![]() |
#6623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() chyba ci kiedys akcja nie wyszla .... ktos cie po glowie bil i taki poje jestes ?
16:11 Zorro Brutal [13]: ej 16:11 Zorro Brutal [13]: a moge byc twoim kolegom a ty moim 16:12 Endrox [170]: znamy sie ? 16:12 Zorro Brutal [13]: nie kiedys cie dalem na vip 15:07 Endrox [192]: co tam 15:08 Endrox [192]: skoskon ? 15:08 Arieswar sumo [153]: a nic 15:08 Arieswar sumo [153]: obrobil bym Ci pale 15:08 Arieswar sumo [153]: ;d _____________________ Yours NaTa cs master haha ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6624 |
Użytkownik Forum
|
![]() [CHAR]Vana Kodius[/CHAR]
May 06 2008, 07:59:25 CEST Killed at Level 95 by Croth Cader
![]() |
![]() |
#6625 |
Użytkownik Forum
|
![]() FAGasy chcieli ubić Morixara i się przestraszyli Crotha ;D hah xD
...: kodek afka udawal ...: wszyscy nagle na kanal przyszli jak tibie ...: wylaczylio ...: i to ...: "co robimy jakas akcje?" ...: hahaha @edit Ziruks May 06 2008, 09:08:59 CEST Killed at Level 154 by Xentanian Melioveryan and by Matik'Sorcek ojj matek będzie zły! xDDDDD hah Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 06-05-2008 o 09:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() wrecz przeciwnie ! hahhahahah
16:11 Zorro Brutal [13]: ej 16:11 Zorro Brutal [13]: a moge byc twoim kolegom a ty moim 16:12 Endrox [170]: znamy sie ? 16:12 Zorro Brutal [13]: nie kiedys cie dalem na vip 15:07 Endrox [192]: co tam 15:08 Endrox [192]: skoskon ? 15:08 Arieswar sumo [153]: a nic 15:08 Arieswar sumo [153]: obrobil bym Ci pale 15:08 Arieswar sumo [153]: ;d _____________________ Yours NaTa cs master haha ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
![]() |
![]() Dupska osrali i tyle.
ZAL ZAL ZAL ZAL ![]()
![]() |
#6628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa
|
![]() @Larus duparus
ale ty jestes jebany kozak kurwa na tym forum jak byles z samym fagiem za dawnych czasow to nic nie robiles, nie byles active , pozniej jak byles z inmates +fag to samo i wszyscy uwazali cie za jebanego nuba ktorym nadal jestes, pozniej jak nie odszedles od inmates i byla wojna inmates+la onda+rom vs ns to tez nic sie nie biles i nigdy nic specjalnego na tym serwie nie pokazales wiec czemu tak jebany pedale teraz kozaczysz? zamknij papke bo zawsze byles tutaj niczym i zaufaj mi ze bedziesz a tym kozaczeniem pokazujesz ze jestes jeszcze wiekszym debilem ktory lubi cos robic na pokaz a gowno potrafi i pozalujesz tego wczesniej czy pozniej Ostatnio edytowany przez Issytarus - 06-05-2008 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6629 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojjj z początku się robiło wiele, słowa Vesza: 'żeby więcej takich najtów i mogli byśmy w końcu coś zdziałac'. Teraz wiem że to była zupełna strata czasu.
A czym kozacze? Wypisując tutaj prawdę? ![]() ![]() @Ty Issydissy byś wyjawił swój name kozaku anonimowy... ![]() ojj nigdy nic na pokaz... a się tak nie unoś, pewno jak to pisałeś to Ci z mordy piana leciała, a oczy to na orbite wyjebać chciały. @zuk jej sie odbije i co? poza tym co sie ma odbić, prawda? ![]() A, i tam uważajcie, żeby matek znowu na was nie krzyczał jak zrobicie akcje bo przecież macie czekać, aż się pokłócą teamy. ;D Who let the dogs out!?!?!?!??? ;*** @jabol91* Ty i te Twoje paranoje... a do psychiatry kiedy? ;D Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 06-05-2008 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() @Up
Nic do Ciebie nie mam, ale nie spamuj, no bo po jaki chuj ;? Komu to potrzebne, jakies komentarze, styka ze wypisales fragi.. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Stan: Niegrający
Świat: Selena
Poziom: 109
|
![]() Sialalalala, zróbcie mi dobrze w rytmie SKA
![]() |
#6632 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
![]() Jedynym kozakiem co tu jest to ty jestes nie mowisz prawdy i probojesz pokazac jakis to ty fajny bo slyszales co u nas na vt gadali i ze matek krzyczy lol na nikogo nie krzyczal tylko cos tam bąkal a matek od dawna tak na prawde nie jest liderem i nie sluchaja go ludzie wiec nie wiem po co wogle to pisales? Jestes madry tylkon w gadce a przez 1.5 roku pokazales tylko to ze jestes nabsem ktory woli grzac pzta i nie pomagac dla swoich tylko expic i sie madrzyc i to sa fakty- nie zmienisz tego nigdy i kazdy bedzie cie tak widzial a wiec powodzenia i pamietaj co napisalem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6633 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Imię: Mark Devire
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 90
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6634 |
Guest
|
![]() Nie jestem ani z fagiem ani z ns/la onda/inmates. Gram juz troche na aurea i jedyne co larus zrobiles na tym swiecie to NIC. Tylko mi nie mow ze odezwal sie przydupas fagow...
|
![]() |
![]() |
#6635 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6636 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hajdi nie tlumacz sie im co zrobiles itp. bo to nie ma sensu.
Ja wiem swoje ty wiesz swoje a reszta sie moze palowac ![]() Idziemy jutro na hustawke rozpierdolic sobie cos i bedzie smiesznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Jasło
Imię: Cys brutal
Profesja: Elite Knight
Gildia: FAG _/
Poziom: 179
Skille: 94/83
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6638 |
Użytkownik Forum
|
![]() @issycfaniak
Spoko loko, tyle 1,5 byłem więcej akctive niż ty do teraz... kompletna strata czasu, a brak neta i kasy tibijskiej to też jakiś powód żeby zaprzestać walczyć. ;D Po 2 gościu, tłumaczys zmi to jakby ta gra to było Twoje życie: 'tylko pomysl jak przez ten caly czas trzeba bylo sie bic' A jak tam twoje tibijskie name? ujawnij się plxplxplxpxlplx... ;* Komentować mnie dalej, przynajmniej jest ciekawie na forum ![]() Przeszłość... ahhh ;D Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 06-05-2008 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6639 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6640 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No co ty oni by walczyli po kafejkach.
A kase to wiesz z portfela matce i na allegro cristale bo pewnie paru zdolnych by sie do tego znalazlo. Skonczcie pierdolic kto tu ile sie udziela. Widac dzisiaj bylo jak kurwa mnie zajebali znaczy mojego 2 ownera i co kurwa,afk sie zrobilo towarzystwo a potem wielce jeszcze raz na akcje chca leciec jak macie tak byc active to lepiej wogole nie badzcie. Musze jeszce dodac cos. Boat masslog i pingowanie to bycie active jest??
![]() ![]() 'w kielbasie nie ma bialka, no ale mozesz popic kefirem' ![]() Ostatnio edytowany przez Hanys777 - 06-05-2008 o 21:25. |
![]() |
![]() |