Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-05-2008, 01:28   #261
Floov
Użytkownik Forum

Floov's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia

Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltero1989Kiko Pokaż post
hmm nazywam sie starorzytny bolciarz XD
mam miliardy lat spie z rammsym w 1 grobowcu

cos o mnie :
lubie schabowe,rybe,slodycze , grac w csa i tibie i cisnac malego gnoma i edgara zlamanego pączka aka Miku

nie nawidze :
pana satinii no life system mu sie zarzucil gdy stary mu zajebal szpadlem w leb i teraz dzien w dzien budzi sie o 5 rano zeby poexpic bo bez kompa zyc nie moze XD

walcze bo chce bys bogaty i miec very very much ppls jako kolegow bo my robimy trapy i my dedamy very very much ludzi xD

NUdzi mi sie

Hiho Hiho
Floov wraca na forum.tibia.pl =)
Kiko lubie cie ale czasem piszesz takie pierdoly ze az sie czytac niechce masz problem do Chrisa ze niema honoru itp(przynajmniej tak mi mowiles na gg) ale powiedz mi czy to TGK ma honor o*******ajac mu postac ? o sobie niewspomne czy wy robicie trapy ? LOL od kad bylem w tym gownie(HEAT) prawie nigdy niezrobilismy zadnego trapa a nawet boat trapa.
""nie nawidze"" pisze sie razem Kuszniku =) Gl na maturze z polskiego haha :*
Floov jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-05-2008, 02:30   #262
Boltero1989Kiko
Użytkownik Forum

Boltero1989Kiko's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Heat
Poziom: 147
Skille: 97
Poziom mag.: 23
Domyślny

Jakos nie pisze w tym roku matury i mialem z probnej 25% to nei tak zle XD

pozatym nie ja mowie ' my poszli' i 'my wyszli'

tgk i honor czemu całe tgk skoro gildia ma okolo 10 czlonkow z tgk a reszta jest z poza wiec o czym ty mowisz, sam wiesz ze ja nie przylozylem palca do tego by jebnac zadnemu z was chara wiec co do mnie nie macie sie czego czepnac. (jesli chodzi o chrisa nawet sie nie udzielilem potem stwierdzilem ze dobrze sie stalo bo myslal ze jest kims a co do ciebie valorku bronilem cie do konca).

"Tak czy inaczej predzej czy pozniej sie przekonasz ze juz nic nie bedziesz mogl mi zrobic."

<<< tak jak nie mogl ci nic zrobic Samozlo dobrze wiesz ze gdyby nie punishment i potem oven i m.in nasze interwencje w tym kierunku byś byl zgnebiony przez yonga i samozlo wiec to ty jestes nikim i bedziesz nikim, za bardzo cie albert rozpieszczal na co zwracalismy mu uwage i co sie z toba stalo ? okazalo sie ze stales sie nie wiadomo jaki to wielki kozak w tibi.
Kiedys tak krzyczales ze tylko tgk tu decyduje i ze niemasz prawa glosu a potem wypisujesz domnie ze ty jestes ustawiony a ja bylem i jestem tylko pionkiem.

najsmieszniejsze jest to ze co ktos mial hacka badz ktos komus wisial chajs to ty darles sie najglosniej i sie smiales a sam ojebales 1/2 osob (w tym wielu naszych znajomych )( i wlasnych 'kumpli' z bohni) w tibi + ojebales membersow gildi ktora wyprowadzila cie na prawie szczyt mozliwosci tego servera + jechales w dupe i robiles w huja Alberta ktory ci ufal bardziej czasem niz nam i traktowal jak brata wiec stwierdzam ze ty nie masz kolegow poza valorem i pegonem bo kazdego innego jebniesz w dupe i tak. I szkoda czasu na takich ludzi

valor wiesz jaka byla sytacja w tym ze chris stracil sova ripiego i wisial chajs innym mial 700k juz po kupnie lapy do addonu i niechcial nic nikomu oddac wiec wcale sie nie dziwie ze ludzie typu ripi ktorych chris zawsze wyzywal i mial w dupie wielmozny pan jebneli mu chara (to bylo sotrzezenie ale oczywiscie chris odrazu poszedl plakac przy kompie i wyzywac all do okola hah) wiec chris jest sam sobie winnien na temat utraty chara.

tak btw to byl twoj 3 odskok w zla strone i do 3 razy sztuka wkoncu ci sie oberwalo jak nalezy chrisku

TGK team (tgk ,praga ,grchw,goclawek,suwalki)
Albert-Scroop-Xiro-Miku-Skrzat-Pyro-Pawello-Ripi-Date-Rockton-Seq-Czekal
Rammzy & Oven/Heat Till the End.

