![]() |
#261 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
|
![]() Cytuj:
Hiho Hiho Floov wraca na forum.tibia.pl =) Kiko lubie cie ale czasem piszesz takie pierdoly ze az sie czytac niechce masz problem do Chrisa ze niema honoru itp(przynajmniej tak mi mowiles na gg) ale powiedz mi czy to TGK ma honor o*******ajac mu postac ? o sobie niewspomne ![]() ""nie nawidze"" pisze sie razem Kuszniku =) Gl na maturze z polskiego haha :* |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
|
![]() Jakos nie pisze w tym roku matury i mialem z probnej 25% to nei tak zle XD
pozatym nie ja mowie ' my poszli' i 'my wyszli' tgk i honor czemu całe tgk skoro gildia ma okolo 10 czlonkow z tgk a reszta jest z poza wiec o czym ty mowisz, sam wiesz ze ja nie przylozylem palca do tego by jebnac zadnemu z was chara wiec co do mnie nie macie sie czego czepnac. (jesli chodzi o chrisa nawet sie nie udzielilem potem stwierdzilem ze dobrze sie stalo bo myslal ze jest kims a co do ciebie valorku bronilem cie do konca). "Tak czy inaczej predzej czy pozniej sie przekonasz ze juz nic nie bedziesz mogl mi zrobic." <<< tak jak nie mogl ci nic zrobic Samozlo dobrze wiesz ze gdyby nie punishment i potem oven i m.in nasze interwencje w tym kierunku byś byl zgnebiony przez yonga i samozlo wiec to ty jestes nikim i bedziesz nikim, za bardzo cie albert rozpieszczal na co zwracalismy mu uwage i co sie z toba stalo ? okazalo sie ze stales sie nie wiadomo jaki to wielki kozak w tibi. Kiedys tak krzyczales ze tylko tgk tu decyduje i ze niemasz prawa glosu a potem wypisujesz domnie ze ty jestes ustawiony a ja bylem i jestem tylko pionkiem. najsmieszniejsze jest to ze co ktos mial hacka badz ktos komus wisial chajs to ty darles sie najglosniej i sie smiales a sam ojebales 1/2 osob (w tym wielu naszych znajomych )( i wlasnych 'kumpli' z bohni) w tibi + ojebales membersow gildi ktora wyprowadzila cie na prawie szczyt mozliwosci tego servera + jechales w dupe i robiles w huja Alberta ktory ci ufal bardziej czasem niz nam i traktowal jak brata wiec stwierdzam ze ty nie masz kolegow poza valorem i pegonem bo kazdego innego jebniesz w dupe i tak. I szkoda czasu na takich ludzi valor wiesz jaka byla sytacja w tym ze chris stracil sova ripiego i wisial chajs innym mial 700k juz po kupnie lapy do addonu i niechcial nic nikomu oddac wiec wcale sie nie dziwie ze ludzie typu ripi ktorych chris zawsze wyzywal i mial w dupie wielmozny pan jebneli mu chara (to bylo sotrzezenie ale oczywiscie chris odrazu poszedl plakac przy kompie i wyzywac all do okola hah) wiec chris jest sam sobie winnien na temat utraty chara. tak btw to byl twoj 3 odskok w zla strone i do 3 razy sztuka wkoncu ci sie oberwalo jak nalezy chrisku
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 05-05-2008 o 02:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za charem nie placze bo kasy mam pod dostatkiem i sie przyzwyaczilem do strat.Jeden char w ta czy w droga , co za roznica
Wazne ze mam chara do klepy i fraguje osobe ktora ojebala valora ;] Tak , obrazielm sie bo nie bede sobie pozwalal zeby ktos taki jak ripi ktory nie umie w ta gre grac zmienil mi passy. Bolter jak tam , sprzedales swoje 5 demon armow? Po co zgrywasz kozaka na trade skoro ledwo masz na blesy, chyba ze sie zmienila sytuacja ,ktos mial haka i haker wyslal wszystkie itemy do ciebie!! Tak to ja bolter , dzien po tym jak przegralem z okmonem 1kk dostaje jego pasy na klepe i nagle okmon dostaje haka a itemy laduja w moim depo yea veri funy |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Zajebista piosenka:
Dedykowane tym, co na koncertach nie piszczą. To pismo od serca nie popeka. Zjawisko kurestwa, ognisko nakręca rykowisko. Każdy mi byłby bratem tak naprawdę chcąc zabłysnąć. To wyszło z czasem, jasno jak wokal na patel. Wypłatę zgarnął Kuksu, eksplodował krater słów. Poszły pięści, nie wymagam byś oddawał cześć mi. Zdrada to zdrada, to też nie mój werdykt ziom. Był pewnien zespół charakter zespuł sześciu. Trzech jest OK trzech raczej skreśl już. Na huj sie napinacie na forum co wy nie mozecie? Mowisz ze bolter hakowal itp. "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". I podejrzewam ze ty napewno taki czysty nie jestes zią!
