![]() |
#1221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1222 |
Guest
|
![]() Wiecie za co was kocham? Etan? Liper?
Łatwo was sprowokowac ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Tak widac, to teraz pochwal sie ile lat masz. Pewnie 19 i masz wyjebane na nas, na tibie, na all
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bardzo lubie takich cwaniaczkow jak ty, no po prostu jestes zajebisty. Myslisz ze mi zalezy, zeby grac tam, gdzie nie gram juz od roku? A ty chyba myslisz, ze tak, piszac teksty w stylu "ja gram heheehheeh jestem berylianem, hohohoo ale rox, gram na najbardziej zbotowanym swiecie pvp, oalodladolsaodlsaodlsao jestem zajebisty". Nadal nie powiedziales ile masz lat kozaczku.
A, i niech zgadne, westside forever brudasy?
![]() Combo by Mahrdis+2 Dragons+1 Dragon Lord=173EK Owned Thor Rheon [30]: ej wiesz dlaczego mi kutas staje jak mame zobacze?? ![]() Ostatnio edytowany przez Etan Marth - 03-05-2008 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Co drugiego tutaj można palcem pokazać i wyśmiac. Nie lepiej żyć w przyjaźni i miłości?! Uściśnijcie sobie dłonie, napijcie wódki przez webcama i żyjcie w wojnie ... ale szanujcie swoich oponentów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Chicalbym zeby tak bylo, jednakze wiesz, w pewnym wieku (11-moze nawet 15) dzieci nie rozumieja tego i musza wyzywac. Ja musze ich wyzywac i zatacza sie bledne kolo XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Kruk i krab - postaci, które w mitologii ludu Murinbata z północno-wschodniego dystryktu Victoria River nauczyły ludzi, jak umierać. Kruk i krab spierały się o najlepszy sposób umierania. Krab powiedział, że zna dobrą metodę i poszedł poszukać dziury w gruncie. Zrzucił swój stary pomarszczony pancerz i czekał w jamie, aż wyrośnie mu nowy. Powrócił z nowym pancerzem, ale wówczas kruk stwierdził, że zna szybszy sposób umierania. Natychmiast zamknął oczy i upadł na wznak. Krab próbował ocucić go wodą, ale nie zdołał, ponieważ kruk był martwy. Według podań ludu Murinbata ludzie postanowili umierać w taki sam sposób jak kruk.
_______________________ Nie wiem jak to może odnieść sie do poprawienia komunikacji interpersonalnej między użytkownikami tego forum, a dokładniej ludźmi udzielającymi się w tym temacie .... ale wkleiłem bo kruk mi do nicka pasował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o kurwa, nie wiem co powiedziec ;p
@edit niech ktos opowie co sie dzieje na berylii, bo za chuja rozkmninic nie moge
![]() Combo by Mahrdis+2 Dragons+1 Dragon Lord=173EK Owned Thor Rheon [30]: ej wiesz dlaczego mi kutas staje jak mame zobacze?? ![]() Ostatnio edytowany przez Etan Marth - 04-05-2008 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1231 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stumbled & Dubfire & Gipo vs. Chaotic Syndicate & 3kg
Coś takiego :S Po przeczytaniu forum dochodze do wniosku ze jeszcze coś takiego: Stumbled & Dubfire vs. Chaotic Syndicate & 3kg & Gipo Oni chyba sami nie wiedzą ;p Ostatnio edytowany przez Liper - 04-05-2008 o 08:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wyżal się mamie jak masz jakieś problemy. Ahh ta matczyna miłość. ///Rocznik 1991 pis ent lof Ostatnio edytowany przez SpawN<3 - 04-05-2008 o 11:37. |
|
![]() |
![]() |
#1233 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyli 17 latek w tym roku, jak ja. Szkoda, ze tego nie pokazujesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2008
|
![]() Stumbled & Dubfire vs. Chaotic Syndicate & West Side & Gipo
Z Tego Co wiem to Gipo westy i chaotic ładnie w ciry dostali A Tak wolge o co poszło ?? ze tak sie pożarli ... ??hihiihi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Użytkownik Forum
|
![]() na forum jest wszystko gladko wyjasnione ze soena nie chce juz wiecej dubfire na servie, bo ukrywa swoich kumpli pod nowymi nickami a thorin i jego ludzie nie chce juz soeny aka exodusa bo za bardzo kozaczy forum fighterze :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2007
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gold Fireblader
Poziom: 128
Skille: 88/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. Soena gdy sie odemnie dowiedzial ze Blautel to Kajn to mial dosyc i chcial ich wyjebac (tak mi sie wydaje) no to sresztki Lyceum czy jak oni sie tam nazywali doszli do Dubf i mamy Indepenidence (czy jakos tak) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() sono michi nara dare nimo make naito
ude makurishitemiseta yokogao sae kagayai te mie tayo ano kimochi omoidashi te sobieru gake mo te wo tori nobori tsume warai attanoni dare nimo kimi no kawari wa dekinai remember the promise we made here ikutsu no meiro wo mayoi modori tsumazukinagara takami wo mezashi te kisoi atta raibaru yo michi nakaba deakiramenaide sainou no genkai wa mada saki chi no deru omoi wo tsumikasane te kitae nukareta kaze ni oi sugaruhodono kireaji tochikarawo kokomade kite nagedasa naide kanarazu modoru to shinji terukara nobody’s there, just sail away. sail away, sail away. |
![]() |
![]() |