![]() |
#6881 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shining Tomeq
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6885 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieje że mój elokwentny sposób wymowy dotrze do ciebie a więc : Drogi E-pozero-debilo-Ciulu ;/ robisz z siebie pośmielisko stosując modne dla pseudo-komików i jak to pewien ktoś okrreślił "osiedlowych pajacy" zabiegi związane z poprawą stanu licznika "bycia fajnym" typu celowe kaleczenie polszczyzny <jak pchełka już kiedyś napisał wcale nie zabawne> czy pisanie tekstów z których ni tu płakać ni się śmiać i które aż mnie "kują" w oczy jak wbijam od czasu do czasu tu to się w związku z tym przy*******am bo jak każdy wie co za dużo to nie zdrowo ... zauważam lekką nutke frustracji i brak pomysłu na sensowne napisanie czegoś w twoim poście ... po prostu zakończ ten bezsensowny bełkot 12-latka !!! ;] aa i do tych o tym wieku ... no sry ludzie ja jestem za albo chociaż niech jakieś testy na inteligencje lub zrównoważenie psychiczne wprowadzą bo cieżko będzie jak dalej bedzie tak szło ... ... tak kłóce sie i nie piszcie "znowu sie kłócicie" bo to i tak nic nie zmieni kłótnie zawsze były i będą i przypuszczam że mieliście ich w grze czy na forum nie mało ... ? n/c do odp tego ... żeeby nie było ... : OLD SCHOOL ;] ![]()
R.I.P 25 August 2008 Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 04-05-2008 o 20:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6887 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do gwałcenia matki to totalne przegięcie. Rodziców możesz wyzywac kolegom(Bo celownik liczby mnogiej)[By Ortograf mastah] w piaskownicy :S Ja nie pchła ale zrobie to za niego: Pan Barosa. ![]() Ostatnio edytowany przez Sereek_ - 04-05-2008 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
#6888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Wahu Pall
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Dobra przestańcie sie już klucić, chciałem pokazać jakim Barosa jest fajerem. Ja tam mam jednego qmpla co ma 12 lat, ale zachowuje sie normalnie(nie szpanuje przed innymi). Chciałem być z Barosą w jednej gildi, ale widzę, że to jest niemożliwe, chciałem go po prostu ignorować, ale ten musiał zaszpanować i najeżdżać na mnie na guild chacie.
22:21 Wahuraydd Xafen [77]: kto cie robil homer? 22:22 Franio Of Homera [16]: kolega ------------------------------------ 12:00 Anumisek [82]: dalbys murzynowi dupy za talerz zupy ? 12:01 Zwidek [175]: nie ? 12:01 Anumisek [82]: a za co bys dal ? 12:01 Zwidek [175]: lol.. za nic 12:01 Anumisek [82]: hehe dobry jestes xD za darmo dajesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6889 |
Guest
|
![]() @Wahurayd
Teraz widzisz kto cie jechał. |
![]() |
![]() |
#6890 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sir Cossack
Gildia: Hell Owners
![]() |
![]() Piszemy kolegom (celownik liczby mnogiej), a jezeli to bylo specjalnie, to jest to jeszcze bardziej zalosne niz gdybys popelnil blad.
![]() |
#6892 |
Guest
|
![]() Znalazł się mister ortograf. Mój błąd to fakt i co? Takie straszne?
|
![]() |
![]() |
#6893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Juzio Spoko Gosc
Profesja: Druid
Gildia: brak
Poziom: 60
Poziom mag.: 52
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ja jestem fajny i sie niekłóce i za to Calfre mnie kocha <333 ;**
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6895 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() Cytuj:
jak dla mnie to obydwaj robicie z siebie posmiewisko on tym sapaniem a ty wyzywaniem od 12 latkow (co tez jest ostatnio zajebiscie modne) i ten wyklad mmm i te madre slowa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Wolin
Imię: Misiek'Snajper
|
![]() trzeba złożyć propozycje do załogi forum.tibia.pl aby zmienili nazwe z only honera na only kłótnie on honera
niewiem dlaczego ale te kłónie zaczynają mi się podobać to chyba przyzwyczajenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6897 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Heppi Chinol
Gildia: Arabstcy Hitmani
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
u mnie to samo xDDD
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6898 |
Zbanowany
|
![]() Pff
Chciałem końca kłótni, jednak ludzie muszą się wyżywać się na tym biednym 13 (nie 12) latku jeszcze dalej. Nie powiedziałem "Twoja stara pierze w rzece", tylko spytałem się co takiego wielkiego zrobiłem Cezarowi że mnie wyzywa. A pan Wahuy po tym jak mnie zobaczył w gildii od razu zadał pytanie "Co to dziecko tu robi?" Pozatym : Kto pierwszy rozpoczął kłótnie?? Napewno nie ja. Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#6899 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Wpisy bloga: 1
Imię: Aerie
Profesja: Elder Druid
Gildia: Seventh Kingdom
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() Może przestańcie się już kłócić, bo bany zarobicie na forum za takie zachowanie, a po drugie zamkną nam forum (tak jak neranie) i będzie figa z makiem a nie only honera. Szkoda by było.
Btw lvl ![]()
![]() |
#6900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Wolin
Imię: Misiek'Snajper
|
![]() jeszcze nigdy nie widziałem żeby ten topic był zamknięty czy byłby to pierwszy raz??;p
|
![]() |
![]() |