![]() |
#4021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() @OWRZ
wystarczy Ci te 21 pkt. do zdania.Jak nastrzelales w 1 czesci ponad 10 to juz ta dyche dostaniesz za tekst pewnie.Sprawdz odpowiedzi w necie.
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
|
![]() |
#4022 |
Guest
|
![]() @Amoniak50
liczyłem tak że dostane co najmnije 12 punktów... tam gdzie 2 to liczyłem po jednym. Ale i tak nie wiem czy mi uznają prace bo nakreśliłem dużo ;/ i po hu** ja sie tyle uczyłem ;/ pewnie nie zdam i tak |
![]() |
#4023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() widac chłopaki sie postarali, duchsterek owned
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#4025 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jako psychoedukator młodzieży od 2 lat (od 24 roku życia), faktycznie dla pasji. Przez pół roku (od 25 roku życia) w intytucie badań rynku i opinii publicznej - dzieki temu ze tam pracowalem, mam zaplecze finansowe, i wolny czas zeby bronić magisterkę i pracować nad kursami na jesień. papierek jako taki bede mial dopiero w czerwcu (studia skończyłem 1.5roku temu, została mi sama obrona). Faktycznie zaczal mi byc potrzebny, bo chce byc psychoedukatorem juz za pieniadze, (nie chce się już babrać w marketingu... pół roku mi starczy) Ale masz rację, nie POWINIENEM (prawnie mogę) zajmować się psychoterapią i NIE POWINIENEM zajmować się kliniczną. Resztę mam prawo i jest to możliwe. Więc jeśli nie da się pracować w zawodzie psychologa, to ja nie wiem co ja jestem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4027 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4028 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmmm dobra przyznaje uswiadomiles mnie troche.(widocznie w zabobony wierzylem)A w jakich granicach bedziesz zarabial jako ten "psychoedukator"?
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
#4029 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() @up
KUR*$(@&@!& Czy nie możesz zalogować się do tej je@!&$j tibii i z nim na priv pogadać? |
![]() |
![]() |
#4030 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4031 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ARcy przymknij sie.To jest forum i bede pisal co bede chcial.Nikt nie ma przymusu odpowiadania.Cisza w wojnie wiec mozemy sie troche pointegrowac ;] Wg. Ciebie mam nawijac o glebie Duchsterka?Nie badz taki sztywny....wolisz zeby Uriza pisala albo zeby padaly bluzgi jak to bylo wczesniej?Usiadz czlowieku i poczytaj to moze sie czegos ciekawego dowiesz.Bye
![]() |
![]() |
#4032 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiec tak skoro juz tu o mnie wspomniano to sie zalogowalam
co do Kafara to nie bylam pijana tylko z tym pijana 24h na dobe byla ironia, a czemu robie glupie problemy to Ci szczerze odpowiedziec nie moge bo nie pamietam co robilam w tamtym temacie wtedy :> co do Imperka to jeszcze mnie nie dorwal bo nie mielismy okazji pogadac za duzo, jedynie padla propozycja mojego out z gildii ale to musze sama ogarnac z reszta gildii a co do Whispera to wkreca bo wcale mnie nie naprostowal tylko zaczal od picia wodki ![]() heh, naprawde nie jestem gejem, ale przez internet chyba Cie nie przekonam ^^ pozdro :* |
![]() |
![]() |
#4033 |
Guest
|
![]() Nawet jeżeli to głos ma żeński
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Aaa, i wolę gdy Uriza pisze, bo można przynajmniej się czegoś nauczyć o pvp :x Ostatnio edytowany przez Jaz' - 06-05-2008 o 22:51. |
|
![]() |
![]() |
#4035 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Za komuny bys mnie na milicje podal nie?Ze bimber pedze czy cos ;p czy preferujesz ormo?Dobra masz co chciales...
![]() |
![]() |
#4037 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Imię: Uriza
Poziom: za~
Skille: wyjeba~
|
![]() Dzis Oraz'Len obrazil urize i jej pk team nazywajac banda zidiocialych niedorozwinietych noobow, probujac ja przegonic z respa rotworfuf w venore. To nie moglo ujsc mu sucho po przepieknym masslogu padl od jej nieustraszonego Uriza Pk Teamu. Umar bo byl boterem tez. Zabijajac takich ludzi uczynimy morgane piekniejsza. Ku lepszej morganie!!!
Oraz'Len May 06 2008, 23:00:58 CEST Killed at Level 56 by Uriza Ostatnio edytowany przez MiszczuPefalpe - 06-05-2008 o 23:24. |
![]() |
![]() |
#4038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Imię: Uriza
Poziom: za~
Skille: wyjeba~
|
![]() Dzis Oraz'Len obrazil urize i jej pk team nazywajac banda zidiocialych niedorozwinietych noobow, probujac ja przegonic z respa rotworfuf w venore. To nie moglo ujsc mu sucho po przepieknym masslogu padl od jej nieustraszonego Uriza Pk Teamu. Umar bo byl boterem tez. Zabijajac takich ludzi uczynimy morgane piekniejsza. Ku lepszej morganie!!!
Oraz'Len May 06 2008, 23:00:58 CEST Killed at Level 56 by Uriza |
![]() |
![]() |
#4039 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Uriza, po raz kolejny udowodniłeś swoja wyższość nad nieprawością i złem. Ten frag będzie wieczystym dowodem Twojej odwagi,siły i sprytu
![]() Ostatnio edytowany przez SirAravras - 07-05-2008 o 10:50. |
![]() |
![]() |
#4040 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nie wiesz co napisalas? Chetnie przypomne ![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...9&pagenumber=2 (chodzi o to co napisalas, do Shejq , do mnie i o pucowanie sie do ludzi z RC) Sorki ,ze mowilem do Ciebie jak do chlopaka ale poprostu Twoj nick jest raczej meski.Ale jesli chcesz mnie do tego przekonac ,a nie chcesz tego robic "przez internet" to zostaje nam tylko spotkanie sie w rl Xddd ha |
|
![]() |