Signed 100lica _/ Targówek _/ Kiko

Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 05-05-2008 o 02:35.
Boltero1989Kiko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 03:03   #263
Wizz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2007

Imię: Wizzard
Domyślny

Za charem nie placze bo kasy mam pod dostatkiem i sie przyzwyaczilem do strat.Jeden char w ta czy w droga , co za roznica
Wazne ze mam chara do klepy i fraguje osobe ktora ojebala valora ;]
Tak , obrazielm sie bo nie bede sobie pozwalal zeby ktos taki jak ripi ktory nie umie w ta gre grac zmienil mi passy.
Bolter jak tam , sprzedales swoje 5 demon armow? Po co zgrywasz kozaka na trade skoro ledwo masz na blesy, chyba ze sie zmienila sytuacja ,ktos mial haka i haker wyslal wszystkie itemy do ciebie!!
Tak to ja bolter , dzien po tym jak przegralem z okmonem 1kk dostaje jego pasy na klepe i nagle okmon dostaje haka a itemy laduja w moim depo
yea veri funy
Wizz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 09:01   #264
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Zajebista piosenka:
Dedykowane tym, co na koncertach nie piszczą.
To pismo od serca nie popeka.
Zjawisko kurestwa, ognisko nakręca rykowisko.
Każdy mi byłby bratem tak naprawdę chcąc zabłysnąć.
To wyszło z czasem, jasno jak wokal na patel.
Wypłatę zgarnął Kuksu, eksplodował krater słów.
Poszły pięści, nie wymagam byś oddawał cześć mi.
Zdrada to zdrada, to też nie mój werdykt ziom.
Był pewnien zespół charakter zespuł sześciu.
Trzech jest OK trzech raczej skreśl już.

Na huj sie napinacie na forum co wy nie mozecie? Mowisz ze bolter hakowal itp. "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". I podejrzewam ze ty napewno taki czysty nie jestes zią!
stary 05-05-2008, 09:23   #265
Vilumek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2008

Domyślny

HAHAHA !!! Bóóó

Znowu pierdolicie na tym Forum^.^

A tacy wielce kumple byli Wizz Bolter itp itd^.-

Co z tego wynika? Heat o*******a każdego nawet swoich membersów (kumpli)^.-

Aha...I Wizz kasy nie ma? xDDDD To miał być dowcip tak? To tak samo jak ja bym nie miał bota xDDDD

I przestańcie pieprzyć tutaj smuty i jedna jak i druga strona niech wyjdzie na opena...a nie to co zawsze.....open raz na tydzień aktualnie jest.... (chyba)

Dlatego kocham Harmonie hahaha (joke) xDD
Vilumek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 10:01   #266
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

ja wtedy bedac retired wiem, ze to ryba ojebal tomiego + twoj domek mario, wiec nie wiem po co te napinki na ten temat rotfl

ps. co do bycia 'pionkiem' przez kika, jest bodajze 3 osoba pod wzgledem 'waznosci' w gildi, niezly pionek co?

nosie masz cos do edgara mordo xd?

btw. forum.tibia.pl <3

Ostatnio edytowany przez Miku - 05-05-2008 o 10:02.
Miku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 11:26   #267
Skrzatorr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k

Imię: Smuggler~
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
Domyślny

Valor ;*

A ja mam na was wyjebaneeeeeee ;D
Skrzatorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 12:35   #268
Boltero1989Kiko
Użytkownik Forum

Boltero1989Kiko's Avatar

Domyślny

ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku

Czesc jestem chris mialem hacka oczywiscie to bolter tak to na pewno on ojebal swojego rla i mnie bo on jest wazniejszy niz ja to musze jego oskarzyc, co z tego ze mial do mnei pasy przez kupe czasu akurat teraz mnie hacknal tak to on!!!
Elvaka Mial hacka mialem passy i co tak ot napewno ja
Clen mial mialem passy i co Tez to napewno ja
Okmon mial hacka (tak dzien po tym jak dostalem passy i jak przegralem 1kk w kostke ) i jego itemy wyladowaly w moim depo i ja wiem kto poza mna i rammsym mial passy wiec jak to ja bym hacknal po co bym mial mu oddawac te itemy mimo iz ramsy powiedzial ze tylko my 2 mamy ? moglem miec 400k+ ale wolalem oddac kumplowi to co wyladowalo w moim depo.

Jak chcialbys wiedziec ci ludzie mimo wszystko dalej mi ufaja bardziej niz kto kolwiek tobie. I to ze masz kupe chajsu naprawde nikogo nie obchodzi mozesz miec tyle co cortez ale pamietaj ze ludzie tu ci nie popuszcza za to ze jestes taka ciota.

i tak jak miku napisal retired Teameta po twoim hacku i jego sell chara za 2500zl pustego 150 rp wygladalo dziwnie ale ty dalej slepo uwazasz ze to ja szkoda ze nie mialem chajsu i bylem biedny ale pamietaj ze ja z gildiowego nie wzielem ani grosza a ty dzieki łasce innych dostales 800k na levelowanie chara mimo ze przed tem 2 razy poleciales w huja. Mysl dalej o sobie a na dobre ci wyjdzie.

Co do ciebie Vilum jak grasz to uwazaj bo chris Nawet swoich rli z bohni o*******al wiec uwazam ze przy dobrej okazji wrazie przegranego wara pierdolnie nie 1 z waszej gildi. A co do okradania membersow i rookowania ich Iw robilo to samo wiec co tu porownywac?

stary 05-05-2008, 14:26   #269
Wizz
Użytkownik Forum

Domyślny

Co do haka okmona to co miales zrobic skoro wszystko wskazywalo na ciebie?
Nawet twoi rl sie smiali z ciebie ze go ojebales. n/c
Kiśla tez nie ojebales? Kolesia z ktorym siedziales rok na ts i sie nawet do tego przyznales.Juz nie mowie o kirshnie ktory ma moje 3kk na roznych serwach i nic o nich nie mowil.
All mowili ze to tgk mnie ojebal wiec bede sie tego trzymal a nie twojej wersji ktora zmienia sei z dnia na dzien.
stary 05-05-2008, 14:32   #270
Boltero1989Kiko
Użytkownik Forum

Boltero1989Kiko's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz Pokaż post
Kiśla tez nie ojebales? Kolesia z ktorym siedziales rok na ts i sie nawet do tego przyznales.Juz nie mowie o kirshnie ktory ma moje 3kk na roznych serwach i nic o nich nie mowil.
All mowili ze to tgk mnie ojebal wiec bede sie tego trzymal a nie twojej wersji ktora zmienia sei z dnia na dzien.
Nie nie wszystko wskazywalo na mnie tylko ty wskazywales na mnie jak zawsze bo nic innego nei mogles mi zrobic.

Smiali sie z tej sytuacji a nie ze mnie

Kiśla ojebal pan uszaty tyle ze u mnie w domu.

A all ktorzy ci to mowili to pewnie vedoor ,buncek,old luksay i ci ktorzy wiedzieli ze nie maja nic do powiedzenia w oven bo w nim decydowal tgk team (sami jak 1 raz odeszliscie plakaliscie w tej grupie osob ze tgk tylko decyduje i nie macie prawa glosu wiec dlatego all (tzn tych ktorych sluchales co byli po twojej stronie i tez nienawidzili tgk teamu ) mowili ze to tgk)

Naszczescie juz z nami nie jestes i 3/4 gildi sie ucieszylo jak huj ze juz cie niema nie byles warty zadnego zainteresowania badz pomocy i bynajmniej ja zaluje ze kiedys ci pomoglem badz bylem twoim "friendsem"

Ostatnio edytowany przez Boltero1989Kiko - 05-05-2008 o 14:35.
stary 05-05-2008, 15:24   #271
Wizz
Użytkownik Forum

Domyślny

No dalej zwalaj na kogos innego ;]
Pomagales mi i sobie wzales 4kk z domku za to ;>
Zreszta zawsze wolalem ta druga strone i nie zaluje ze po tej teraz jestem
Sardy slay w piecu ;d
stary 05-05-2008, 15:41   #272
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Kiko to moj boss, moj guru, moja niunia, ja kochac kiko, on nie kochac mnie, kiko nie byc pionkiem, kiko byc kims :O ja byc nikim :O....

Jezu ludzie znowu zaczynacie niepotzrebne klótnie na forum

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 15:57   #273
Vilumek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltero1989Kiko Pokaż post
ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku

Czesc jestem chris mialem hacka oczywiscie to bolter tak to na pewno on ojebal swojego rla i mnie bo on jest wazniejszy niz ja to musze jego oskarzyc, co z tego ze mial do mnei pasy przez kupe czasu akurat teraz mnie hacknal tak to on!!!
Elvaka Mial hacka mialem passy i co tak ot napewno ja
Clen mial mialem passy i co Tez to napewno ja
Okmon mial hacka (tak dzien po tym jak dostalem passy i jak przegralem 1kk w kostke ) i jego itemy wyladowaly w moim depo i ja wiem kto poza mna i rammsym mial passy wiec jak to ja bym hacknal po co bym mial mu oddawac te itemy mimo iz ramsy powiedzial ze tylko my 2 mamy ? moglem miec 400k+ ale wolalem oddac kumplowi to co wyladowalo w moim depo.