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() HAHAHA !!! Bóóó
Znowu pierdolicie na tym Forum^.^ A tacy wielce kumple byli Wizz Bolter itp itd^.- Co z tego wynika? Heat o*******a każdego nawet swoich membersów (kumpli)^.- Aha...I Wizz kasy nie ma? xDDDD To miał być dowcip tak? ![]() I przestańcie pieprzyć tutaj smuty i jedna jak i druga strona niech wyjdzie na opena...a nie to co zawsze.....open raz na tydzień aktualnie jest.... (chyba) Dlatego kocham Harmonie hahaha (joke) xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja wtedy bedac retired wiem, ze to ryba ojebal tomiego + twoj domek mario, wiec nie wiem po co te napinki na ten temat rotfl
ps. co do bycia 'pionkiem' przez kika, jest bodajze 3 osoba pod wzgledem 'waznosci' w gildi, niezly pionek co? nosie masz cos do edgara mordo xd? btw. forum.tibia.pl <3
LEGIA WARSZAWA Ostatnio edytowany przez Miku - 05-05-2008 o 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Valor ;*
A ja mam na was wyjebaneeeeeee ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku
Czesc jestem chris mialem hacka oczywiscie to bolter tak to na pewno on ojebal swojego rla i mnie bo on jest wazniejszy niz ja to musze jego oskarzyc, co z tego ze mial do mnei pasy przez kupe czasu akurat teraz mnie hacknal tak to on!!! Elvaka Mial hacka mialem passy i co tak ot napewno ja Clen mial mialem passy i co Tez to napewno ja Okmon mial hacka (tak dzien po tym jak dostalem passy i jak przegralem 1kk w kostke ) i jego itemy wyladowaly w moim depo i ja wiem kto poza mna i rammsym mial passy wiec jak to ja bym hacknal po co bym mial mu oddawac te itemy mimo iz ramsy powiedzial ze tylko my 2 mamy ? moglem miec 400k+ ale wolalem oddac kumplowi to co wyladowalo w moim depo. Jak chcialbys wiedziec ci ludzie mimo wszystko dalej mi ufaja bardziej niz kto kolwiek tobie. I to ze masz kupe chajsu naprawde nikogo nie obchodzi mozesz miec tyle co cortez ale pamietaj ze ludzie tu ci nie popuszcza za to ze jestes taka ciota. i tak jak miku napisal retired Teameta po twoim hacku i jego sell chara za 2500zl pustego 150 rp wygladalo dziwnie ale ty dalej slepo uwazasz ze to ja szkoda ze nie mialem chajsu i bylem biedny ale pamietaj ze ja z gildiowego nie wzielem ani grosza a ty dzieki łasce innych dostales 800k na levelowanie chara mimo ze przed tem 2 razy poleciales w huja. Mysl dalej o sobie a na dobre ci wyjdzie. Co do ciebie Vilum jak grasz to uwazaj bo chris Nawet swoich rli z bohni o*******al wiec uwazam ze przy dobrej okazji wrazie przegranego wara pierdolnie nie 1 z waszej gildi. A co do okradania membersow i rookowania ich Iw robilo to samo wiec co tu porownywac?
