![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
|
![]() Wojtemo
Popatrz na ludzi w swojej gildi potem zacznij oceniac innych =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
|
![]() Wiesz dobrze,ze ja nie bede po was cisnal itp bo to nie w moim stylu.Wyroslem juz z tego.I zobaczysz za pare lat pomyslisz "o kurwa jakim ja idiota bylem, ze po kazdym cisnalem i mowilem jaki to ja jestem zajebisty".Wygraliscie opena-gratulacje, ale zeby od razu marszczyc freda przez to to troche przesada moim zdaniem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol co ty wogole pierdolisz czlowieku czy ja w ktoryms z moich postow pisze jaki jestem zajebisty czy cos w tym stylu lub jak zajebiscie sie ciesze ze wygralismy opena ? ogarnij sie n/c tego Wojtemo sie po tobie niespodziewalem :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale ludzi skonczylo po wczorajszym openie grac ;/ szkoda, mi troche was, ze tak latwo sie poddaliscie, ale w sumie lepiej ;d
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Poziom: 121
|
![]() Wystarczy, ze krytykujesz innych(np.Vaxa)...A sam nic nie osiagneles i tu sie musisz ze mna zgodzic.Tak samo jak Chris umiesz tylko kupowac chary i hackowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() o.0 raz widzialem na jutjubie wideo o wojnie, jedna ze stron nazywala sie Kazadum, czyzby to byl swiat, na ktorym po raz pierwszy zabito orsha?
(wspomne takze o nedznej podrobie wojny z filmiku robionej na open tibia [server]) |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wojtemo powiedz mi po co mam sie meczyc tak jak tyt przez 3 lata zeby zrobic jakiegos gownianego najta? bo chyba tyle czasu levelowales Wojtema ta ? ja niegram po to zeby expic bo mam to głeboko w pizdzie gram tylko po to bo lubie walczyc tyle na ten temat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Floov@ Ta twoja " męczarnia " to główne założenia Tibi a świat PvP po to aby nooby nie przeszkadzały i nie kradły czego się da. Wojtas grał właśnie po to i zapewne dobrze się bawił. Chesz walczyć idź na ots! Wszystkie Twoje postacie były kupione, kasa haknięta. Nie ważne czego to nie potrafisz i nie możesz Twoja wartość jako gracza = 0, dawno już zatraciłeś się w pikselach o czym świadczy fakt, że po drugiej stronie " konfliktu " od razu jesteś agresywy do twoich byłych kolegów? Nie Ty tego słowa nie rozumiesz
![]() Nie martw się, mam coś i na drugą strone. Teraz kiedy już nie mam postaci widze i wiem kto tak naprawde grał i rozróżniał grę od nałogu ![]() Co do wojny. Wcześniej było was tyle samo co teraz, z tym że teraz kilkanaście osób odeszło z Iw no i kilka z Heat itd. Wygrać powinni Heat, ale odkąd nie ma tam byłego Cf, które może i było mało aktywne ale zachowywało spokój a nie panikowało po każdej przegraniej potyczce to może się to skończyć róznie. Te 80-90 sorce to śmiech na sali.. jakby tak zacząć bić tylko postacie po niżej setki na openie to straty w kasie będą o wiele dotkliwsze niż ubicie jednego 120 lvls ![]() Powodzenia dla obu stron, kibicuje Wojtasowi i Torpowi z wiadomych względow ![]() Pozdrawiam Morita~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Morita co ty pierdolisz to nie ja opierdolilem swojego siomka z gildi jak to zrobil tgk wraz z ramsym na czele =)
ja nieopierdolilem nikogo z heat a mialem pass do wielu znich np xira boltera albiego ripiego skrzata i jakos wiesz miałem wchojo ten hajs ktory mieli na swoich acc bo liczyli sie dla mnie ludzie ktorych dazylem zaufaniem lecz niestety to nie ja sie od nich odwrocilem tylko oni odemnie z dniem kiedy sie wyplacilem a zrobilem to tylko dlatego ze mialem dosc sytuacji w jakiej sie znalazlem i wiem ze na moim miejscu 90% tej guild zrobila by to samo niewiesz jak bylo wiec niepierdol bo to nie ja sie odwrociłem odnich tylko oni odemnie ;/ niepotrafili mnie zrozumiec niewiem dlaczego lecz jakos niemam ochoty do tego wracac = ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
|
![]() XD
Mori jakie fajne posty prawie uwierzyłem ,ze zmądrzałeś. ![]() Bolter oczywiście brak błędów król forum setne konto. Miku-pijak Albert-pijak Seq-180 Elder zyga pod klatka Jez17.Psk- Nie pale Buniek.Psk- Nie gram w tibie ( mała głowa ) Floov, Chris - Prawdopodobnie Geje. Ale jeszcze nie wiadomo. Pawel Wielki - Wysoki jak brzoza głupi jak koza ( Samokrytyka ) Tak ogolnie scharakteryzowalem ludzi na forum. Btw. Emok- W*******acz sie w posty.xD A i Scroopy no tak zapomniałem o panu Inżynierze. xD Dami Sehel VS Tomasz Adamek - Dami Sehel win.! To na tyle pozdro. _________________________ ZWAL SE KONIA!
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mefisto na naczelnego komentatora wyrasta :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez *Wube* - 07-05-2008 o 23:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Floov Nalegam byś mi oddał sdki..
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Noga sie goi ZIOMY niedlugo wpadam. Bagaznik czeka na wb i albiego.... I NA VILUNA!!!!!11111111111
![]() |
![]() |
#360 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |