![]() |
#6142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() akunis
ty to masz poczucie humoru jestes beznadziejnym przypadkiem widze . Viron nie powinien wogóle z takimi jak ty rozmawiać czytajac jego wypowiedzi i twoje to jesteś zerem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() No widzę że Vironek naprawdę bierze sie za szkolenie swojego PVP
[CHAR]Maly Zgred Drut[/CHAR] May 06 2008, 17:00:10 CEST Killed at Level 48 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR] Gzzzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Weźcie kurwa skończcie z ta grą, ja na przykład juz w ten syf 2-d nie gram i jest zajebiscie na rl. Ja już z tego wyrosłem, a wy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: PL
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Świat: IRIdJa
|
![]() Zablokowane hotkeye...To jest wystarczający dowód że Viron jest matołem ^^
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ostatnio edytowany przez KtosNaIridii - 06-05-2008 o 19:54. Powód: _/ Viron Mysta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() za to ty burger masz funclub na kazdym rogu carlin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na temat virona moge powiedziec, ze wiele osob mogloby sie od niego nauczyc podejscia do drugiego czlowieka. a ty ztymi hotkeyami - owszem było to smieszne, ale kazdy z noob'ostwa musi wyrosnąc. viron dołaczajac to wojny pokazal, ze wszystkiego chce sie nauczyc. BTW- ON NIE BOTOWAL jak połowa z was tutaj
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gruhard - 06-05-2008 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() no i dzisiaj jak bil malego zgred druit to nawet walil mu paraliz hociarz byli we dwujke na otwartym terenie, no ale cuz pszecierz maly zgred druit ma szybsze bohy od niego i ma strong strong haste i time strong strong ringa;///// zamiast mu ded exevo gran mas frigo?/ qurwa nie chitnolby pewnie 350
ale i tak viron muj idol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sory za te hotkey ale musialem rzeby wygrac;/
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() Wiem jedno, zaznaczam no offence, ale nie dorastasz Bergerowi do pięt.
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Wie, jak szliśmy po mimma i mielismy go strapowanego w narożniku to sie zapytał "WALIC PARALIZE?" ;]]]
Gruszńko, wole bocić niż kupić chara i 3kk do niego :*
![]() |
#6152 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie
Gildia: Arkanium
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() P.s jutro ob Viron przybiegniesz na sam koniec ? ? ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Fajnie chlopaki oby tak dalej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro dla moich nowych qmpli ( Togur i Jarodinho ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Stan: Niegrający
Imię: Xel'nemrill
Profesja: Elite Knight
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
Od tego jest forum żeby na nim pisać, po to tez jest ta strona... jak ktoś będzie pisać głupoty to po to sa admini żeby to kasować. Co do bluzgów niech się bluzgaja czasmi jest to i smieszne i nawet się czegoś dowiedzieć idzie nie tak jak z tych twoich wyjebanych na maksa przykłady poniżej: albo no i jest jeszcze pare takich. A i jak masz zamiar postować to konstruuj swoje wypowiedzi przy pomocy liter a nie Emot ok? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mas, Fev, Vere <3 signed: Usar
![]() |
![]() |
#6155 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
/Fewolski
![]() |
![]() |
#6157 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a ja wam jedno powiem nie tak mialo byc... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() uahsuahaush bo by nie umial bota ustawic !!!! a zreszta to niby kiedy mial stawiac na bocie chlopka ? ojciec by sie sfochowal ze nie daje mu expic .... Ale teraz "majom z tatom nowych kumplow i to z zagranicy" i nie musza z wami gadac...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() gru kupilem na 44lv za kaske z eq na securze , wiec stfu
idz sobie nawarz bigosu , zapakuj w kanał i zacznij gadac z sensem ktorego tak mi brakuje u ciebie od czasu kiedy byłej dostawca RUNKUF dla lubomira ![]()
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Imię: Wesoly Bananek
Świat: Jiridja
|
![]() Dzien dobry
/Wesoly Bananek Ostatnio edytowany przez Tristan_da_Sworder - 07-05-2008 o 13:01. |
![]() |
![]() |