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do haka okmona to co miales zrobic skoro wszystko wskazywalo na ciebie?
Nawet twoi rl sie smiali z ciebie ze go ojebales. n/c Kiśla tez nie ojebales? ![]() All mowili ze to tgk mnie ojebal wiec bede sie tego trzymal a nie twojej wersji ktora zmienia sei z dnia na dzien. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Smiali sie z tej sytuacji a nie ze mnie Kiśla ojebal pan uszaty tyle ze u mnie w domu. A all ktorzy ci to mowili to pewnie vedoor ,buncek,old luksay i ci ktorzy wiedzieli ze nie maja nic do powiedzenia w oven bo w nim decydowal tgk team (sami jak 1 raz odeszliscie plakaliscie w tej grupie osob ze tgk tylko decyduje i nie macie prawa glosu wiec dlatego all (tzn tych ktorych sluchales co byli po twojej stronie i tez nienawidzili tgk teamu ) mowili ze to tgk) Naszczescie juz z nami nie jestes i 3/4 gildi sie ucieszylo jak huj ze juz cie niema nie byles warty zadnego zainteresowania badz pomocy i bynajmniej ja zaluje ze kiedys ci pomoglem badz bylem twoim "friendsem"
To co łączy nas to Gniew oparty na Każdym z was. TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki) Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal Rammzy & Oven/Heat Till the End. Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 05-05-2008 o 14:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dalej zwalaj na kogos innego ;]
Pomagales mi i sobie wzales 4kk z domku za to ;> Zreszta zawsze wolalem ta druga strone i nie zaluje ze po tej teraz jestem ![]() Sardy slay w piecu ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Kiko to moj boss, moj guru, moja niunia, ja kochac kiko, on nie kochac mnie, kiko nie byc pionkiem, kiko byc kims :O ja byc nikim :O....
Jezu ludzie znowu zaczynacie niepotzrebne klótnie na forum ![]() ![]()
![]() |
#273 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Your Vilum xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Poziom: 121
|
![]() Ja tylko napisze jedno:deda Sebola tak nie zostawie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Imię: Patrykol Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 112
|
![]() @Miku and Kiko
Nie piszcie takich glupot na forum ze to Ryba ojebal cos Wizzowi hackujac tym samym Alberta , bo to sa tylko przypuszczenia WASZE. A jesli jest na to jakis dowod chcialbym go zobaczyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() >>>ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku
Tak to ja witam dzień dobry! >>>Kiśla ojebal pan uszaty tyle ze u mnie w domu. EHOEHOEHAUHEYHUAEHUASHASUHSA ;D... I skończcie pierdolić że Oven to Oven tamto .... OVEN to był za czasów mojej jakże prze*****aszczo hujowej dyktatury kiedy kiko z floovem przynosili mi ręczniczki a ja sobie popijałem jakże przewypierdolistyczne drineczki ![]() Btw.: Seq i jego potańcówy po Owocach lasu "Mocnych" XD!!!!!! Edit: Chris podaj mi passy bo musze sprzedać postać żeby wyrwać sikorke... mam następną na oku :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jezu, co na tym forum się wyprawia... o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHHA O KURWA!!!!!!!!!! Spadłem z krzesła hahahaha!!!! Ja tam zawsze wyrywałem na Viluma^.^ Przykład: Yo lalka....Nazywam sie Master Vilum mam 120 Msa na Titani ^.^ Pokręcimy? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
![]() |
![]() Cytuj:
@ Vilum. Pozwol ze Ci przypomne nasza rozmowe na temat wizza po hacku Templerr'a - "ale na chrisa i tak juz poluja wiec moze miec niedloogo gosci" ( ciagle mam ss z ta rozmowa ![]() A teraz Wizz to Twoj best przyjaciel ktoremu zawsze pomozesz?; o
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi Ostatnio edytowany przez Scroopy - 05-05-2008 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |