|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isonaken
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() witam, potrzebuje 5 lalek Voodoo Doll (Pirate) do questa Nargor Island Quest/Spoiler. ale te lalki leca z piratów i oto jest pytania gdzie je moge zdobyc oprócz kupna skoro wlasnie robie quest na dostanie sie do piratów. Jedyne co znalazłem to resp w liberty bay:
tibia.pl/earth/32431/32803/7/79.79/1 help ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Z tego co wiem to to nie leci z piratów tylko z Novice of the Cult. A w Libertyn Bay jest ich od cholery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() leca b rzadko wiec polecam ci te lalki kupic, i tak po kilku dniach w nargor ci sie zwróci
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Rotfl, byłeś kiedys na cultach? Kup, u mnie chodzą po 500gp/each. A wypadają z każdego culta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
![]() skoro wypadaja z kazdego kulta (lol!) to po co w ogóle ktos je kupuje i czemu nie leza na ziemi jak np d helmety w koplaniach ![]() btw jesli cchesz odpisac nie rob tego tutaj i nie rob offtopu tylko na PW pisz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2008
|
![]() mam 100 tabletek ruskej mety i pientnaście lat... jak to brać czy można to łączyć z glukozą??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Frequenter
|
![]() Ehh, tak po 500gp... Jak ja pamiętam stare dobre czasy... Jak kupowałem te lalki za 5k+
![]() ![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |