? I druga sprawa, jaką profesje mam wziąść, bo trochę się pozmieniało i nie wiem co wybrać. Nie chodzi mi o profesje najlepszą i najłatwiejszą, jaką za moich czasów był sorcerer, ale o profesje, którą będe mógł trochę expić i łatwo zabijać ludzi i nie wiem jak jest ze skillowaniem na pvp enfo, bo jeśli skille spadają przy śmierci, a rosną równie wolno jak na normlanych serwerach to palek lub knight odpadają chyba. Proszę o sensowne i poparte argumentami odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najlepiej weź druida albo sorcerera na wyższym levelu strasznie wymiatają sd etc.
![]() A czy wybrać Dolerę czy Infernę to nie mam zdania bo nie gram na tych światach Ostatnio edytowany przez Maciekxd - 03-05-2008 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Jeżeli umiesz grać (tzn. nie padasz często, nie panikujesz przy ataku PK, wiesz gdzie i jak szybko expić itd.) to nawet niezły jest palek, bo na wysokim lvl lepiej się broni i taniej atakuje niż mag, w dodatku z nieiwelką różnicą.
Mag chyba najlepszy, ale "powody ale" wymieniłem wyżej. Knight po prostu odpada. Servery układają się tak: Dolera - z jednej strony brak ataku pl, ale za to są brazole, więcej lagów, Inferna - odwrotnie jak wyżej, mniej lagów, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() dolera
więcej brazoli=więcej free fragów
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
|
![]() Dzięki za odpowiedzi, zastanowię się jeszcze nad tym powrotem do Tibii, bo trochę szkoda czasu, a wiem, że jak wróce to mnie bardzo wciągnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Wybierz palka. Na swiatach pvp-enforced sprawdza sie znakomicie. Tani exp, nie potrzeba duzych skili czy swietnego eq. Na wiekszym lvlu trudny do ubicia ze wzgledu na spirit potiony i assassin starki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuje Dolere
Pooglądaj sobie screeny z dolery w temacie Dolera Thread |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widac ze ch*** wiecie o dolerze panowie co pisali wyzej, durni br na pvp enforced?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dużo wiem o dolerze bo tam gram.
Fakt nie grają tam Br tylko meksyki i Kanadyjczycy. I jest obecnie między nimi wojna. |
![]() |
![]() |