|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: zal
Skille: .pl
![]() |
![]() ~Master Sorcerer 21 level,
EQ: Plate Armor Plate Legs Fur Boots Ancient shield Wand of decay/dragonbreath Steel helmet Scarf ale moge zmienic eq na: Knight armor knight legs vampire shield crusader helmet platinum amulet Podajcie cos plx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Filuxman
Profesja: Elite Knight
Gildia: Piekielna Awangarda
Świat: Celesta
Poziom: 50+
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5+
|
![]() @up.
Larvy w ankh, 1-szy tomb w ankh (znajduje sie on w miescie) Roty w liberty bay lub venore, cyce w thais, ghost land - ghoule Fibula Dwarfy i dwarfy soldy to chyba tyle ;d
![]() |
![]() |
#7863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: Lbn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera - Pacera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() witam forumowiczów ;] gdzie mogłbym expić na luzaka zeby exp szybko leciał i west nie bylo?? 32 RP skile 72/57. Chodiz mi o miejścówki na terenach pacc.
![]() z góry wielkie dzięki
![]() |
#7864 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() okej.postanowiłem kupic pacca! zrobiłem druida. ale zanim pacc.. który lvl/mlvl wbic aby kupic? (teraz nie mam jeszcze 95 zl, wiec sie pytam. ale 1-2 tyg to nie duzo). mam teraz 10 lvl, eq: hotm, b robe, p legi, dragonka, wale ze snakebite rod [to chyba jasne].
a wiec: 1. na jakim lvl kupic pacc? 2. gdzie expic do tego lvl do ktorego kupie pacca? :F teraz siedze na dwarfach i rotach, chyba dobrze. na 13 lvl przerzuce sie na wieksze respy + soldy . 19 lvl na guardy [; i tez dalej poj. soldy chyba ze zle robie to mi powiedzcie jak. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7865 |
Użytkownik Forum
|
![]() 18lv minimum i 20+ mlv?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7866 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Imię: Aquiva
Profesja: Knight
Gildia: Dark Devils
Świat: Unitera
Poziom: 66
Skille: 79/74
Poziom mag.: 6
|
![]() 66 knight 79/74
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7867 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Vorio Snake
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 28
Poziom mag.: 30
|
![]() Gdzie Mógłbym expić Sorcem : 20lvl,21mlvl ? Cyclopsy się długo bije a expa wcale nie tak dużo.. Soldy odpadają z powodu Mega Małego expa..Rotwormy to już nie to samo co na 18 lvlu.. Nie mam pomysłów :/
Moje EQ to : -Devil Helmet -Plate Armor -Plate Legs -Dwarven Shield I na którym lvlu najlepiej będzie mi kupić Pacca ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7868 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() 2UP: OF
UP: PoH cyclops + mino zostaje. Nie rozumiem, ja tam biegałem na 40 lvlu i uważałem, że trochę za szybko exp wchodzi... PACC? Sorcem zawsze. Moje zdanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7869 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Vorio Snake
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 28
Poziom mag.: 30
|
![]() No Tak,ale co ? będę do 100 na Pohu na cyclopsach expił ? nie ma to sensu..wkurzają mnie już te potwory.. wolno padają,a exp jak za 2 rotwormy które padają prawie od razu...Może coś innego ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7870 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Póki co musisz się męczyć na cyklopach, dwarfach soldierach, guardach, minotaurach (podziemia minotarur tower, bardziej dla kasy) tombie pod mt. sternum (ale to 26 lvl). Dla Ciebie to jest wolno? Później ofc możesz sobie huńcic mocniejsze potwory.. Ale że narzekasz na exp? Ja na Twoim lvlu robiłem sobie lootbagi na soldierach, a i lvl elegancko szedł. Sądzisz, że rotwormy lepsze od cyclopów? Idź na nie! Mój kolega-newbie na 23 lvlu (sorc) chodzi sobie na nie od czasu do czasu. : ) Mówię: Dobij 26 lvl (kolejna różdżka) to będziesz miał zabawę,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() mam 26 ed 26 m lvl
![]()
23:04 Ahmed lord demons [34]: buy 100 royal spears or 2k |
![]() |
![]() |
![]() |
#7872 |
Guest
|
![]() Tomby, tomby, tomby... lajtowe poziomy, tzn -1/-2 niektóre. Drefia też dość fajny exp byłby, chociaż między Nami wątpie żebyś tam sobie poradził - takie głupie przeczucie mam, że znów miałbyś waste lub coś gorszego.
|
![]() |
![]() |
#7873 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Profesja: Elder Druid
|
![]() 46 ED 41 mlvl (nie chce mi sie bić mlvla już :s)
EQ: RH/Hotm,B Robe,Blue Legi,Bohy,Demonka,Hailstorm Rod,AOL do wydania 50k Gdzie expić żeby wyjść na sporym plusie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Lokacja: Zabrze
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() 12 pall 63/48 skille gdzie dobrze mozna poexpic?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Zielony Ajgor
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 89/69
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Witam, 46 Elder Druid z 46 Magic Levelem. Pytanie: Gdzie expić w miarę szybko, ale bez zbytniego waste. Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7877 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2007
Lokacja: Legnica
![]() |
![]() No to zaczynajmy ...Paladyn skile 65/50 eq : bez armora(zbieram na b robe)guardian shield,crown helmet,p ammy,buty i 400 royalek (nei mam wykonanego deserta....(8k z loot na sell..facc) gdzie mam expic PLX POMOCY!! .. tylko nie guardy juz mi zbrzydly ;]
Ostatnio edytowany przez bartek-lca1993 - 09-05-2008 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Cieszyn
|
![]() Siemka, gdzie mam expić 51ms z 50mlvl, bez zbytniego waste?? Expiłem na tombach, a dokładnie na vampach, ale troche wolny exp. Lepiej by szło na piratach albo barbarianach??? Prosze pilnie o odp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7879 |
Guest
|
![]() Siema
gdzie doradzacie eexpic MS mam 29 lvl/29 mlv eq: blue legs blue robe crusader helmet medusa shield Chodzi mi głownie o miejsca dla pacc z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
#7880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
|
![]() 19 sorc 22 mlvl, pacc
Gdzie wbić najszybciej 26 lvl? Może być nawet małe waste. |
![]() |
![]() |