![]() |
#1701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Podaj nick cholero. Czy moze taki jak byl na naxxie ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
|
![]() |
#1702 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Blinxz.
tak na marginesie wystartowalem LW + skinning.
#1703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @Bluray
Gay ? ? ? ? Normalnie BE male mnie dobijają, szczególnie jak włożą jakieś czerwone sukienki ~~ Lepiej zagraj BE femalką, normalnie lizać d.... znaczy palce xd A najlepiej to zagrac taurenem, jak Racon, albo undeadem <3 A jak lubisz słitaśśne klasy to ew. Draenei lub Gnome xp @Vil(up) Też chyba wezmę leatherworking i skinning, myślę, że przyda się mojemu druidowi. Chciałem tailoring, ale jak poczytałem, okazało się, że cloth - nty ;p Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 06-05-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#1704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1705 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a ja sie zastanawiam. Mining i jawel/tail i herb/herb i alch. I normalnie nie wiem na co sie zdecydowac. No niby ludziska laza w tych t6 ciagle czyli o raid latwiutko jednak juz nie wiem jak sprawa z jawelami do tych tierow. A jak dobze z jawelami do tierow to czy nie lepiej bedzie wtedy alch i herb ? wkoncu miksturki dobra rzecz.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() To może zróbmy spis tych którzy grają na WoWLegion i może jakaś gildia?
Ja - Aenseidhe Kołbaś - Relosu Vil - Blinxz Kremas - ? ![]() Ktoś jeszcze? @Wardi Ja bat ![]() Trudno, będę gejem grał ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 07-05-2008 o 08:50. |
![]() |
![]() |
#1708 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() http://eu.wowarmory.com/character-sh...nas&n=Tholdrim
Postać ma miesiąc. Akurat niedawno skończył się abonament to sobie robię kilkudniową przerwę od WoWa na rzecz szkoły.
#1709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Ja tez ide na WoWLegion. Horda - Nick: Thristen - klasa jeszze niewiem xD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1710 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Ale czemu draenei! Jak już linkujemy chary to: http://eu.wowarmory.com/character-sh...glade&n=Eerion Teraz to fire, ale będę myślał nad kombinacją arcane frost - potrafi wyciagnąc straszny DPS.
![]() |
![]() |
#1711 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na naxxie(gram tam jak na wowlegion jest za duzo osob) zroilem sobie retalent. Ulozylem jak narazie wlasny build pod combat. Mam 2x większy dmg i trace okolo 100-200hp na moba max. Combat rox
![]() |
![]() |
#1712 |
eX Moderator
![]() |
![]() na wowlegion zawsze jest za duzo osob, po prostu trzeba zacisnac zeby i szukac fajnego miejsca do grindu gdzie zamiast 6 osob znajdziemy 2. Kolo 20 levelu zaczyna robic sie luzniej.
#1714 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w innych lokacjach poczatkowych jest luzik ale to co sie dzieje u BE to masakra. Ludzie tylko stoja i czekaja na resp ktory wybijaja w 3sec kradnac kille.
![]() |
![]() |
#1715 |
Użytkownik Forum
|
![]() No na WoW legion w łikendy jest ok 5k ludzi
![]() Jak coś to moje nicki na wowlegion to: Rogalini 70lvl rogal Najlepszy 40lvl warek Nml 40lvl shaman Bojalecze 30lvl prist |
![]() |
![]() |
#1716 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() swietny nick dla priesta xD
![]() |
![]() |
#1719 |
eX Moderator
![]() |
![]() do jutra przekrocze 30 to moge potankowac.
#1720 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja tam voidem mogl bym tankowac =)
![]() |