|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Szczecin
Świat: Saphira
![]() |
![]() Witam, mam sorcerera na świecie Guardia, 21 lvl mlvl tez 21 shielding 19 moje eq: dark helmet, noble armor, plate legs, leather boots i dwarven shield ale niedługo kupie beho shield. Chciałbym poexpic se na Outlaw Camp ale nie wiem czy dam sobie radę. Proszę o odpowiedź, z góry dziękuje.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thadel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Na czym? Tam nie ma expa... kilka hunterów i ww... może kilka magów. Dałbyś tam rade. Ale lepiej byłoby expić na rotwormach koło Venore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
Lokacja: Gdzieś na świecie
Imię: Patryciox
Gildia: Nie zamierzam
Świat: Hiberna Only
Poziom: 0+
Skille: 00+/00+
Poziom mag.: 0+
|
![]() OUTLAW CAMP hmm tam jest wogle gdzie expić ty już masz jakiś lvl powinieneś przyczytać może najpierw jakie potwory sie tam znajdują I ILE
ja bym radził roty na fibule jak dużo ludzi to sprobój cyce z dysta z wanda |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Szczecin
Świat: Saphira
![]() |
![]() No tak tylko roty na Fibuli mi się juz znudzily. Tam siedzę tylko dlatego bo chce trochę kasy zarobic. A jesli chodzi o cyce to jeszcze moga byc tylko wszedzie sie n00by kręcą i wybijają wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Dasz radę, uważaj na mino clan. Ofc potiony
Miejsce wcale nie jest złe, mało ludzi, zawsze możesz zrobić lootbag. Exp może będzie Ci odpowiadał, pobiegaj tam troszkę. @Down: nein, umiesz grać - nie padniesz. Poza tym są ludzie, którzy (sic) naprawdę tam expią i nie marudzą (sic). Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 06-05-2008 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
2. Pomysł z expem na OC jest chory, niema tam praktycznie expa, a dla takiego 21lvl spodkanie z 2 hunterami kończy się po prostu ZGONEM. Oczywiście... miejsce nie jest złe, potworów tyle, że nie wiadomo za co się łapać... achh i ten loot. Mace czasem jakiś chain arm... super... Więcej na potiony pójdzie, bo nie muszę przypominać, że war hammery nie sypią się jak woda, a paść tam takim sorkiem nie trudno.
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 06-05-2008 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Thadel
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() #up
Cytuj:
Eq masz średnie... co to były za piękne czasy kiedy allegro nie było w modzie... ![]() #down no nie wiem, teraz wbija 8lvl kupuje kasy i ma eq jak na 60 :/ Ostatnio edytowany przez Thadel - 06-05-2008 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
Mówiąc o allegro to już pośmiewisko, coraz więcej śmieci kradnących kasę biednych głupców, a coraz to tańsze przedmioty sprawiają, że allegro staje się już nieopłacalne (za duże ryzyko, za mały zysk).
![]() |