Jak chcialbys wiedziec ci ludzie mimo wszystko dalej mi ufaja bardziej niz kto kolwiek tobie. I to ze masz kupe chajsu naprawde nikogo nie obchodzi mozesz miec tyle co cortez ale pamietaj ze ludzie tu ci nie popuszcza za to ze jestes taka ciota.

i tak jak miku napisal retired Teameta po twoim hacku i jego sell chara za 2500zl pustego 150 rp wygladalo dziwnie ale ty dalej slepo uwazasz ze to ja szkoda ze nie mialem chajsu i bylem biedny ale pamietaj ze ja z gildiowego nie wzielem ani grosza a ty dzieki łasce innych dostales 800k na levelowanie chara mimo ze przed tem 2 razy poleciales w huja. Mysl dalej o sobie a na dobre ci wyjdzie.

Co do ciebie Vilum jak grasz to uwazaj bo chris Nawet swoich rli z bohni o*******al wiec uwazam ze przy dobrej okazji wrazie przegranego wara pierdolnie nie 1 z waszej gildi. A co do okradania membersow i rookowania ich Iw robilo to samo wiec co tu porownywac?
Szczerze? Mam to gdzieś co Chris robił/robi czy tam będzie robił ^.- Ale jak będzie potrzebował pomocy to mu jakoś pomogę i myślę żeby zrobił to samo ... A to że on coś wam tam zrobił albo wy tam sobie między sobą robiliście to mam to głęboko ^.^ Moim zdaniem nie pierwszy raz nie ostatni ktoś zmienia strony w wojnie^.- więc takie pieprzenie jak i z jednej strony tak z drugiej nie ma sensu xD

Your Vilum xD
stary 05-05-2008, 17:56   #274
Wojtemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan

Profesja: Knight
Poziom: 121
Domyślny

Ja tylko napisze jedno:deda Sebola tak nie zostawie...
Wojtemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 18:58   #275
PaTrYkOlEK
Użytkownik Forum

PaTrYkOlEK's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007

Profesja: Elite Knight
Poziom: 112
Domyślny

@Miku and Kiko

Nie piszcie takich glupot na forum ze to Ryba ojebal cos Wizzowi hackujac tym samym Alberta , bo to sa tylko przypuszczenia WASZE.

A jesli jest na to jakis dowod chcialbym go zobaczyc
PaTrYkOlEK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 19:24   #276
Skrzatorr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k

Imię: Smuggler~
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
Domyślny

>>>ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku

Tak to ja witam dzień dobry!

>>>Kiśla ojebal pan uszaty tyle ze u mnie w domu.

EHOEHOEHAUHEYHUAEHUASHASUHSA ;D...

I skończcie pierdolić że Oven to Oven tamto .... OVEN to był za czasów mojej jakże prze*****aszczo hujowej dyktatury kiedy kiko z floovem przynosili mi ręczniczki a ja sobie popijałem jakże przewypierdolistyczne drineczki ....

Btw.: Seq i jego potańcówy po Owocach lasu "Mocnych" XD!!!!!!

Edit: Chris podaj mi passy bo musze sprzedać postać żeby wyrwać sikorke... mam następną na oku :*
Skrzatorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 19:28   #277
Emok
Użytkownik Forum

Emok's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Jezu, co na tym forum się wyprawia... o.O
Emok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 19:52   #278
Vilumek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzatorr Pokaż post
>>>

Edit: Chris podaj mi passy bo musze sprzedać postać żeby wyrwać sikorke... mam następną na oku :*

HAHAHAHHA O KURWA!!!!!!!!!! Spadłem z krzesła hahahaha!!!!

Ja tam zawsze wyrywałem na Viluma^.^

Przykład: Yo lalka....Nazywam sie Master Vilum mam 120 Msa na Titani ^.^ Pokręcimy? I czy dużo trzeba z tobą chodzić żebyś dała?
stary 05-05-2008, 20:41   #279
Wojtemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vilumek Pokaż post
HAHAHAHHA O KURWA!!!!!!!!!! Spadłem z krzesła hahahaha!!!!

Ja tam zawsze wyrywałem na Viluma^.^

Przykład: Yo lalka....Nazywam sie Master Vilum mam 120 Msa na Titani ^.^ Pokręcimy? I czy dużo trzeba z tobą chodzić żebyś dała?
Ja bym zapytal inaczej:"Ruchasz sie, czy trzeba z toba chodzic?"
Wojtemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 21:47   #280
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz Pokaż post
8-10kk. Slabo mnie oceniasz ;/

@ Vilum.

Pozwol ze Ci przypomne nasza rozmowe na temat wizza po hacku Templerr'a -

"ale na chrisa i tak juz poluja wiec moze miec niedloogo gosci"
( ciagle mam ss z ta rozmowa )

A teraz Wizz to Twoj best przyjaciel ktoremu zawsze pomozesz?; o
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi

Ostatnio edytowany przez Scroopy - 05-05-2008 o 21:49.
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania